ET YİYENLER TEDAVİ EDİLMELİ

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898

ET YİYENLER TEDAVİ EDİLMELİ

İngiliz İşçi Partisinin yeni sözcüsü Kerry McCarthy, et yiyenlerin tıpkı sigara-tütün alışkanlığı olanlar gibi bu bağımlılıktan kurtulmaları için tedavi edilmeleri gerektiğini söyledi.
McCarthy, aynı zamanda hükümetin bu yönde kampanyalar yapması gerektiğini de vurgulayarak, insanların gerçekten hayvanları korumak istiyorlarsa, et ve süt tüketiminden vazgeçmeleri gerektiğini söyledi.
Kerry McCarthy, Viva! Dergisi’ne verdiği röportajda şu ifadelere yer verdi: “Ben insanların gerçekten et yemelerini durdurmak için tam olarak tütünle aynı şekilde kamu kampanyaları yapılması gerektiğine inanıyorum.”
“Hayvancılığın çevresel etkileri beni daha da militan hale getiriyor”
50 yaşında olan McCarthy, yaklaşık 20 yıl vegan ve öncesinde de 10 yıl boyunca vejetaryen olmak suretiyle 30 yıldır et tüketmiyor.
http://tvd.org.tr/et-yiyenler-tedavi-edilmeli/

aslında kimse et yemese dünya metan gazından kurtulur, büyük nimet

olduzaten tüm yiyecekler sağlıksız birde et yemeyelim proteinsizlikten kırılalım

Bıraksınlar bunları, yeni dahi düşüncelerine göre havayı en çok kirleten, küresel ısınmaya baş sebep ineklermiş.
Et yiyenler tedavi edilmeli ama küresel ısınmayı ineklere bağlayanlara normal gözüyle bakılmalı

Bana göre de et yemeyenler tedavi edilmeli, ne yapicaz

ama mune ineklerimizin gaz yapmayan yemler yemesi gerekiyor

şaka bi yana da bu siyasetçi burda olsa kurban bayramında kafayı yemişti

ama mune ineklerimizin gaz yapmayan yemler yemesi gerekiyor

şaka bi yana da bu siyasetçi burda olsa kurban bayramında kafayı yemişti

Inekler bizden daha fazla mı gaz çıkarıyormuş çok berbat bir yorum olduğunun farkındayım, mevzu nerelere geldi ama o zaman kuru fasulye, karnabahar gibi ürünlerinde hayatımızdan çıkması lazım çünkü bizde epey gazlanıyoruz

İnsan ırkı etçil ve otçul yaratılmış, et yemediği zaman protein eksikliği duyuyor, bu protein açığını bir şekilde kapatmak gerekiyor, bu da bitkilerle sağlanmaya çalışılıyor, o zaman PacemTeAmo 'nun bitkilerle ilgili yorumuna geliyoruz ki yorumu çok doğru, bitkilerde canlıdır, çoğalırlar, beslenirler ve ölürler tıpkı insanlar ve hayvanlar gibi.

Bizler Doğa'nın en vahşi canlılarıyız bunu kabul etmek lazım, zevk için bile cana kıyabiliyoruz, öte yandan yaratılışımızda etçil ve otçul olduğumuzu da kabul etmeliyiz.

Ceylan avliyor diye aslani da tedavi edelim o zaman. Asil bu beyni tedavi etmeli.

yok valla, izlediğim belgesellere göre dünyadaki büyük baş hayvanların çıkarttığı gazlar dünyayı bayağı tehdit ediyormuş, doğru yanlış bilemicem
zaten bizim ülkede et çok pahalı olduğundan dünyayı az kirletiyoruzdur

Aklıma geçenlerde gördüğüm bir yazı geldi. Şöyle diyordu :
Bu vejetaryenler yüzünden binlerce otun canına kıyılıyor. Bu katliama dur demek için sen de bir mangal yak

burda olsaydi bu hatun derlerdi ki,
kiz Kerry,
et yemeye yemeye betin benzin atmis. Suratin bembeyaz.

Ya beni tedavi etsin valla ben kabul ederim. Ben et yemek istemiyorum.

karnım acıktı benm yaa etli kuru fasulye olsa da yesem

akşama dolaptan et çözdüreyim bari, böyle haberler daha çok et yediriyor

O belgeselleri bende izledim, sanki o belgeseller mahsus yapılmış gibi chess, subliminal mesaj var gibi gibi, seyretmişsindir mutlaka ineksiz et üretmeye başladılar laboratuvar ortamında, daha sağlıklıymışşşşşş, ciddi ciddi ineklere Kafayı takmış durumdalar, inek cinsini ortadan kaldıracaklarda kılıf hazırlar gibiler, Dünya'da ilk insandan bu yana bir sürü hayvan ırkı varmış, o zaman gaz salınımı olmamış, küresel ısınma tehdidi olmamışta şimdi mi olmuş
Hem niye inek? Ondan daha iri hayvanlar var.

Ama evet haklısın, bizim ülkede kıymanın kilosu bile 30 lirayken kırmızı et giren kaç ev var ki? Millet kırmızı et yiyemediğinden genetiğinle oynanmış 30 günde tavuk olabilen tavukumsu canlıları yemek zorunda kalıyor mecburen.

Ülkemizdeki büyükbaşların bile çoğu ithal, bizim yerli büyükbaşlar o kadar gaz çıkarmıyordu, terbiyeliydiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…