Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ilk kez duyuyorum kuru et ilginç kurutulmuş ette mi oluyormuş![]()
evet tatlım oluyormuş çok guzelmiş ama ben nasıl yapılır bılmıyorum ogrenmem lazım :26:
hmm ilginçmiş canım google amcama bir sorayım bakalım nasıl bişi ben tuzlu et biliyorum da bunu ilk kez duydum daha neler duyucam kimbilir şu hayatımda![]()
güzelim boşnak arkadaşlar varsa onlar bilir kuru et olayını benim bildiğim. hakikaten de güzel olur kurutulmuş et; ama o ette bi barbekü kokusu oluyo sanki onu nasıl veriyorlar acaba evde kurutulurken o aklıma takıldı bak. belki mangal tarzı bir şeye konuluyordur, bilemedim valla :)
Kuru et göçmenlerin bi mezesidir. Baze yerlerde satılır hatta kuruyemişçi tekel gibi dükkanlarda. Yapılışını bilmiyorum ama hazır satılanlardan yedim çok güzel oluyor tadı. Tabi kötüleri de denk gelebiliyor..
cnm tadı nasıldı?? hani aromatık neler gelıyodu tat olarak agzına? bıde gorunum nasıldı?? incecikmi oluyor???
Eki Görüntüle 285359
Kuru et budur :) Pastırma gibi bir görüntüsü var, isli et olarak geçer bir diğer adı. Kuru fasülye gibi yemeklere koyulabilir onun dışında, bira yanına meze olarak çok tüketilen birşeydir. Tadı çok böyle buna benziyor diyebeleceğim bişey değil ama güzel :) is kokusu ve tadı var ama öyle duyunca ıyy diyebilinecek bişey olsa da ön yargılı davranmamak gerek :)
ayy ben bu kadar incecik yapamadımki bunu makineyle yapmışlar galibaaa:18: cekıcle vurdum vurdum ınceltttım ama boyle olmuyodamarlı oluyo yaglı falan olabılıyo