Estetikinternational merkezine estetik olan varmı ??

mymelino

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Ağustos 2009
966
3
96
Isparta
Ben meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum .. Estetikinternational merkezi bana cazip geldi .. Bölgesel anestezi yapılıyormuş ağrı olmuyormuş ameliyat sonrası .. Bu konuda tecrübesi olan yazsın lütfen

Meme Büyütme
" Meme büyütme operasyonları günümüzde epidural anestezi altında hasta uyanık olarak yapılabiliyor. Bu sayede hasta operasyon anında uyanık oluyor. Dilerse operasyonu izleyebiliyor. Epidural anestezi, genel anestezinin hastada yarattığı ameliyat sonrası olumsuz etkiler de azalıyor

Göğüsleriniz normalden küçük olması sosyal yaşamınızda kendinize olan güveni sarsabilir. Kadın vücudunun en önemli görsel öğesi olan göğüsler giydiğiniz elbiselerden, bikinilere kadar sizin duruşunuzu ve görünüşünü en fazla etkileyen unsurdur. Op. Dr. Bülent Cihantimur meme büyütmede kullanılan silikonun kas dokusunun altına yerleştirilmesinde dual plane tekniği kullanmaktadır. Bu teknik daha az ağrı, daha az iz ve doğal bir görüme açısından avantajlıdır.

Daha az iz
Böyle bir operasyonda iz kalmaması imkansız ancak izin nerede ve ne kadar büyüklükte olacağı çok önemli. Meme büyütürken hastaların en çok merak ettiği operasyon sonrasında bu operasyondan kalan iz olduğunudur. Uygulanan teknik ile istediğiniz dekolte yada bikiniyi rahatlıkla giyebilmeniz ve hayatınız da bunu bir daha asla düşünmek zorunda kalmamanız gerkir. Bu teknikte memenin altında kalan ve normal şartlarda görünmeyen sadece 3cm gibi küçük ve fark edilemeyecek bir iz oluşmaktadır.

Doğal görünüm
Meme büyürken önemli olan bir konuda doğal görünmesi yani gerçek üstü bir diklik ve büyüklük ile göze batmaması. Bu kullanılacak silikonun markası, tipi ve size uygun boyutlarıyla çok önemli bir seçim. Öylesine önemli ki bu seçimi yıllarca vücudunuzda taşımak zorunda kalabilirsiniz.

Uyanık Ameliyat
Epidural anestezi tekniği ile göğüs ve vücudunuz geçici olarak uyuşturulurken hasta bilinci açık olarak ameliyat olabiliyor. Bu teknik genel anestezinin vermiş olduğu pek çok genel anestezi sonrası rahatsızlığı kaldırdığı gibi aynı gün evinize gidebilmenizi ve daha ağrısız bir süreç geçirmenizi sağlıyor.

ben meme büyütme ameliyatı olmak istiyorum .. Estetikinternational merkezi bana cazip geldi .. Bölgesel anestezi yapılıyormuş ağrı olmuyormuş ameliyat sonrası .. Bu konuda tecrübesi olan yazsın lütfen

canım ben bursadayken oraya gidip görüştüm. Hemen yaptırmayacaktım. Bilgi almak için gittim ama çok fazla bilgi alamadım. Sonra araştırınca başka bir doktor daha cazip geldi. Uyutulmadan ameliyat olmak pek bana göre değildi açıkçası. Anesteziden çok korktum ama korkulacak gibi değilmiş.

canım ben bursadayken oraya gidip görüştüm. Hemen yaptırmayacaktım. Bilgi almak için gittim ama çok fazla bilgi alamadım. Sonra araştırınca başka bir doktor daha cazip geldi. Uyutulmadan ameliyat olmak pek bana göre değildi açıkçası. Anesteziden çok korktum ama korkulacak gibi değilmiş.

bende olmayı düşünüyorum ama karar veremedim açıkcası ... sen ameliyat oldu mu peki ??

ben dün konuştum nette ameliyat hakkında... ıspartadan bursaya gidicem .. ameliyat sonrası kaç gün orda kalmam gerek dedim . ameliyat sonrası hiç acı olmayacak.. akşama memlekete geri dönersiniz dedi.. muayeneye tekrar gelmem gerekecek mi dedim .. yok tekrar gelmenize gerek yook dedi.. iz kalıyo mu estetik sonrası diye sordum .. 3 cm lik göğüs altında izler kalıyo dendi.. siz bu konuda ne diyosunuz...??:54:

ben dün konuştum nette ameliyat hakkında... ıspartadan bursaya gidicem .. Ameliyat sonrası kaç gün orda kalmam gerek dedim . Ameliyat sonrası hiç acı olmayacak.. Akşama memlekete geri dönersiniz dedi.. Muayeneye tekrar gelmem gerekecek mi dedim .. Yok tekrar gelmenize gerek yook dedi.. Iz kalıyo mu estetik sonrası diye sordum .. 3 cm lik göğüs altında izler kalıyo dendi.. Siz bu konuda ne diyosunuz...??:54:

