Estrofemmm

sevgiiiiii3

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2022
316
168
27
Estrofem artık ücretli alınamıyormuş şifreli reçeteyle yani doktorun yazması gerekiyormuş o da sınırlı sayıda. Özelde tedavi görenler nasıl yapacağız bu konu hakkında bilgisi olan var mı estrofemi nasıl temin edeceğiz ?

Özel veya devlet farketmeksizin doktorunuz elektronik reçete oluşturup size reçete kodunu verecek, siz de bu kod ile eczaneye başvuracaksınız. Eczane reçetenizi sisteme kaydedecek ve depoya estrofem sipariş verecek . İlacınız depodan eczaneye o gün veya ertesi gün gelebilir , ilacınız eczaneye gelince de siz gidip eczaneden alacaksınız.

Estrofem artık ücretli alınamıyormuş şifreli reçeteyle yani doktorun yazması gerekiyormuş o da sınırlı sayıda. Özelde tedavi görenler nasıl yapacağız bu konu hakkında bilgisi olan var mı estrofemi nasıl temin edeceğiz ?
Canim ben sağlık ocağına yazdırdım bu ay belki yazarlar zor bulunuyor gerçekten yada eczane bilerek mi az veriyor onu bilemedim.

Bu ay gelen yeni güncelleme nedeniyle artık depolar reçetesiz vermiyorlarmis maalesef canım o yüzden günde kaç tane kullanacaksan doktorun onu o şekilde raporlamasi gerekiyormuş şimdiye kadar ben sıkıntısız bir şekilde alıyordum ama artık parayla bile veremiyor eczaneler renkli reçete olmuş çok sıkıntı yaşadım doktor raporu cikardi ama ocakta verebileceklerini söylediler,bende annemin üzerine yazdırdım uzman doktor yazabiliyor sadece doktorunuza durumu anlatin kac doz icilecekse baştan raporlasin

X