Estrofem ve klomen kullanan etkisini gören var mı?

Papatyalar Mevsimi

Banliyödeki yalın fırtına 📌
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2018
1.415
3.956
83
30
Merhaba hanımlar bu ay üçüncü klomenime başladım doktorum yanında estrofem de verdi 6 gün sonra dr kontrolüm var bu ilacı kullananlar neler yaşadınız anlatır mısınız

Merhaba hanımlar bu ay üçüncü klomenime başladım doktorum yanında estrofem de verdi 6 gün sonra dr kontrolüm var bu ilacı kullananlar neler yaşadınız anlatır mısınız
Sen kullandın mı canım hamile kalabildin mi? Bana da verdiler bu ilaçları merak ediyorum faydası olacak mı

Sen kullandın mı canım hamile kalabildin mi? Bana da verdiler bu ilaçları merak ediyorum faydası olacak mı
Bu yöntemle kalamadım aşılama yapıldı hamile kadım doğurdum bile şimdi oğlum üç aylık hakkınızda hayırlısı olsun

Bu yöntemle kalamadım aşılama yapıldı hamile kadım doğurdum bile şimdi oğlum üç aylık hakkınızda hayırlısı olsun
Gözünüz aydın hayırlı olsun sizin adınıza çok sevindim. Rica etsem biraz detaylı bilgi verebilir misiniz? Mesela aşılama günü rahim kalınlığınız neydi yine klomen ve estrofem mi kullandınız aşılama ayınızda? Kaçıncı aşılamada hamile kaldınız? Bir de aşılama gereksiz tutmuyor diyorlar ana tutan da var bak ne güzel

Teşekkür ederim Rahim kalınlığımı hatırlamıyorum ben gonal f iğneleri oldum yumurta dr istediği boyuta gelene kadar sonra çatlatma iğnesi yapılıp dr tarafından spermler rahme yerlerştirildi ilk aşılamamdı tuttu nasip bu işler olcağı varsa ilki de tutuyo olacağı yoksa on kezde yapsan tutmuyor. Hakkınızda hayırlısı olsun daha detaylı yazmıştım profilimde görebilirsiniz bakmak isterseniz yumurta boyutu falan unuttum hepsini

Tamam canımbakarım teşekkürler

Canim bende kullandım hele estrofem çok kullandim o rahim kalınlığı sağlayıp düşük riskini alır.
Ama herşey nasip.. yani hiçbirsey in garantisi yok zten
İkinci asilama için bekliyorum ben suan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…