ben istanbulda ameliyat oldum. Ya işte bu şekilde konuşmaları beni rahatlatmıyor daha çok tedirgin ediyor. Yani umursamaz bi tavır gibi geliyor bana. Göğüs ameliyatı o kadar da basite alınacak bi ameliyat değil bence. Her ameliyatın bazı riskleri olabilir. Ağrı olmayacak kısmını anlıyorum ama hiç kontrole çağırmamaları garip geliyor bana. Benim ameliyat olduğum doktor ameliyattan sonra en az üç kere görmek istiyor. Ameliyat oldu hadi eyvallah demiyor. Ben ki çok uzak bi şehirden geldim istanbula ama ilk fırsatta gel göreyim diyor. Bence bu durum güvensizlik değil aksine güven veren bir durum. O gün ıspartaya dönsen ve bir sorun olsa kim ne yapabilir. Yani bana ilgisiz geldi güven vermedi gitmedim oraya ama tabii memnun olan da vardır herhalde. Tercih senin.

ben istanbulda ameliyat oldum. Ya işte bu şekilde konuşmaları beni rahatlatmıyor daha çok tedirgin ediyor. Yani umursamaz bi tavır gibi geliyor bana. Göğüs ameliyatı o kadar da basite alınacak bi ameliyat değil bence. Her ameliyatın bazı riskleri olabilir. Ağrı olmayacak kısmını anlıyorum ama hiç kontrole çağırmamaları garip geliyor bana. Benim ameliyat olduğum doktor ameliyattan sonra en az üç kere görmek istiyor. Ameliyat oldu hadi eyvallah demiyor. Ben ki çok uzak bi şehirden geldim istanbula ama ilk fırsatta gel göreyim diyor. Bence bu durum güvensizlik değil aksine güven veren bir durum. O gün ıspartaya dönsen ve bir sorun olsa kim ne yapabilir. Yani bana ilgisiz geldi güven vermedi gitmedim oraya ama tabii memnun olan da vardır herhalde. Tercih senin.

doğru diyosun .. herkes anlatıyoor burda kontrole gittim falan diye .. banada burdaki yazıları okuyunca mantıksız geldi... iyi bi doktor araştırıyım .. senin protez markan neydi canım.. ben bu konuda kararsız kaldım ....

doğru diyosun .. herkes anlatıyoor burda kontrole gittim falan diye .. banada burdaki yazıları okuyunca mantıksız geldi... iyi bi doktor araştırıyım .. senin protez markan neydi canım.. ben bu konuda kararsız kaldım ....

canım benimkinin markası nagor. diğer markalar hakkında bi bilgim yok. buradaki arkadaşlar ne yazdıysa o kadar biliyorum ben de. benim şu an 16. günüm. silikon epey yumuşadı. kenarlarını falan da hissetmiyorum. hatta dün muayenede ameliyat olmak isteyen bir bayan dokundu silikonu hissetmediğini söyledi. sadece iç kenarlarını çok bastırırsan çok hafif sertlik var ama zamanla iyice kaybolacak tabi. çünkü tam olarak yumuşamadı. şu an için memnunum. ben hiç yakından silikonlu birini incelemedim. o yüzden hangi marka nasıldır bilemiyorum. bunu en iyi kullananlar bilir. benim henüz çok yeni. ne desem yalan olur. daha uzun süre önce ameliyat olanlar daha iyi bilgi verebilirler.

canım benimkinin markası nagor. diğer markalar hakkında bi bilgim yok. buradaki arkadaşlar ne yazdıysa o kadar biliyorum ben de. benim şu an 16. günüm. silikon epey yumuşadı. kenarlarını falan da hissetmiyorum. hatta dün muayenede ameliyat olmak isteyen bir bayan dokundu silikonu hissetmediğini söyledi. sadece iç kenarlarını çok bastırırsan çok hafif sertlik var ama zamanla iyice kaybolacak tabi. çünkü tam olarak yumuşamadı. şu an için memnunum. ben hiç yakından silikonlu birini incelemedim. o yüzden hangi marka nasıldır bilemiyorum. bunu en iyi kullananlar bilir. benim henüz çok yeni. ne desem yalan olur. daha uzun süre önce ameliyat olanlar daha iyi bilgi verebilirler.

tamam canım sağoll.. bende yakından hiç silikonlu biri görmedimm:37: senin doktor kimdi peki ??

İlgili hastane de 2013 yılı sonunda burun ameliyatı oldum, zamanla burnum genişledi kontrole gittim zamanla oturucak dendi, 1 sene sonra gittim herşey normal dendi. Şuanda burnum eskisinden daha geniş ve orta kısmı çöktü, estetik international ı aradığımda ameliyat eden doktorun muayene ücretinin 400tl olduğunu ona göre gelmemi söylediler. Söylediklerine zaman aşımına uğramış, en başından beri şikayetlerim devam ederken ameliyatı yapan doktorun hasatyı kontrol etmek için 400tl yi telefonda istemesi kadar çirkin birşey duymadım hayatımda.

Back
X