• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estrofem kullanan kadınlar?

Adves

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Eylül 2019
71
45
38
28
Merhaba ben estrofem kullanıyorum ikinci kutumu yarıladım. Karın ağtısı yapıyor dediler bende kasık ve bel ağrısı ysptı iki üç gün a a geçti. Meme uçlarımda hassasiyet var adet günüme 5 gün kaldı çok stresliyim gebe miyin diye umutlanmak da istemiyorum çünkü sivilcelerim çıktı 😥 meme uçlarıö iki kat büyüfü. Anlayacağınız bütün belirtileri gebeliğe yoruyorum sizde de böyle oldu mu sivilce çıkyı mı? Ya da meme ucunuz büyüdü mü?

Bende tüp bebek icin kullaniyorum ģğus hassasiyeti yapiyor cidden daha 1 kutu bitmedi..
Yapiyor baya birseyler de ustune durmuyorum tabi :))

Evet bende öyle düşünüyordum da sivilce çıkıp adetime de az kalınca...

Merhaba ben estrofem kullanıyorum ikinci kutumu yarıladım. Karın ağtısı yapıyor dediler bende kasık ve bel ağrısı ysptı iki üç gün a a geçti. Meme uçlarımda hassasiyet var adet günüme 5 gün kaldı çok stresliyim gebe miyin diye umutlanmak da istemiyorum çünkü sivilcelerim çıktı 😥 meme uçlarıö iki kat büyüfü. Anlayacağınız bütün belirtileri gebeliğe yoruyorum sizde de böyle oldu mu sivilce çıkyı mı? Ya da meme ucunuz büyüdü mü?
Merhabalar yazali biraz olmus ama estrofem siz de de bel agrisi yaptigini yazmissiniz transfer oncesi doktor bana da verdi ve dun aksamdan beri şiddetli belim ağrıyor bir de climera bant da kullanıyorum hangisi yapıyor anlamadim

Back