• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetikten onceki ve sonraki halim :-)

ozianna

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2010
246
158
103
Diğer
4 tane estetik gecirdim evrim gecirdim sanki :-D soldaki 5 sene onceki halim ama su anki halimin 5 yas buyuk ablasi gibi duruyo dimi kizlar.

Estetik kadini guzellestirmez diyen yaniliyo, dogru islemler yapilinca guzellestiriyo

Eklentiler

• evrim.png
    evrim.png
    368,4 KB · Görüntüleme: 1.199
Önceki haliniz de güzelmiş:) her şeyden önce siz memnunsanız gerisi önemli değil

Burun estetigi, goz kapagindaki fazlaliklari da aldirdim, goz alti torbalarina yag enjeksiyonu gerci bu ameliyat sayilmaz biraz da dudak dolgusu o da ameliyat degil. Bu yaz orumcek agi da yaptircam
Cok hos olmussunuz gercekten fark var ;) yani orumcek agi nedir bilmiyorum ama baska bir ameliyata ihtiyac yok gibi :)

Cok hos olmussunuz gercekten fark var :KK66: yani orumcek agi nedir bilmiyorum ama baska bir ameliyata ihtiyac yok gibi :)

Yuzu icerden minik ignelerle 20 yasindaki yerine geri asiyolar. Yuzde yer cekiminin etkisiyle asagi dogru inis ve sarkma oluyo, o sarkmayi aliyo bu ameliyat. Tekrar yuzu yukari asiyolar

Pek bi fark göremedim. Fotoğraf kaliteleri dengeli değil. Madem ikisini de vesikalık koysaydınız ya da ikisini de özçekim. Böyle anlaşılmıyor.

Ne kadara yaptirdin simdiki halin cok guzel olmus bide simdiki halinde daha kucuk gosteriyorsun

Back