Ethem'in katiline ödül gibi ceza!

üzülmeyin arkadaşlar ahmetimiz çok kalmayacak orda. en kısa zamanda aramızda olacak inşallah

Cinayetin hemen ardından mobese kamerası yukarı çevriliyor. Nerden biliyorlardı birinin vurulacağını ya da anlık da olsa ve o an polisler tarafından izleniyor dahi olsa neden o anları gizlemeye çalıştılar? Demekki ortada masum bir vatandaşın haksız yere öldürülmesi durumu var.

Tanklara taş atan çocukları meşru müdaafa kılıfıyla kurşun yağmuruna tutan israil gibi yorumlamışsınız.

Her başlığa sizin fikrinizde olmayanlara bu resmi atıyorsunuz,Mune abla uyarınca da bu resmi seviyorum ondan attım diyorsunuz? Çevir kazı yanmasın,güzel işş.
Demek ki kendi fikrinden olmayanlari cehennemlik goruyor arkadas... Bunu belirtmekte de bir veis gormuyor. Allahla antlasmasi var, kendisi cennetlik..

yo yanılıyorsun. bazen yüklemeyi unutuyorum veya yüklenmiyor . gerçekten hoşuma gitti. beni de kimse uyarmadı
Eki Görüntüle 1234684
Mune abla seni uyardı hoş bir şekilde.Bu kadar çok seviyorsan imza ayarlarından imza yapabilirsin,yanına göndermeli yazılar yazınca öyle anlaşılmıyor çünkü.

bizim de hassas olduğumuz konular var . çatır çatır yazıyorsunuz valla. empati herkese

bizim de hassas olduğumuz konular var . çatır çatır yazıyorsunuz valla. empati herkese
bak yine aynı suçlama.
ve misilleme
. önce yazdığın kişiye dikkat et ..ben her inanca saygılıyım. iftiraya girme sakın.
sana bunu yüzbininci kere yazdım. yine yazacağım.
yanlış yapana yanlışla cevap verirsen ondan farkın kalmaz. nokta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…