• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et pensi önerisine ihtiyacım var

pinkwhite0

Guru
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
2.606
117
363
kızlar maalesef et pensine alıştırınca, tırnak kenarındaki etler daha bir seri ve kalın çıkıyor, bu durum beni çok rahatsız ediyor, solingen, fe gibi bikaç marka denedim ama kesmiyor, resmen kopartıyor. bana çok güzel sonuç alacağım bir et pensi gerek siz hangisini kullanıyorsunuz?

bende solingen kullanıyorum, hatta yıllardır kullanıyorum çok çok memnunum ucu ince benimkinin ve çok güzel kesiyor

Watsonsta satilan bi urunude ben aldim ucunda bileyleme ile ilgili bi hata var ve manikur yapmayi guc hale getiriyo kuafor malzemeleri satan bi yerden orjinal solingen marka bi et pensi alin cobalt olanlar daha iyiymis ucu onemli zaten bi de dusurmemeye dikkat edin dusunce mahvoluyolar

bende solingen kullanıyorum, ne zaman aldığımı unuttum hatta şansıma ucu çok güzel ince ve keskin, bir arkadaşım ucu körelince bıçak bieycisinde ucunu bileylettiğini söylemişti ama denemedim daha doğrusu ihtiyacım olmadı hiç, belki ucunu keskinleştirmek işinize yarar.

Ben de manikür malzemeleri alıcaktım, burda okuduklarıma bakıcak olursak sanırım en iyisi solingen. Ben de ondan alıyım bari. Ucuz bir manikür seti aldım resmen elimde kaldı valla.

Bayanlar merhaba dünden bu yana ciddi derecede nette manikür pensi aramaya basladim taktim kafaya. En iyisi solingen ama baktigimda solingen, tarkosolingen, gold solingen yaziyor bunlarin arasindaki fark ne acaba ?? Ben pek anlamiyorum. Evimde manikür yapiyorum kendim. Hatta gratisten mini manikür seti aldim simdilik tirnak etlerimi itiyorum fakat pens alicam. Simdi bu yazdiklarim arasinda bir fark var mi ?

Bayanlar merhaba dünden bu yana ciddi derecede nette manikür pensi aramaya basladim taktim kafaya. En iyisi solingen ama baktigimda solingen, tarkosolingen, gold solingen yaziyor bunlarin arasindaki fark ne acaba ?? Ben pek anlamiyorum. Evimde manikür yapiyorum kendim. Hatta gratisten mini manikür seti aldim simdilik tirnak etlerimi itiyorum fakat pens alicam. Simdi bu yazdiklarim arasinda bir fark var mi ?
canım ben solingen et makası aldım daha geçen hafta.aralarındaki farkı bilmiyorum ama gratis'te o sırada solingenin iki çeşidi vardı ben en pahalısını aldım 1 tane alayım çok uzun süre kullanırım diye düşünerek.ama hiç memnun kalmadım,benimkinde mi bir sorun var anlamadım ama konuyu açan bayan gibi kesmiyor kopartarak alabildim sadece etleri.eskiden tırnak makası ile keserdim inan daha iyi alıyordum.o yüzden iyi araştır derim 50tl'ye yakın param gitti :/

Ben kuaför malzemeleri satan biryerden aldım gayet memnun kaldım markasını hatırlamıyorum ama aylardır kullanıyorum .

Manikür ve pedikür konusunda en iyisi açık ara Solingen. Biraz pahali ama ömürlük kullaniliyor.

ben nerdeyse on senedir oriflame in manikür setinden çıkan pensi kullanıyorum o kadar ucuzdu ki anlatamam ama muhteşem çıktı oriflame satan birine denk gelirsem yenisini alacağım umarım hala aynı üründür

Evde 2 adet et pensim var ve köreldiler,1 tane daha almak istemiyorum çünkü ikiside gerçekten iyi,nerede bileyletebilirim,fikriniz var mı ?

Back