Acill bende estrofem kullaniyorummm 3 haftalik hamileyim ama kanamam var kahverengi kirmizi karisik bu ilac bildigim kadar bebislerim tutunmasina yardimci oluyo sizce estrofem kullanmama ragmen dusuk olabilirmi kanamamin sebebi
Mesajı yazalı çok olmuş ama aynı şeyleri yaşıyorum.sersemlik halsizlik kafamı koyacak yer bulamıyordu. Arada başım dönüyo tansiyonum düşüyo gibi oluyo.iştahım yok ellerim ayaklarım tutmuyo titriyo 3gün olacak böyleyim yaklaşıkmerhaba,
estrofem kullanıyorum yan etkileri yok yok maşallah canıma okudu..
elim ayağımtirtriyo nefes darlığı sıkıntıi ateş basması, mide bulantısı, arda baş dönmesi sersemlik sizde bu kadr sıkıntı yaşadınız mı merak ediyorumm.
Mesajı yazalı çok olmuş ama aynı şeyleri yaşıyorum.sersemlik halsizlik kafamı koyacak yer bulamıyordu. Arada başım dönüyo tansiyonum düşüyo gibi oluyo.iştahım yok ellerim ayaklarım tutmuyo titriyo 3gün olacak böyleyim yaklaşık
Merhabalar aynı sıkıntıları bende yaşıyorum maalesef. Acaba ne zaman geçti bu şikayetleriniz?
Merhaba kas seyirmesi geçtimi sizde acabaMerhaba,
Bende de kas seyirmesi, ellerimin tutmamasi gibi seyler yasiyorum. Als oldum endisesi ile iyice delirmek noktasina geldim. Birileri bu sekilde belirtiler yazinca cok rahatliyorum. En kisa zamanda gecer yan etkilerimiz, insaallah baska rahatsizliklara sebep olmaz
Merhaba mesajınızı yeni gördüm.Merhaba kas seyirmesi geçtimi sizde acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?