Estriol (österojen kremi) kullananlar var mi

feylesof123

Guru
Kayıtlı Üye
18 Mart 2013
745
94
Arkadaşlar kac gundur mantarla uğraşıyorum.Geceleri yanma ile kalakaldim bu gün yine sabahladim Doktor adet olmadan önce estriol yazmıştı adetim henüz yeni bitti ama habire vajinal yolla fitil mitil korkuyorum.

Estriol kullanan olduysa neden hangi amacla kullandı işe yaradi mı probleminiz her ne idiyse lütfen yardımcı olun yazın fikir edinmek istiyorum

Östrojen tablet kullanıyorum jelini bilmiyorum ama crinione jel kullanıyorum tüp bebek için öyle bir sıkıntım yok şimdilik kuru tutmaya çalışıyorum sadece

Çok sordum kusura bakmayin ama kullanma sekliniz nasiĺ her gun mu ve nekadar sure kullanacaksinız bebek arzunuz da en kisa zamanda gercekleşir umarim

Yaklaşık bir aydın kullanıyorum Adetle birlikte başlandı inşallah daha da kullanacağım önceki tedavimde sanırım kalp atışı duyuluncaya kadar kullanmıştım

Yaklaşık bir aydın kullanıyorum Adetle birlikte başlandı inşallah daha da kullanacağım önceki tedavimde sanırım kalp atışı duyuluncaya kadar kullanmıştım
Östrojen eksikliğiniz nasil tespit edildi kanda mi bakildi benim doktorum kandaki deger genital bolgede ki östrojeni gistermez demişti

X