M
mecbur
Ziyaretçi
- Konu Sahibi mecbur
-
et benlerini biraz tarif edersen ..büyüklüğü,şekli,rengi..gibi belki fikir verebilirim..
canım bendede vardı kocaman gitgide açılıyordu lokal anesteziyle aldırmıştım
aynen şekerim
benim bi komşum var Türkan hn ana estetikcisi söylemiş
15 20 gün mutfağa girdikçe sirke sür demiş bi gün bi bakmış ben düşmüşşşşş
et beninin alınmasına tanık oldum ama düz beni hiç görmedim. eskizyon yöntemini bilmiyorumkafamçokkarıştı anladığım kadarıyla kesilerek alınıyor(dikiş dediğine göre) fakat koter elektrik akımı ile yakma eğer derin bir ben se iz kalabilir yüzeyelse kalmayabilir fakat bence koter artık eskidi benim tercihim lazerden yana olur. ben erb yag lazer cihazı ile çalıştım. titiz çalışma ile iz kalma oranı çok düşük..eğer lazer le yaptıracak olursan cihazlarıda araştır.:bbo:
çok büyük, kenar sınırları girintili çıkıntılı olanlar,şekli düzgün olmayanlar rengi alacalı olanlar tehlikeli olabiliyor diye biliyorum
benim kaşlarımın arasında vardı bir tane 10 dakikalık bir operasyonla aldırdım.ama benimkinde bu saydıklarımın hiç biri yoktu. izide kalmadı sanki hiç yokmuş gibi.başka yardımcı olabileceğim birşey olursa buradayım...
ben baktırdım canım... kanser riski yok; estetik amaçlı aldırıcam... ne tür bir bene sahiptin ve hangi yöntemle aldırdın..?
merhaba pınar aldırdın mı araştırıyormusun hala?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?