Bebek Beslenmesi et yemeyen kızım

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ttaytt

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
4 Şubat 2009
720
102
323
16 aylık kızım var ne yumurta, ne tavuk eti, ne balık eti, ne de kıyma yiyor çorbasına karıştırıyorum kokusun alıyor yemiyor ne yapacağımızı şaşırdık. nasıl yedirebilirim ya da bu et yemeyn bebekler için şurup vs. var mı? mesela sebze yemeyen bebekler için nutrigenin vegy adında şurubu varmış.fikri olan nolur cevaplasın çok üzülüyorum...

bizim dr şöyle demişti; '' kokusunu, tadını rengini değiştirin...'' burda sizin yaratıcılığınız devreye giriyor... mesela ıspanak pek yemeyen oğlum buradan aldığım ıspanaklı pastayı şapur şupur yiyor.. brokiliyi ezip sevdiği çorbaya katıyorum... lezzetlide oluyor... etide türlü tarzında yemek yapıp etini çatalla ezip pilavla sunuyorum.... pes etme, şuruba yönelme... sonuçta şurubu hayat boyu içemeyecek ya....

ya ben hayatımda böyle bir bebek görmedim gerçekten görenler de şaşırıyor mutlaka kokusunu alıyor etin.patates kızartmasını çok seviyor köfteyi küçücük ezip ezip patatesin içine saklıyorum ağzına alıyor patatesleri yiyor o küçücük köfteyi tükürüyor.en sevdiği sebze çorbasının içine tavuğu blenderdan geçirip katıyorum hiç yemiyor o zaman.hadi yumurtayı falan kekle börekle bi şekilde yediriyorum ama böyle çocuğum hiç protein almıyor.ne yapacağımı bilmiyorum. 1 yaşından önce tavuk ciğeri bile yiyordu.bir yaşından beri et sıfır..

canım etleri sonradan katma çorbalarına.benm oğlumdada aynı şey var deliriyorum 15 aylık hiç bişekilde yediremiyodum.önce eti kaynatıyorum sonra sebzeleri ekleyip yeniden kaynatıyorum blendrdan geçirip öyle yediriyorum.ilk seferlerde böle de yemedi ama pes etmedim hergün yaptım.şimdi bi tek bu şekilde yiyor eti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…