- Emoji Skoru
- 93
- Puanlar
- 48
- Konu Sahibi titiz gelin
-
İkincil seks karakterlerinin oluşmasını sağlayan, dölllenmiş yumurtanın ana rahmine gömülmesini kolaylaştıran ve dişi üreme sistemini olgunlaştıran çok güçlü etkilere sahip bir östrojen çeşidi diye biliyorum.
Yani şu anda pek bir bilgim yok ama bu hormon ana rahmine gömülmeyi sağlıyorsa hormonun yüksek çıkması mensturasyon döngüsünü aksatabilir.. (Mens. Dediğimiz olay rahmin iç tabakasının soyularak kanla atılıp yenilenmesidir)
Şu anda bildiklerim bunlar malesef .. :)
Rica ederim :)çok teşekkürler, yani yüksek çıktığnda gebelik zorlaşıyor öyle mi?
Rica ederim :)
Bu konuda daha iyi bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olurlar size zaten ama insan vücudu hormonları belli bir miktarda salgılar normalden az ya da çok olması sistemin işleyişini aksatır. Eğer yumurtanın tutunacağı sağlıklı bir ortam olmazsa gebe kalma durumu etkilenebilir diye düşünüyorum..
Doktorunuzdan bilgi aldınız mı?
Doktorunuz öyle diyorsa endişe etmeyin,içinizi rahat tutun :) tedavi görüyor musunuz? Herhangi bir sebep bildirdiler mi size?
Eğer canınızı sıkan bir meseleyse tedavi görebilirsiniz,her şey gönlünüzce olsun :)yok, tedavi görmüyorum. herhangi bişeyler de demediler.
Eğer canınızı sıkan bir meseleyse tedavi görebilirsiniz,her şey gönlünüzce olsun :)
YOK DEĞİLDİMCanım kan verirken adetlimiydin
Regl döneminde yüksek çıkar zaten ama çook yüksek gelmedi bana yinede kontrol ettirin ara sıra ama korkulacak bişey yoktur bence bazen kadınların hormon değerlerinde biraz dengesizlikler olabiliyor. Tabii en iyi doktorunuz bilir geçmiş olsun cnm :)titiz gelin
Bebetime evde gebelik testi yaptım pozitif çıktı, bir hevesle doktora gittim kan testi verdim ama sonuç olumsuz. Güvenilir marka gebelik testi hangisi?Eğer canınızı sıkan bir meseleyse tedavi görebilirsiniz,her şey gönlünüzce olsun :)
doktorunuza sordunuz mu ? beta hcg 66000? hamilelikte E2 yüksek oluyor olabilir bilemem ama bu değerlerden sonra kesinlikle hamilesiniz yani.Benm E2 1100 ama b hcg de 66bin Dr a soramadım bu nedemek yaa hamileyim. Ama sanırım çok büyük bi kıstım var diye anladım kafayı yiyecegim
Drla görüştüm evet hamileyim ama bebekten büyük iki koca kıstım var malesefdoktorunuza sordunuz mu ? beta hcg 66000? hamilelikte E2 yüksek oluyor olabilir bilemem ama bu değerlerden sonra kesinlikle hamilesiniz yani.
Drla görüştüm evet hamileyim ama bebekten büyük iki koca kıstım var malesef
Teşekkür ederim inşallahgeçmiş olsun canım, umarım bebeğe zararı olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?