- 22 Temmuz 2022
- 11
- 5
- 6
- 26
- Konu Sahibi Pelincelik009
Tüp bebek sürecinde estrofem kullanan var mı varsa çok baş ağrısı yaşayan oldumu yada ne gibi yan etkiler yaşadınız yardımcı olabilen var mı
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana kan sulandırıcı vermediEstrofem kullanırken gün içinde çok bu içmeniz gerekir. Birde pıhtılaşma yaptığı için coraspin yada kan sulandırıcı iğne vermiş olması lazım doktorunuzun.
Coraspin alıp içebilirsiniz tüm herkese veriliyorBana kan sulandırıcı vermedi
Doktora bi danışıp alayım teşekkür ederimCoraspin alıp içebilirsiniz tüm herkese veriliyor
Bende günde 1 aspirin kullanıyorum ama bence doktora danışılmadan kullanılmamalıCoraspin alıp içebilirsiniz tüm herkese veriliyor
Herkeste yan etkisi başka oluyor demekki bu konuda kendimi yalnız hissettim inşallah tedaviyi olumsuz etkilemezBen günde sadece estrofemden 6 adet kullanıyorum bi yan etkisini görmedim yaşamadım titreme oluyordu bende bazen prednol kullanıyordum yarım sadece onu doktorum kullanma bırak dedi
Ben de kullanıyorum 5 aralıktan beri günde 3 kere ama bana da kan sulandırıcı ya da herhangi bi ilac verilmedi, hiçbir yan etkisi olmadı sadece bugün sol bacağımda akşamdan beri uyuşma varTüp bebek sürecinde estrofem kullanan var mı varsa çok baş ağrısı yaşayan oldumu yada ne gibi yan etkiler yaşadınız yardımcı olabilen var mı
Evet aşırı sıcak basması ben de de var son bi haftadır ama ben artık onu belirtidem saymıyorum kullandığımız ilaçlardan sonraBenim hiç uyuşma olmadı şuanlık 10 gündür kullanıyorum bende sadece baş ağrısı bide sıcak basması oluyor![]()
İnşallah sonucumuz güzel olur hepimizinEvet aşırı sıcak basması ben de de var son bi haftadır ama ben artık onu belirtidem saymıyorum kullandığımız ilaçlardan sonra![]()
Amin, İnşallah emeklerimizin karşılığını verir rabbim hepimizeİnşallah sonucumuz güzel olur hepimizin![]()
Transfer olana kadar estrofemle birlikte kan sulandırıcı vermedi bana transferden sonra kullandım. Bende aşırı iştah açtı ve kilo aldırdı 4-5 kg kadar. Onun dışında inanılmaz uyku hali yaptı çalışırken ayakta uyuyordum resmenTüp bebek sürecinde estrofem kullanan var mı varsa çok baş ağrısı yaşayan oldumu yada ne gibi yan etkiler yaşadınız yardımcı olabilen var mı
Estrofem kullanırken normal de kanama olmaması lazım bıraktıktan bir kaç gün sonra geri çekilme kanaması oluyorÖerhaba bende bu rsttogem tüp benek için kullandım tam transfer günümden bir gün önce kanaman oldu ve 15 gündür kanamm var yransferim iptal edildi meme lerimde ve sağ tarafımda ağrı var bunu yaşayan var mı notmal mi
Merhaba bende gün 3 tane olacak şekilde estrofeme başladım. Sizin rahim kalınlaştı mı son durum nedir rahım kalınlığı kaç oldu. Az değil mi günde 3 adet estrofem?Ben de kullanıyorum 5 aralıktan beri günde 3 kere ama bana da kan sulandırıcı ya da herhangi bi ilac verilmedi, hiçbir yan etkisi olmadı sadece bugün sol bacağımda akşamdan beri uyuşma var![]()
Merhaba bende kalınlaşma güzel oldu transfer de yapıldı ama tutmadı malesef Allah sizlere nasip etsin inşallah sağlıcakla sıhhatle kucağınıza alınMerhaba bende gün 3 tane olacak şekilde estrofeme başladım. Sizin rahim kalınlaştı mı son durum nedir rahım kalınlığı kaç oldu. Az değil mi günde 3 adet estrofem?
İnşallah mucizeler bizimle olsun umudumuzu kaybetmeyelimMerhaba bende kalınlaşma güzel oldu transfer de yapıldı ama tutmadı malesef Allah sizlere nasip etsin inşallah sağlıcakla sıhhatle kucağınıza alın![]()