Et Benlerine Bir çare Ariyorum!!!

• Konu Sahibi Konu Sahibi mecbur
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
M

mecbur

Ziyaretçi
Tedavi Yüntemleriyle Ilgili Bilgisi Olan Varsa Yardimci Olsun Ltfen!

ben elma sirkesi sürüldügünü duymuştum düzenli kullanınca düşüyormuş

geçenlerde tv de dinlemiştim et benleri rahatsız ediyorsa onlar alınabiliyormuş, ama bu benlerinde cinsi varmış bir doktora gidip dermatoloğa göstermen gerekiyor eğer alınmasında zarar yok derlerse aldırabilirsin

et benlerini biraz tarif edersen ..büyüklüğü,şekli,rengi..gibi belki fikir verebilirim..

benim de vücudumda çok sayıda ben var... üstelik beyaz tenliyim; çok dikkat çekiyor... renkleri kahverengi... et beni ve düz benler bunlar... et benlerini koterle ya da eksizyonla aldırabilirim heralde ama düz benler için neler yapılabilir; lazerle kesin sonuç alabilir miyim ve zararı nedir..? bunları merak ediyorum... yakın zamanda çağ hastanesine gidip göstermeyi düşünüyorum... ankara da böyle bir işlem yaptıran varsa nerede yaptırdığını ve ne kadara mal olduğunu yazarsa çok sevinirim...

araştırırken bazı resimler buldum; paylaşmak istedim... umarım becerebilmişimdir...

canım bendede vardı kocaman gitgide açılıyordu lokal anesteziyle aldırmıştım

yezdacım eksizyon yöntemiyle mi aldırdın; yani dikiş atıldı mı..? izi nasıl ve dematolojide mi plastik cerrahide mi aldırdın..?

aynen şekerim
benim bi komşum var Türkan hn ana estetikcisi söylemiş
15 20 gün mutfağa girdikçe sirke sür demiş bi gün bi bakmış ben düşmüşşşşş

söylediğin şey çok tehlikeli olabilir... ikinci kısımdaki resimlere baktıysan küçücük bir ben için kocaman bir delik oyuyorlar... buz dağı gibi benler; göründüğünün iki üç katı derinin altında var... ve travmaya uğratıp küçücük bir parçanın kalması bile kansere dönüşmesini kolaylaştırır...

araştırıyorum... yöntemleri deil tabi iyi bir doktor araştırıyorum... yönteme o karar vericek sonuçta ama çok komplike bir işlem değilmiş anladığım kadarıyla...

çok büyük, kenar sınırları girintili çıkıntılı olanlar,şekli düzgün olmayanlar rengi alacalı olanlar tehlikeli olabiliyor diye biliyorum
benim kaşlarımın arasında vardı bir tane 10 dakikalık bir operasyonla aldırdım.ama benimkinde bu saydıklarımın hiç biri yoktu. izide kalmadı sanki hiç yokmuş gibi.başka yardımcı olabileceğim birşey olursa buradayım...

ben baktırdım canım... kanser riski yok; estetik amaçlı aldırıcam... ne tür bir bene sahiptin ve hangi yöntemle aldırdın..?

estetik operasyon değildi. genel cerrahi uzmanı aldı. benimde risk yoktu. ara sıra kanıyordu o yüzden aldırdım.

Tr de yöntem nedir bilmiyorum ama benim bir arkadasimda vardi nohut büyüklügünde koyu kahverengi tam omuz kemigi üstündeydi cildiye ye gitti doktor yakti ve aldi 10 dk bile sürmedi simdi cok memnun ama eminim türkiyedeki doktorlarda cok güvenli bir sekilde ufak bir operasyonla alirlar ...

merhaba pınar aldırdın mı araştırıyormusun hala?

merhaba su; şuan bütün zamanımı kaplayan okul, iş ve kurs yüzünden pek ilgilenemedim ama iki hafta kadar önce özel bir hastaneye gidip dermatologla görüştüm. benlerimin birkaç farklı yöntemle alınabileceğini söyledi. yakın zamanda gidip aldırıcam. ayrıca sağlık güvencemden faydalanabileceğimi; sadece katkı payı ödeyeceğimi söylediler. aklında bulunsun.

aldırdıgında bizide bilgilendirirsen cok sevinirim canım

sırtımda çamaşır bölgemde ve alnımda olan iki nevüsüde geçen yıl aldırdım.sırtımdaki deriden çıkıntılı alnımdaki ise yüzeyseldi.doktorum yakma yöntemiyle temizledi ve sonuçtan oldukça memnun kaldım.hiç izi kalmadı ama aynı doktora giden bir arkadaşımda ne yazıkki azda olsa iz kaldı.et benlerinde durum sanıldığı gibi daha vahim değil arkadaşlar temizlenmesi çokk kolay.önemli olan diğer benler deriye sıfır olan.çünkü temizlenirken çok oyulmaması gerekiyor ya değilse lekesi gidio belki ama o kısımda bir çukur kalıyor.oyüzden bu işlemi yaptıracak olan arkadaşlar doktor seçimlerinde çokk dikkatli olmalılar.

selamlar..

benim yüzümde ense bölgemde çok ben var bende aldırmak istiyorum fakat korkuyorum cilt kanseri tehlikesi varmış o yüzden korkuyorum..

İLK önce ben hernerede olursa olsun ilk gitmeniz gereken dr cildiye yada dermotolijidir. çünkü benlerin durumuna göre ve risk faktörüne göre hangi yöntemle alınacağaını belirleyecekler..YANİ CERRAHİ DONDURARAK YADA YAKARAKMI? EĞER BENLERİNİZ BULUNDUĞU YER ŞEKİL VE BÜYÜKLÜK BAKIMINDAN illede kesilerek çıkarılması gerekiyorsa be kalacak iz bakımından yuz gibi çok göze batan yerdeyse sizi zaten daha az iz kalması daha ince işçilik yapılması bakımından plastik cerraha bizzat kendileri yönlendirecekler.ÇIKARILAN BENLERDEN BİR YADA BİRKAÇINI MUTLAKA AMA MUTLAKA PATOLOJİYE GÖNDRMENİZ ÇOK ÖNEMLİ KANSER HÜCRESİ TAŞIYIP TAŞIMADIKLARI ANCAK VE ANCAK PATALOJİDE KESİN BİLGİ VERECEKTİR.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…