estrofem

Bendede cok fazla bulanti yapti 2 gundur kullaniyirum ama bulantidsn hicbisey yiyemiyorum..

Acill bende estrofem kullaniyorummm 3 haftalik hamileyim ama kanamam var kahverengi kirmizi karisik bu ilac bildigim kadar bebislerim tutunmasina yardimci oluyo sizce estrofem kullanmama ragmen dusuk olabilirmi kanamamin sebebi

Acill bende estrofem kullaniyorummm 3 haftalik hamileyim ama kanamam var kahverengi kirmizi karisik bu ilac bildigim kadar bebislerim tutunmasina yardimci oluyo sizce estrofem kullanmama ragmen dusuk olabilirmi kanamamin sebebi

tatlım biraz geç oldu ama eğer sağlıksız bir gebelikse ilaca rağmen tutunamaz doktora gitmeyi ihmal etme .. ama kanamanın sebebi düşük olmayabilirde .. moralini bozma ve doktora görün mutlaka.. Allah yardımcın olsuın bebeğini kucağına sağ salim almayı nasip etsin inşallah..

merhaba,

estrofem kullanıyorum yan etkileri yok yok maşallah canıma okudu..
elim ayağımtirtriyo nefes darlığı sıkıntıi ateş basması, mide bulantısı, arda baş dönmesi sersemlik sizde bu kadr sıkıntı yaşadınız mı merak ediyorumm.

Mesajı yazalı çok olmuş ama aynı şeyleri yaşıyorum.sersemlik halsizlik kafamı koyacak yer bulamıyordu. Arada başım dönüyo tansiyonum düşüyo gibi oluyo.iştahım yok ellerim ayaklarım tutmuyo titriyo 3gün olacak böyleyim yaklaşık

Merhaba,
Bende de kas seyirmesi, ellerimin tutmamasi gibi seyler yasiyorum. Als oldum endisesi ile iyice delirmek noktasina geldim. Birileri bu sekilde belirtiler yazinca cok rahatliyorum. En kisa zamanda gecer yan etkilerimiz, insaallah baska rahatsizliklara sebep olmaz

Merhaba bunlarin hepsini yogun bir sekilde ben de yasiyorum. Dayanmak cok zor. Kac gun surdu acaba? Benim de 5 gun sonra transferim var.

Merhabalar aynı sıkıntıları bende yaşıyorum maalesef. Acaba ne zaman geçti bu şikayetleriniz?

Merhabalar aynı sıkıntıları bende yaşıyorum maalesef. Acaba ne zaman geçti bu şikayetleriniz?

Merhaba,
Benim sıkıntım sonrasında panik atağa evrildi ve tedavi oldum. Şimdi daha iyiyim. Yani kendiliğinden geçmedi ve destek almam gerekti.

ben 4 gündür kullanıyorum.
görmede bulanıklık, göz kararması , mide bulantısı yaptı.

Merhaba kas seyirmesi geçtimi sizde acaba

Ay bende yqrin baslicam o ilaca gunde bir verdi ama doktorum insallqh bendede yan etkileri olmaz

Bende basladim dün içmeye gunde bir doz benim ama bi yan etkisi yok şuana kadar insallahda olmaz femara ve gliforla birlikde kullanıyorum

Merhaba kas seyirmesi geçtimi sizde acaba
Merhaba mesajınızı yeni gördüm.
Benim kas seyirmelerim geçti sonrasında. Sanırım bu tür ilaçlar anksiyete geçmişi olan ya da yatkınlığı olan insanlarda tetikleyici olabiliyor. Kas seyirmeleri psikolojik de olabiliyor. Ben sonrasında antidepresan tedavisi olmak durumunda kaldım yaklaşık 8 ay. Şimdi iyiyim çok şükür, umarım siz de bir an önce sıkıntınızdan kurtulursunuz

Bendede iç sıkıntısı ani ruh hali değişimleri baş ağrısı yaptı. İki gündürde sanki böcek ısırığı gibi kızarıklıklar çıkıyor ve çok fena kaşınıyor

5 gündür bende kullanıyorum dünden beri yoğun bulantı yaşıyorum ilaçtanmı acaba sizlerin noldu gebelik oluştumu acaba ilaçtan sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…