estrofem kullanlar varmı

ben ilaçsız adet olamıyorum ve 6 ay oldu ilk başda dr adet olmam için farlutal verdi ve yarın adet olucam adetinin 1,2 veya 3 günü gel bi bakalım kistin var mı dedi farlutalı yazarkende klomenide yazdı ama bunu kullanmıcaksın dedi.bilmiyorum ne olacak

farlıtalı adet olamn ıcın vermıs.senın hormonların calısmıyo.ama ılk once hormonları calıstracak ılaclar vermesı gerekıyodu ben 3ıgne ve bısuru fıtıl antıbıyotık kullandım ve adetım duzene gırdı fartutalda ıctım adet sokturucudur.canım senın hormonlarını tedavı etmesı lazım.bebegın oluyomu olmuyosa ne kadardır olmuyo?

ben daha yeni evliyim kızkenden böyleydim ve çok ilaç kullandım adetim düzene girsin diye ama işe yaramadı.evlendiğimdede bıraktım ilaç kullanmayı ve yine adet olmadım
dr sordu bana bebek mi istersin adet olmak mı diye bende yeni evliyim adet olayım dedim
oda bana benim nacizane fikrimi soracak olursan bebek iste çünkü pko bi müddet sonra kısır döngüye dönüşüyo ve gebe kalman daha zorlaşıyo 10-15 yıl ararsın dedi bende 10-15 yıl arayacağıma olsun dedim.çünkü kilo alıyorum sürekli kilo veremiyorum işim kötüsü ve kiloda baş yardımcısıymış bu pko un

evet tatlım bende adet duzensızlıgı ıcın gııtım banada bebek onerdı benımde 1senedır olmuyo bebgım.pco zor bı hastalık sakın tedavıyı bırakma tamam onemlı cunku.kıloda sorun tabı bende kıloluyum zayıflamam gerekıyomus

ama zayıflanmıyo işte her geçen gün daha çok kilo alıyosun.ne zaman zayıflamaya kalksam kilo alıp oturuyorum:))inş zayıflarız da biraz daha işimiz kolaylaşır.ama ben inanıyorum hemen bebeklerimiz olacak

arkadaşlar banada ovitrelle iğnenin yanında bu ilaçtan verdi, 5 gün kullan dedi dün 5.günümdü ilacı bitmeden bıraktım, yanlız adet düzensizliğiyle alakasıda mı varmışki, benim adetlerim düzenli şükür, bugünden itibarende jeli kullanmaya başlayacam ondan da verdi,

Dün başladım, sabah ve akşam olmak üzere iki tablet almıştım ki, bu sabah tuvaletimi yaptığımda kanamam olduğunu farkettim. Yedi aydır regli olmuyordum, rahim kalınlığım 2mm ye düşmüştü onca zamandır kısır olduğumu düşünüp doktora gitmediğim için kendime çok kızıyorum. Hep bunu duymaktan korktum artık gebe kalamayacaksınız. Kuzenim kısırdı ve neler çektiğini nasıl tedavilerden geçtiğini çok iyi biliyordum, aynı acıları yaşamayı, tekrar bacaklarımı havaya dikmeyi istemiyordum. Canım kocam, o olmasa yine gidemezdim. O'nu içeri sokmamama rağmen gizlice içeri girmiş ve ben doktora kontrol istemediğim sırada sesini duydum. -tatlım bunu yapmak zorundasın, ileride daha büyük sıkıntılar yaşamanı istemiyorum. Hayatın ne kadar zor olduğunu düşünsekte tek bir vücut olduğumuz kocalarımız hayatı ne kadar kolaylaştırıyor. İlaç bittikten sonra kontrolüm var. Umarım hepimiz şifa buluruz...

gunaydinlar... ben bu ay hem klomen hem estrofem kullandim. 3 gün arayla 2 kere yumurtladim. ilkinin üstünden 12 ikincisinin üstünden 9 gün gecmisken beta hgc bakildi negatif :( doktor olsa çıkardı dedu. estrofemi biraktim. ama sorun şu ki kan tahlili yaptirmadan önceki günden itibaren sürekli adet ağrıları yaşıyorum özellikle geceleri öyle bir ağriyla uyaniyorumki gidip bakiyorum hiç bisey yok. ben normalde çok duzenli adet olurum ve ağrım basladiktan 1-2 saat sora kan gelirdi. şimdi 4 gündür adet agrisi çekiyorum resmen ağrı kesici de icmemeye çalışıyorum. adetin bu hafta bigun olmasi lazim ama klomen geciktirdigi icin tam bilemiyorum bat ne gün.
sadede geleyim uzattim kusurabakmayin :D estrofem böyle ağrılar yapar mi? neler oluyor bana?

Back