bende de vardı 10 yıl önce.süt hormonu, beyinde ur mu yapıyor dediler.ben de aynı tedaviyi 1 ay gördüm.çocuğum da oldu.olabiliyor insan hayatında.stresli bir dönemimdi.Estradiol değerim 7457
Progesteron 1.98 ptsi yumurtalarım toplanacak fakat değerlerim yüksek olduğu için dostinex 0.5 mg a başlamam gerektiğini söylediler benim gibi olanlar neler yaptılar acaba
Şuan o kdr cok kafa karışlığı oldu ki ptesi yumurtalar toplanacak hayırlısı olsun hakkımızdabende de vardı 10 yıl önce.süt hormonu, beyinde ur mu yapıyor dediler.ben de aynı tedaviyi 1 ay gördüm.çocuğum da oldu.olabiliyor insan hayatında.stresli bir dönemimdi.
kafaya takmaya değmez.başka bişi olmasın.Şuan o kdr cok kafa karışlığı oldu ki ptesi yumurtalar toplanacak hayırlısı olsun hakkımızda
10-11 tane yumurta toplanacak aynen 2-3 ay psikolojik olarakta hazır olunca yaptırırım inşllhRahim dinlendirmen yapılmadan asla ama asla transfer yaptırma. Hatta iki ay dinlendir rahmini.
Çok yumurta toplanacak dimi?
Çok mu ilaç yüklediler size.10-11 tane yumurta toplanacak aynen 2-3 ay psikolojik olarakta hazır olunca yaptırırım inşllh
Uzun protol uygulandı gonalf , lucrin, merional, cetrotide bunları kullandım sonra 1 hafta da günde 3 göbek 1 kalçadan iğne oluyordumÇok mu ilaç yüklediler size.
Ben ikinci tüp bebek denememde sizin kadar yumurta verdim. E2 değerim yanlış hatırlamıyorsam 2000 di galiba.
Menogon ve gonalf oldum. İlaçlar azdan çoğa doğru yükseltildi.
İki ay üç ay rahmini dinlendirirken folik asit iç sakın bırakma, B12 iç haftada 3 gün ve d vitamini iç hergün 6 damla. Bunlar rahim ve yumurtalıklar için çok önemli.
İnşallah tüm yumurtaların 5. Güne gider.
Hım benim uzun uzun protokol değildi.Uzun protol uygulandı gonalf , lucrin, merional, cetrotide bunları kullandım sonra 1 hafta da günde 3 göbek 1 kalçadan iğne oluyordum
Çok canım sıkıldı ister istemez düşmesi için dostinex verdi testeredişli aslanpençesi de içmeye başladımHım benim uzun uzun protokol değildi.
İlaçlardan E2 yükselmiş.
Normalde 20/30 yumurta verenlerin e2 degerleri bu kadar yüksek oluyor.
Hiç kafana takma E2 düşer baskılayıcı iğnelerle.
Şu an onları sakın içme.Çok canım sıkıldı ister istemez düşmesi için dostinex verdi testeredişli aslanpençesi de içmeye başladım
Tedavi sırasında ilaçla birlikte ot içmemelisiniz.Çok canım sıkıldı ister istemez düşmesi için dostinex verdi testeredişli aslanpençesi de içmeye başladım
Bian önce düşsün diye hiç düşünmeden içtim tşk ederim uyarınız içinTedavi sırasında ilaçla birlikte ot içmemelisiniz.
Belki ilaçla etkileşime geçecek daha kötü sonuçlar doğuracak? Nereden biliyorsunuz ki. Kaş yapayım derken göz çıkarmayın.
Çok tşk ederim valla düşsün die hiç düşünmeden ot çöp işlerine kalkıştımŞu an onları sakın içme.
Asla tedavi sırasında bu otlar içilmez.
Hormonlarını alt üst edersin.
Bende yıllarca uğraştım. Seni çok iyi anlıyorum.
Düşer cnm düşmez olurmu sen içini ferah tut.
Bu değer ne ki, kafaya takıyorsun. Ben ne E2 değerleri gördüm. Hiç kafanı yorma. Ayrıca şu an asla stres yapma lüksünüz yok. Gayet rahat olun kafanızı başka konularla meşgul edin. Güzel haberlerini verirsin inşallah.Çok tşk ederim valla düşsün die hiç düşünmeden ot çöp işlerine kalkıştım
Amin inşllh cok tşk ederimBu değer ne ki, kafaya takıyorsun. Ben ne E2 değerleri gördüm. Hiç kafanı yorma. Ayrıca şu an asla stres yapma lüksünüz yok. Gayet rahat olun kafanızı başka konularla meşgul edin. Güzel haberlerini verirsin inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?