seninkide fazlamı necla benim e2 estradiol379 cıktı ve ben arastırmama ragmen hala bulamadım sebeblerini nasıl düşürecegimi yükseltmek için varda bi cok sebze düşürmek için yok ama sen yinede yüksek benimki diyosan maydanoz ve adacayından yaprakları dişli aslanpencesinden uzak dur .. Ilac kullanıyorum dostinex verdi dr insallah düşer ama basına gelen arkadaslarda tekrarlayacagını söylüyo ilacı birakınca ne diyeyim allah şifamızı versin...
eğer 300 gibiyse tam kıvamdadır yumurta 76 çok düşük değilmi
benımde e2 yuksek 76 dıyo - nedenı nedır ne gıbı sorundur acaba bılıomusunuz arkadaşlar
merhaba benım doktorum adetın 12. gunu yapıo yuksek cıkması gerekıyo ve benım 639 çıktı buda yumurtann gelışımını ve kalıtesını gösterıyo senın kacıncı gun yapıo
ben adetımın 3. gununde yaptırmıştım
benim üç ay üst üste yaptırdığım tahlil sonucu E2 nin giderek yükseldiğini farkettim.
63 den 97 ye kadar çıktım geçen ay. doktor çocuk yapacaksın başka çare yok. yumurta kalitesi düşüyo dedi.
bu ay kaç oldu allah bilir. bi ara fena takmıştım her ay baktırıyordum değerlerime.
baktım yükseliyo artık baktırmıyorum moralim bozulmasın diye
Arkadaşlar adetimin 3. Günü yaptırdığım hormon testlerinde estradiol 76 çıktı bununlar ilgili bilginiz varmı hiç galiba benim değerim çok yüksek
Arkadaşlar adetimin 3. Günü yaptırdığım hormon testlerinde estradiol 76 çıktı bununlar ilgili bilginiz varmı hiç galiba benim değerim çok yüksek
canım hayıt denedin mi?bugün adetimin 13. günü yumurta takibine gittim yumurtam 14 mm olmş.gelişmemiş dedi doktor.bu ay geçti artık yumurtan bu ay gelişmz dedi.
ESTRADİOL(E2) hormonuma baktrdı 106 çktı. çok yüksek dedi... lütfen bilgisi olan yardımcı olun,moralim çok bozukpkoluyum 4 yıldır tedavi görüyrm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?