• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et parçası

hotcouture

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
29 Mart 2009
4.240
794
163
[Bacaba bunun tedavisi nasıl olabilir, kendi kendine geçer m

Son düzenleme:
et parçası nasıl gelir yaakannehir
kesinlikle bir jinekoloğa gitsin kuzeniniz..

canım bencede bır jınekolaga gıtmeli kuzenın daha once hıc boyle bırsey duymamıstım

daha once yok muymuş pekiii :S

gecmiş olsun cnm

et parçası bazen cıkıyor insanın umulmadık yerinde...daha once yoksa sonradan cıkmışsa alıdırılabilir herhalde...

dr a giidinnn amaa :(

cnm derhal jinekolağa gitsin kuzenin ihmale gelmez böyle şeyler allah muhafaza...
bazı cinsel birleşme sonucu olabiliyormuş böyle et sarkması googlede araştırdım şimdi bende nasıl oluyor diye ama siz bir jinekoloğa gidin en doğru cevabı dr verecektir...

bencede acil jinekoloğa gitsin,belki poliptir diyicem ama en iyisini doktorlar bilir,sorun neymiş sonra burayada yazarsan hepimiz bilgileniriz,kuzenine geçmiş olsun.

gecmis olsun canim.ihmal etmesin en kisa zamanda bir dr a gitsin.sık rastlanan birsey olmadıgı icin burda dogru cevap alabileceginızi sanmıyorum.en ıyısı ve güveniliri bir dr a basvurmak.Allah sifa versin

Belkıde hamıledır ama dÜŞÜk yapıyodur.hıÇ bılmeden hamıle kalmıŞ olabılır yanı.umarım Önemlı bı sorun deĞıldır.

Back