Estetisyenlik kursu izmir biotin güzellik şikayet ediyorum

sweetttpink

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2018
2
0
1
29
İzmirde biotin güzellik kursuna gittim o kadar pişman oldum ki buraya içimi dökmek istiyorum. şikayetçiyim. Paramı geri istedim iade etmeyip süründürdüler. Kurumsallık desen sıfır. Biotin estetisyenlik kursuna gitmeyi düşünen arkadaşlar varsa sakınnn! Eğitim yerinden çok güzellik merkezine gitmiş gibi hissettim. Paralı müşteriler geliyor işlem yapılıyor nerde kaldı eğitim. Ben bu eğitimi stajyer olarak herhangibir güzellik salonuna gitsemde alırdım zaten. Üzerinede yol yemek paramı verirlerdi. Araştırın kızlar üşünmeyin araştırın bu mesleği yapmak istiyorsanız iyi eğitim şart!

Benim bi arkadaşım Bioformdan aldı seneler önce ve memnun kaldı.Fiyatının tuzlu olduğunu biliyorum ve iş garantisi verdiler arkadaşıma iş bulmuşlardı .Geçmiş olsun sözleşme imzalamadınızmı?

Şuan çalıştığım yerdeki estetisyen arkadaşım izmirde akademi bilezik mi ne öyle bir yere kayıt olmuş ben ilk defa duydum bu arada, bi kaç ders gittikten sonra beğenmemiş, kaydını sildirip başka yere kayıtlanmış
Şimdi bizimle beraber musmutlu bir estetisyen olarak çalışıyor, doğru eğitim şart kızlar

Merhaba. Bioform güzellik merkezi gibi bir yer mi yoksa yalnızca kurs mu veriyor? Bioform hakkında hiçbir şey bulamıyorum internette.. Kendi siteleri bile yok :/ Şu sıralar iyi bir kurs arayışı içindeyim ben de karar veremiyorum. Sevgi akademi hakkında sürekli fake hesaplardan övgü yorumları okuyorum.. Essi'ye bir tanıdığım gitmiş, iş buluyorlar ama eğitimi yetersiz dedi. Kız başka bir tanıdığının yanında işe girdi, işe girdikten sonra öğrenmeye başlamış her şeyi ama şimdi kadrosu değişti diye duydum dedi. Çok aradayım

ben de eğitim almak istiyorum kursla ilgili yardımcı olabilir misiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…