Aspirinden olur bendede kan sulandırıcı çünkü bende 6 adet kullanıyorum son hafta sekiz adet kullanacağımama adet olmadım yaniHerkese merhaba. Haziran ayında yumurta toplama operasyonum oldu. Ancak 22 yumurta çıktığı için doktorum transferi erteledi. Ağustos ayında transfer olmak için estrofem ve aspirin kullanmaya başladım. Ancak adet kanamam durdurulamadı. Pıhtı atmaya başladım. En sonunda ise rahmimi kazidilar. Kadın doğum doktorum estrofem ile alakalı olmadığını söyledi. Hematoloji bölümüne sevk etti. Hematoloji bölümü de bir sorunun olmadığını söyledi. Ocak ayı gibi transfer düşünüyorum. Siz estrofemi günde kaç defa kullandınız. Ben 6 kez kullandım sabah 2 öğle 2 akşam 2 olmak üzere. Siz kaçar tane kullandınız ya da estrofemin böyle bir etkisini duydunuz mu? Cevremdekiler aspirinden dolayı olabileceğini söylüyorlar ama
Çok teşekkür ederimAspirinden olur bendede kan sulandırıcı çünkü bende 6 adet kullanıyorum son hafta sekiz adet kullanacağımama adet olmadım yani
Bence 3.gün embriyosu olanlar fazla kullanıyor ama seninki kaçıncı gün bende çok mide bulantısı yapıyor sende de öyle mi rica ederimÇok teşekkür ederimherkes genellikle 2 3 tane kullanmış. Bu sefer bizde acaba dozlarda bir yanlışlık mı oldu korkusu başlamıştı.
3 ken yine Fena değildi 6 tane çok kötü oluyorBen gün-de 3 sabah öğle akşam
Hic bir yan etkisi olmadi ac karnına bile içtim..
Olabilir kişiden kişiye fark ediyor sonuçta..birsey atıştırıp arada yutun3 ken yine Fena değildi 6 tane çok kötü oluyor
Evet cnm artık sor dayanıyorum valla son 5gün sonra tahlil yaptıracağım cnm ben sanırım hamile kalsam hiç yapamam ben çok zorlamıyorumOlabilir kişiden kişiye fark ediyor sonuçta..birsey atıştırıp arada yutun
Hamile kalırsanda devam edeceksin şimdiden hazırlıklı ol canımEvet cnm artık sor dayanıyorum valla son 5gün sonra tahlil yaptıracağım cnm ben sanırım hamile kalsam hiç yapamam ben çok zorlamıyorum
Benim 5. Gün embriyoları hepsi 6 tane embriyo donduruldu. Sormayın o mide bulantısı çok fena doktorum metpamid icebilirsin demişti onunla yemek yiyordumBence 3.gün embriyosu olanlar fazla kullanıyor ama seninki kaçıncı gün bende çok mide bulantısı yapıyor sende de öyle mi rica ederim
Bana hiç birsey demedi doktorum yaBenim 5. Gün embriyoları hepsi 6 tane embriyo donduruldu. Sormayın o mide bulantısı çok fena doktorum metpamid icebilirsin demişti onunla yemek yiyordum
Çok zor ya ben ne yapıcam bilmiyorum hayırlısı olsunHamile kalırsanda devam edeceksin şimdiden hazırlıklı ol canım
Gunde 2 kere kullandim canim sabah 1 aksam 1.ama herkeze farkli verilebiliyo..gunde 8 iceni duymustum..Herkese merhaba. Haziran ayında yumurta toplama operasyonum oldu. Ancak 22 yumurta çıktığı için doktorum transferi erteledi. Ağustos ayında transfer olmak için estrofem ve aspirin kullanmaya başladım. Ancak adet kanamam durdurulamadı. Pıhtı atmaya başladım. En sonunda ise rahmimi kazidilar. Kadın doğum doktorum estrofem ile alakalı olmadığını söyledi. Hematoloji bölümüne sevk etti. Hematoloji bölümü de bir sorunun olmadığını söyledi. Ocak ayı gibi transfer düşünüyorum. Siz estrofemi günde kaç defa kullandınız. Ben 6 kez kullandım sabah 2 öğle 2 akşam 2 olmak üzere. Siz kaçar tane kullandınız ya da estrofemin böyle bir etkisini duydunuz mu? Cevremdekiler aspirinden dolayı olabileceğini söylüyorlar ama
Herkese merhaba. Haziran ayında yumurta toplama operasyonum oldu. Ancak 22 yumurta çıktığı için doktorum transferi erteledi. Ağustos ayında transfer olmak için estrofem ve aspirin kullanmaya başladım. Ancak adet kanamam durdurulamadı. Pıhtı atmaya başladım. En sonunda ise rahmimi kazidilar. Kadın doğum doktorum estrofem ile alakalı olmadığını söyledi. Hematoloji bölümüne sevk etti. Hematoloji bölümü de bir sorunun olmadığını söyledi. Ocak ayı gibi transfer düşünüyorum. Siz estrofemi günde kaç defa kullandınız. Ben 6 kez kullandım sabah 2 öğle 2 akşam 2 olmak üzere. Siz kaçar tane kullandınız ya da estrofemin böyle bir etkisini duydunuz mu? Cevremdekiler aspirinden dolayı olabileceğini söylüyorlar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?