estetik

busbus25

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2014
42
16
32
Kızlar merhaba
Ben bundan üç yıl önce burun estetiği oldum.Son 1 yıldır burnumda bi koku oluşuyor ve zaman zaman ucuna bile dokunmamış feci bi ağrı oluyo böyle bi durumu olan var mı bilgi verebilir mi

olmaması lazım, ters bişeyler var. koku sanki iltihapla bağlantılı ama mutlaka ameliyatını yapan dr.a görün. ihmale gelmez.

koku bende de ara ara oluyordu ama sonra geçti. Ucundaki acı da aynı şekilde bende de oluyor hala dönem dönem. Ben doktoruma gitmeye gerek görmedim, ama sizinki farklıdır belki.

Kızlar merhaba
Ben bundan üç yıl önce burun estetiği oldum.Son 1 yıldır burnumda bi koku oluşuyor ve zaman zaman ucuna bile dokunmamış feci bi ağrı oluyo böyle bi durumu olan var mı bilgi verebilir mi
Teşekkürler kızlar kusura bakmayın yeniyim de biraz bölüme göre açmam gerektiğini bilmiyofum

Kızlar yaz mevsiminde sımsıkı bir atkuyruğu yaparak rahatça dolaşmak istiyorum fakat kafa şeklim sıkı bir at kuyruğunda çok çirkin görünüyor.. Şu aşağıdaki gibi arkası basık gibi , ille de arka tarafı krepeyle falan yapmam gerekiyor sizce bu büyük bir problem mi yoksa ben mi büyütüyorum?? Sizce de çirkin bir görüntü değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…