Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Estradiol (E2) yüksekliği
- Konu Sahibi Gosle
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- e2yukseklığı tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 1 Aralık 2018
- 971
- 192
- 18
- 41
bende de vardı 10 yıl önce.süt hormonu, beyinde ur mu yapıyor dediler.ben de aynı tedaviyi 1 ay gördüm.çocuğum da oldu.olabiliyor insan hayatında.stresli bir dönemimdi.Estradiol değerim 7457
Progesteron 1.98 ptsi yumurtalarım toplanacak fakat değerlerim yüksek olduğu için dostinex 0.5 mg a başlamam gerektiğini söylediler benim gibi olanlar neler yaptılar acaba
- 14 Kasım 2018
- 49
- 28
- 88
Şuan o kdr cok kafa karışlığı oldu ki ptesi yumurtalar toplanacak hayırlısı olsun hakkımızdabende de vardı 10 yıl önce.süt hormonu, beyinde ur mu yapıyor dediler.ben de aynı tedaviyi 1 ay gördüm.çocuğum da oldu.olabiliyor insan hayatında.stresli bir dönemimdi.
- 1 Aralık 2018
- 971
- 192
- 18
- 41
kafaya takmaya değmez.başka bişi olmasın.Şuan o kdr cok kafa karışlığı oldu ki ptesi yumurtalar toplanacak hayırlısı olsun hakkımızda
- 15 Temmuz 2016
- 8.165
- 13.636
- 248
- 14 Kasım 2018
- 49
- 28
- 88
10-11 tane yumurta toplanacak aynen 2-3 ay psikolojik olarakta hazır olunca yaptırırım inşllhRahim dinlendirmen yapılmadan asla ama asla transfer yaptırma. Hatta iki ay dinlendir rahmini.
Çok yumurta toplanacak dimi?
- 15 Temmuz 2016
- 8.165
- 13.636
- 248
Çok mu ilaç yüklediler size.10-11 tane yumurta toplanacak aynen 2-3 ay psikolojik olarakta hazır olunca yaptırırım inşllh
Ben ikinci tüp bebek denememde sizin kadar yumurta verdim. E2 değerim yanlış hatırlamıyorsam 2000 di galiba.
Menogon ve gonalf oldum. İlaçlar azdan çoğa doğru yükseltildi.
İki ay üç ay rahmini dinlendirirken folik asit iç sakın bırakma, B12 iç haftada 3 gün ve d vitamini iç hergün 6 damla. Bunlar rahim ve yumurtalıklar için çok önemli.
İnşallah tüm yumurtaların 5. Güne gider.
- 14 Kasım 2018
- 49
- 28
- 88
Uzun protol uygulandı gonalf , lucrin, merional, cetrotide bunları kullandım sonra 1 hafta da günde 3 göbek 1 kalçadan iğne oluyordumÇok mu ilaç yüklediler size.
Ben ikinci tüp bebek denememde sizin kadar yumurta verdim. E2 değerim yanlış hatırlamıyorsam 2000 di galiba.
Menogon ve gonalf oldum. İlaçlar azdan çoğa doğru yükseltildi.
İki ay üç ay rahmini dinlendirirken folik asit iç sakın bırakma, B12 iç haftada 3 gün ve d vitamini iç hergün 6 damla. Bunlar rahim ve yumurtalıklar için çok önemli.
İnşallah tüm yumurtaların 5. Güne gider.
- 15 Temmuz 2016
- 8.165
- 13.636
- 248
Hım benim uzun uzun protokol değildi.Uzun protol uygulandı gonalf , lucrin, merional, cetrotide bunları kullandım sonra 1 hafta da günde 3 göbek 1 kalçadan iğne oluyordum
İlaçlardan E2 yükselmiş.
Normalde 20/30 yumurta verenlerin e2 degerleri bu kadar yüksek oluyor.
Hiç kafana takma E2 düşer baskılayıcı iğnelerle.
- 14 Kasım 2018
- 49
- 28
- 88
Çok canım sıkıldı ister istemez düşmesi için dostinex verdi testeredişli aslanpençesi de içmeye başladımHım benim uzun uzun protokol değildi.
İlaçlardan E2 yükselmiş.
Normalde 20/30 yumurta verenlerin e2 degerleri bu kadar yüksek oluyor.
Hiç kafana takma E2 düşer baskılayıcı iğnelerle.
- 15 Temmuz 2016
- 8.165
- 13.636
- 248
Şu an onları sakın içme.Çok canım sıkıldı ister istemez düşmesi için dostinex verdi testeredişli aslanpençesi de içmeye başladım
Asla tedavi sırasında bu otlar içilmez.
Hormonlarını alt üst edersin.
Bende yıllarca uğraştım. Seni çok iyi anlıyorum.
Düşer cnm düşmez olurmu sen içini ferah tut.
- 29 Mart 2018
- 13.209
- 46.516
- 548
- 26
Tedavi sırasında ilaçla birlikte ot içmemelisiniz.Çok canım sıkıldı ister istemez düşmesi için dostinex verdi testeredişli aslanpençesi de içmeye başladım
Belki ilaçla etkileşime geçecek daha kötü sonuçlar doğuracak? Nereden biliyorsunuz ki. Kaş yapayım derken göz çıkarmayın.
- 14 Kasım 2018
- 49
- 28
- 88
Bian önce düşsün diye hiç düşünmeden içtim tşk ederim uyarınız içinTedavi sırasında ilaçla birlikte ot içmemelisiniz.
Belki ilaçla etkileşime geçecek daha kötü sonuçlar doğuracak? Nereden biliyorsunuz ki. Kaş yapayım derken göz çıkarmayın.
- 14 Kasım 2018
- 49
- 28
- 88
Çok tşk ederim valla düşsün die hiç düşünmeden ot çöp işlerine kalkıştımŞu an onları sakın içme.
Asla tedavi sırasında bu otlar içilmez.
Hormonlarını alt üst edersin.
Bende yıllarca uğraştım. Seni çok iyi anlıyorum.
Düşer cnm düşmez olurmu sen içini ferah tut.
- 15 Temmuz 2016
- 8.165
- 13.636
- 248
Bu değer ne ki, kafaya takıyorsun. Ben ne E2 değerleri gördüm. Hiç kafanı yorma. Ayrıca şu an asla stres yapma lüksünüz yok. Gayet rahat olun kafanızı başka konularla meşgul edin. Güzel haberlerini verirsin inşallah.Çok tşk ederim valla düşsün die hiç düşünmeden ot çöp işlerine kalkıştım
- 14 Kasım 2018
- 49
- 28
- 88
Amin inşllh cok tşk ederimBu değer ne ki, kafaya takıyorsun. Ben ne E2 değerleri gördüm. Hiç kafanı yorma. Ayrıca şu an asla stres yapma lüksünüz yok. Gayet rahat olun kafanızı başka konularla meşgul edin. Güzel haberlerini verirsin inşallah.