eşyaya zarar verme gibi bi huyum var

yas-bil1

evli, mutlu , yakında çocuklu :)
Kayıtlı Üye
1 Aralık 2014
1.210
707
168
35
kızlar ben sinirlenince sinirimi eşyadan çıkaranlardanım bu huyumdan nasıl vazgeçeceğimi bilemiyorum...
eşime sinirlenince telefonumu duvara vurdum kırdım.. sonra yine telefon aldı. yine sinirlenince onuda duvara vurdum... eşim ilk zamanlar aşırı kıskançtı. evimizin karşısında stat olduğu için güneşliği açmama bile müsade vermiyodu. bigün açmıştım eve güneş girsin diye kavga çıkardı. bende tuttum perdeleri parçaladım ... şimdi izin veriyo açmama.. nolucak bu halim bilmiiyorum ..

Karı koca hırçınsınız anlaşılan, eşyaya zarar vermeyi bırakınca adamın saçını başını yolmaya başlarsan daha kötü
Şaka bir yana, öğrenilmiş bir durum bu sanıyorum, etki tepki haline gelmiş fakat aşılamayacak bir sorun değil, egzersizlerle kurtulabilirsniz

Bendensin bacım bende kıskançlık mevzusundan böyle oldum, telefon fırlattım kırıldı 2.telefonu ezdim üstünde tepindim, elime ne geçiosa o an fırlatıyorum, kafede bile çay bardağı attım, yüzük çıkarıp denize salladım ama hepsinin bi geçerli sebebi var ve artık kendime hakim olamıyorum

Benim öyle bir huyum yok hatta çok sinirli olsam elimi bir şeye atsam bile hemen çekerim ama geçen bende ilk kez duvara fırlattım telefonumu sonra çok pişman oldum neyse ki telefona bir şey olmadı eşim tamir etti. öfke kontrol sorununuz var galiba yardım alın bence.

Buna öfke kontrolü deniyor zaten, nasıl yapılır bilemiyorum, uzmana sormak lazım.
Eğer şimdilik sinirinizi geçirme yolunuz buysa, kendi eviniz ve eşyalarınız dahilinde yapın yapabildiğinizi. Ama öyle umumi yerlerdeyken falan, dikkat etmeli. Parasını ödeyecek bile olsan başkasının eşyasını fırlatmak falan hoş değil.

eşyalara yazık ya
yakında evde oturacak yeriniz kalmaz
şaka bir yana
ama bu şekilde ikinizde birbirinize zarar veriyorsunuz
dr görüşmeyi deneseniz

Bazi adamlarin anlama yöntemi bu bence..

Güzellikle anlatinca anlamıyorlar ama bagirip cagirip kendini parcalayip etrafi yikinca "aa bak gerçek olmasa bu kadar paralanmazdi" diye ikna oluyorlar..

olayları anlatsam az bile yapmışsın dersiniz fakat ben yinede dediğim gibi bu huyumdan rahatsızım.. en azından azaltmaya çabalıyorum

eşimde aynı sen gibi cnm. ama bir yere kadar katlanılıyor bir daha yaparsa ayrılacağımı söyledim bilmem anlatabildimmi

karşıdaki kişi için inanılmaz kötü bir his söyleyeyim

eşimde aynı sen gibi cnm. ama bir yere kadar katlanılıyor bir daha yaparsa ayrılacağımı söyledim bilmem anlatabildimmi

karşıdaki kişi için inanılmaz kötü bir his söyleyeyim
yok işte eşim sinirlenmiyo hatanın kendisinde olduğunu bildiği için benim dökünüğümü kırdıklarımı topluyo.. perdeyi parçaladım gitti sakince perdeyi çıkardı yenisini aldı . yeni telefon aldı. ben haksız olsam yeni telefon almazdı çalışmıyorum sonuçta kendi parasına acır almaz.. hatanın kendisinde olduğunu bilip beni sakinleştirmeye çalışıyo

eşyaları parçalayana kadar bir kez herifi parçalayaydınız masrafa girmezdiniz şaka bi yana öfke kontrolü anca psikologla çözülür tecrübe ile sabit

Bak sana adamı dize getirmiş , bizde mi kırsak parçalasak

Benim yengemde sizin gibiymis. Bunu bana kendisi anlatti. Dayimla kavga ettiklerinde önüne ne gelirse kirarmis.
Sonra bakmiski her kirilan kolay alinmiyor bu huyundan vazgeçmis zamanla.

Cocugunuz olacakmis, esyalari kirip yenisini alacaginiza bu parayla bebeginize yatirim yapmayi dusunmezmisiniz ?

Vallahi arkadaşım biz ilk evlendiğimizde eşimde bu huy vardı, sinirlendiğinde eline ne geçerse atıp kırıyordu. Benimse hiç eşyaya vurma huyum yoktur ama bir gün çok tepem attı bir değil, beş değil nereye kadar gidecekti ki? Evdeki vantilatöre vurdu bir gün kırılmadı vantilatör yere düştü sadece bense gayet sakin bir şekilde kaldırdım düzelttim sonra açılıp bir tekme koydum tuz buz oldu. Gördün mü nasıl kırılıyormuş dedim o gün bugündür evde herhangi bir eşyaya zarar vermiyor. Bazı adamlar gerçekten bu dilden anlıyorlar.

TE="yasbil1, post: 38818689, member: 641728"]kızlar ben sinirlenince sinirimi eşyadan çıkaranlardanım bu huyumdan nasıl vazgeçeceğimi bilemiyorum...
eşime sinirlenince telefonumu duvara vurdum kırdım.. sonra yine telefon aldı. yine sinirlenince onuda duvara vurdum... eşim ilk zamanlar aşırı kıskançtı. evimizin karşısında stat olduğu için güneşliği açmama bile müsade vermiyodu. bigün açmıştım eve güneş girsin diye kavga çıkardı. bende tuttum perdeleri parçaladım ... şimdi izin veriyo açmama.. nolucak bu halim bilmiiyorum ..[/QUOTE]
Bendede var napıcazz biz bnde hep öyle yapıyorum kaç kere elbiselerimi yırttım,tabak kırdım,bi kere cam parfüm şişesi fırlatmıstım abime(sağlığı yerinde merak etmeyin)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…