How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Eşyalarımı toplamaya polisle gidebilir miyim

madamjoo

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2020
48
132
43
26
Dün konumda yazmıştım. Bugün eşyaları toplamaya gideceğiz. Dün iki tarafın avukatının karşısında bile kışkırtıcı davranıp abimi ve babamı sinirlendirdiler. Bizim avukat kalabalık gidin sıkıntı çıkırsa sakinleştirecek insanlar olsun demiş. Bizimkilerde polis eşliğinde gitmek istiyor.
Bende açıkçası yaptığı eziyetler tüm mahalle duysun istiyorum. Gidince arkamdan iftira atacaklar ona kanaat getirdim. (Başladılar bile) polisle gidiliyor mu? Nasıl oluyor? Avukata ulaşamadım. Bir saate çıkacağız sormak istedim sizlere

Bilgim yok ama polisi arayıp sorabilirsiniz.
Hakkınızda iftiralar yalanlar her ne olursa yapacakları tüm pislikler yıllarca çekmeyeceginiz kötü evlilik kadar önemli değil.
Büyükler ne demiş İt ürür kervan yürür.
Siz yürüyün onlar ürümeye devam etsin
Polisle gidiliyormuş aldıklarıma tutanak da tutaxağım bayağı kalabalık gideceğiz

Bu tarz eşya alma olayına şahit oldum polis eşyalarını mahkeme kararı olmadan alamayız demişti o kişiye.Karşı taraf zorluk çıkarsa polis zor durumda kalacağı için direkt gitmiyorlar diye biliyorum.

Allah askina birak millet ne derse desin. İllaki vardir iki tane dedikoducu merakli komsu ve akraba. Onlara telefonda soyle herseyi onlar yayar zaten. Sen esyalarini kazasiz sikintisiz al cik. Babanla abinin basini belaya sokma neler duyuyoruz haberlerde. Yaptigimiz kotu evliliklerini cezasini bari ailelerimiz cekmesin

Back