Estetikte rapor mevzusu

Teblisel

Guru
Kayıtlı Üye
8 Temmuz 2011
163
38
298
Kizlar estetik ameliyat olduktan sonra rapor durumu nasil oldu. Yani ben calisiyorum ve calisirken burun estetigi olucam bu rapor is yerinde bir sorun yaratirmi sonucta estetik amacli yapilan bir durum. Aslinda doktor septum deviasyon dedi ama ben estetik amacli gitmistim.doktor rapora estetik yazarsa soun olur mu ? Simdi ameliyattan sonra doktora desem rapora septum deviasyon diye yazsa acaba isyeri bir sorun eder mi ?siz nasil yaptiniz??

Ben de şekil bozukluğu +Septum deviasyonu yazıyordu. Raporun içeriği önemli değil. Fakat ben sadece 1 hafta rapor aldım çok pişmanım yüzüm aşırı şiş yeni inmeye başladı. Bemce en azından 2 hafta rapor almalısınız. Pazartesi işe nasıl gidicem bilmiyorum okulumda var ona da gidemiyorum çok zor bir süreç evde geçirin iki haftayı.

Teşekkur ederim yorumun icin. Gecmis olsun.Raporunu uzatsan olmiyormu?

Öyle yapıcam sıkıntı olucak biraz ama maalesef yapıcak bir şeyim yok önceden bu kadar sıkıntılı bir süreç olduğunu bilseydim de daha fazla alsaydım keşke

Arkadaslar baska estetik olupta calisirken rapor alan yok mu? Ameliyat gunu icin aradigimda hep rinoplasti olarak konusuluyor acaba raporda yazdirmama gibi bir ihtimal olabilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…