üzülmeyin arkadaşlar ahmetimiz çok kalmayacak orda. en kısa zamanda aramızda olacak inşallah
Hangi vicdan?Yok öyle bi vicdan...hangi vicdanla bu yorumu yapıyosunuz yahu ?
ortada ölen bi insan var her kim olursa olsun.
kendinden mi ?Tiksiniyorum.
resim cohoşuma gittikendinden mi ?Eki Görüntüle 1234671
Her başlığa sizin fikrinizde olmayanlara bu resmi atıyorsunuz,Mune abla uyarınca da bu resmi seviyorum ondan attım diyorsunuz? Çevir kazı yanmasın,güzel işş.kendinden mi ?Eki Görüntüle 1234671
Demek ki kendi fikrinden olmayanlari cehennemlik goruyor arkadas... Bunu belirtmekte de bir veis gormuyor. Allahla antlasmasi var, kendisi cennetlik..Her başlığa sizin fikrinizde olmayanlara bu resmi atıyorsunuz,Mune abla uyarınca da bu resmi seviyorum ondan attım diyorsunuz? Çevir kazı yanmasın,güzel işş.
kendinden mi ?Eki Görüntüle 1234671
Mune abla seni uyardı hoş bir şekilde.Bu kadar çok seviyorsan imza ayarlarından imza yapabilirsin,yanına göndermeli yazılar yazınca öyle anlaşılmıyor çünkü.yo yanılıyorsun. bazen yüklemeyi unutuyorum veya yüklenmiyor . gerçekten hoşuma gitti. beni de kimse uyarmadı
Eki Görüntüle 1234684
deistler yada ateistler inananların hassas olduğu canların yandığı bir konuda inadına onların inançlarına laf sokan resimler paylaşsa ne derdiniz. empati birazcık empati. bu yaptığınızın hiç farkı yok şu an
illüstrasyon bu böyle gerçek dışı şeylere inanmak ta ruhani dünyayı cenneti cehennemi melekleri tasvir etmek islama göre günah belirteyim dedim.yo yanılıyorsun. bazen yüklemeyi unutuyorum veya yüklenmiyor . gerçekten hoşuma gitti. beni de kimse uyarmadı
Eki Görüntüle 1234684
bak yine aynı suçlama.bizim de hassas olduğumuz konular var . çatır çatır yazıyorsunuz valla. empati herkese
amcasının oğlu olmalı adını da biliyorAhmetiniz?
Arkadaşınız mı?Akrabanız mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?