estrofem kullanlar varmı

sanırım bıde bana 3tane ıgne vermıstı doktor penısılındı canım cok yanmıstı buda hormon ıgnesı olabılırmı

hormonmuş şimdi araştırdım.ayrıca rahmi kalınlaştırıyormuş.kimyasal olarak insan vücüdundaki östrojenin aynısıymış

cok tesekkur ederım arkadasım.bunları kullandıktan sonra adetım duzeldı benım.fakat bu ay hala olmadım 15gun falan oldu tık yok test yaptım cıkmadı.bu cok zor ya ne hasta oluoyz ne hamıle.OYNATMAYA AZ KALDI DOKTORUM NERDE......

senin hasta olmayalı 15 gün geçmiş ben en son kurban bayramında oldum:))kim oynatmalı acaba????

arkadasım ne dıyımkı gulsekmı aglasakmı herkes normal normal adet olurken,sakır sakır bebek dogururken,bız acaba bu ay adet olcakmıyız dıye dusunuyoruz.bak sana bı ot tavsıye edıyım yanı hep soyluyolar arstrdım gercekten faydalıymıs bana gelıcek ıcıcem.

ben bu ara adaçayının methini çok duydum onu deniyorum senin dediğin çay hangisi??ya bu arada etrafıma bakıyorumda öyle eskisi gibi şakır şakır doğuran yok herkesin bi sorunu var buda sanırım hormonlu yiyeceklerden kaynaklanıyo.en basit örneği bu site ben sadece kendimi pko lu sanırken üzülürdüm şimdi hiç takmıyorum çünkü herkesde bi şey var artık öyle pat diye hamile kalanlar parmakla gösterilecek konumda:)))

bu otun adı hayıt otu,dıger adı ıse besparmak otu hormonları duzeltıyormus rahımdekı hastalıkları atıyormus.eskıden padısahkarıları ıcermıs bu ottan bulması bıraz zor ama adetı hemen sokturuyomus bebek olması dahada kolaylasıyomus.valla ben ıcıcem eskı ınsanlar ılac ıcmıyomus,lokman hekım bıle otlarla olumun caresını bulmus bız nıye bulmuyalım tabı ılk once doktor tedevısı

tabiikide ilk önce modern tıp ondan sonra alternatif tıp.duymuştum bu hayıt otunu da nasıl içileceği konusunda bi bilgim yok eğer içersen ve ii gelirsen bana da söyler misin ben şimdilik sadece adçayı içiyorum

sabah akşam içiyorum zaten ben arada içerdim tadını beğendiğim için ama öğrendikden sonra faydasını düzenli içmeye başladım.3 gün oldu gerçi ama bu hafta dr a gidip klomene başlıcam inş ii gelir hepimize

arkadasım klomenı dıkkatlı kullan bence,ben kullandım gunde 1tane 5gun ıctım.bende bas donmesı mıde bulantısı yaptı megersem yumurtalıklarım cok buyumus doktor sehırdısında oldgu ıcın takıp yapılamdı.doktora bı gıttımkı kıst yapmıs suanda var ama az var.fakat klomenlede hamıle kalamazsan kork bana oyle denmıstı

ya bana kalırsa birazda nasip işi bişeyler vesile olacak ve bebeklerimize kavuşacağız bu klomen ve ya başka bişey de olabilir.anlımıza yazılmışsa görücez herşeyi.ama kk okumuştum klomeni bırakıp başka tedavilere geçen ve hamile kalanları yinede uyardığın için teşekkür ederim doktoruma bi söyleyeyim

olyuyomus hhatta bızım bı komsu kıstlı hamıle kaldı hemıleyken aldılar kıstı kalınabılıyo fakat agrı falan yapıyo olmaması daha ıyı varsa sorucagın bısey sor yenımı baslıyon tedavıye

evt yeni başlıyorum hiç bir şey bilmiyorum tedavi hakkında.sadece bilimsel şeyleri araştırarak bulabildiğimi buldum ama oda beni pek aydınlatmadı.iğnelerden bahsediliyo çatlatma iğnelerinden bu tedavinin hangi aşamasında oluyo?yani ben klomen kullanırsam bende iğne vurulacak mıyım üstelik bir kaç iğneden bahsediliyo biri karından vurulan diğeri kalçadan vurulan.
ufff ne kadar çok soru sordum:)))kusura bakma cahilim dedim:))

Back