• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşyalarımı toplamam için Koli siparişi verdi..

Ben de bunu ogrenince sasirmistim anlasmali da olsa kadin degil evden adam gitmeliymis yasamadim ama yasayan arkadaslarimdan duyduklarim boyle
Hayir bunu burada tartistik, avukat arkadaslar anlatti isin dogrusunu.

Siddet varsa, adam parasiz ac bıraktıysa vs buna benzer hakli gerekceler var ise kadin niye ailesine ya da baskasina sigindi diye suclansin ki 🫠

Anlaşmalı da olsa mahkeme soruyor evden kim gitti diye
Yani bu durumuda uzatir misiniz bilmiyorum ama evden giden kadini mahkeme hakli bulmuyor
Hayır hiçbir şey sorulmuyor. İmzalar tamam mı tamam. Bitti gitti.

Siz kaç kez anlaşmalı boşandınız acaba 😀
Bisey yazdim olay yaptiniz hepiniz az oncede yazilana cevap verdim yasamadim boyle bisey
Yasayan arkadaslarimin soylediklerini yazdim
Herkes kirazin garip evlilik durumuna degilde yazdigim seye takilmaya basladi
Daha sonra yazilanlari da okuyun rica ediyorum
Yanlis bildigim bi bilgiyi az once dogru olarak ogrenip belirttim zaten

Bisey yazdim olay yaptiniz hepiniz az oncede yazilana cevap verdim yasamadim boyle bisey
Yasayan arkadaslarimin soylediklerini yazdim
Herkes kirazin garip evlilik durumuna degilde yazdigim seye takilmaya basladi
Daha sonra yazilanlari da okuyun rica ediyorum
Yanlis bildigim bi bilgiyi az once dogru olarak ogrenip belirttim zaten
İyi de anlaşmalı boşanan arkadaşlarınız da böyle birşey söylemiş olamaz, çunku asla soru sorulmuyor. Kabul ediyor musunuz ? Ediyoruz. Bitti...30 saniyelik duruşma. Arkadaşlarınız sizi yanıltmış

Onda başka bir iş var, anlaşmalıda kusur aranmaz, hakim kim evden gitti diye sormaz.
Aynen, anlaşmalı boşanmada karşılıklı imzalanmış protokole bakılıyor, zaten dava anlaşmalı olarak açıldığından hakim kim evde kalıyor kim gitti, neden boşanıyorsunuz, hayırdır ne oluyor :)) vs gibi sorular sormuyor, taraflardan biri mahkemede son anda çıkıntılık yapmazsa, neredeyse 3 dakikada mahkeme bitiyor, en hızlı görülen davalar anlaşmalı boşanma davaları diyebilirim :))

1000036912.jpg

Neden yılbaşını bekliyorsun diye soracaksınız şimdi onu da söyleyeyim, yılbaşı gecesi dahil olmak üzere her gün sevdiklerimle planım var. Yılbaşı eğlencesi tarzında bunları iptal etmek istemiyorum
O gece masanın altında 12 üzüm yemeyi unutmayın lütfen. Her birini yerken ne dilek dileyeceğini biliyorsun :)

1 ocakta kesin olarak topluyorum eşyalarımı😀 en geç 2-3 Ocak gibi de evi terketmiş olurum mahkemeyi açmış oluruz 🌸
Ne terk etmesi ya adam sizi evden kovuyor resmen.
Size nafaka tazminat ödememek için türlü oyunlar çeviriyor.
Kim bilir daha neler var neler.

Kızlar eşim denen kişiyle konuştuk yine her zamanki gibi dedim ben kendim halledicem her şeyi sonra aileme söyleyeceğim boşanacağımızı. Eşyalarımı falan kolileyeceğim her şeyim hazır olsun uğraşmasın ailem falan dedim. Eşim de koli soruşturmuş bi yerlerden bulamadı yeterince ve koli siparişi verdi🫢😀 yani ben neler yaşıyorum gerçekten anlamıyorum.

Aslında seviniyorumda bi yandan boşanma konusunda bu kadar anlaşabildiğimiz için ama bu durum da normal gelmiyor. Çünkü bu süreç içinde de maalesef aynı ev içerisinde yaşıyor ve gayet normal bana aşkım hayatım canım cicim diye hitap ediyor yani s*ks olmuyor ama evlilik hayatımız geri kalanıyla aynı şekilde devam ediyor.

Bana ailesiyle ilgili dertlerini anlatıyor sonra kaç kurtar kendini valla benim bile psikolojimi bozuyor benim ailem, senin ailen böyle değil sen mutlu olacaksın en azından boşanınca diyor. Gerçekten ne yaşıyorum ben ya? Rüya gibi.. koliler gelince eşyalarımı toplayacağım ben bunu bekliyorum sadece aileme yük olmamak için kendim halletmek istiyorum.

Eşime dedim sen boşanmayı oyuncak sanma sakın boşanınca iletişimimiz kesilecek tamamen dedim. Biliyorum dedi, ama sonrasında yine canım cicim demeye devam ediyor. Ciddiyetini farketmiyor mu acaba durumun? Neden böyle bilmiyorum..
Eşin senden kurtulmak için her yönü iyilikle halletmeye çalışıyor.Bide eşini tehdit eder gibi yok boşanırsak bir daha görüşmeyiz gibisinden o boşanmaya emek ediyor sen boşanmamaya bakalım kim kazanacak

Back
X