• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

estetik yaptırma - günah ikilemi

offoff

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Nisan 2010
569
6
118
Balıkesir
kızlar tekrar merhaba,
ben hala göğüslerimi doğal yoldan büyütmeye çalışma telaşındayım :(( ama malesefki boşa kürek çekmek gibi bişey oldu artık.. evettttttttt silikon yaptırmak istiyorum hem de çokkkkkkk ... çünkü artık sabah akşam göğüslerim ne zaman büyücek diye düşünür oldum .psikolojimi siz düşünün artık 23 yaşındayım ve evlilikten sırf bu yüzden korkuyorum.. Günah olmasa 1 dakika beklemem hemen yaptırırım.. ŞİMDİ SİZE SORUM ŞU.. HAKİKATEN GÜNAH OLUP OLMAMA KONUSUNDA İŞİN EHLİ BİR HOCAYA DANIŞIP KESİN CEVAP ALAN VAR MI ARANIZDA? lütfen varsa cevaplasın kızlar şimdiden teşekkürler :50:

kızlar tekrar merhaba,
ben hala göğüslerimi doğal yoldan büyütmeye çalışma telaşındayım :(( ama malesefki boşa kürek çekmek gibi bişey oldu artık.. evettttttttt silikon yaptırmak istiyorum hem de çokkkkkkk ... çünkü artık sabah akşam göğüslerim ne zaman büyücek diye düşünür oldum .psikolojimi siz düşünün artık 23 yaşındayım ve evlilikten sırf bu yüzden korkuyorum.. Günah olmasa 1 dakika beklemem hemen yaptırırım.. ŞİMDİ SİZE SORUM ŞU.. HAKİKATEN GÜNAH OLUP OLMAMA KONUSUNDA İŞİN EHLİ BİR HOCAYA DANIŞIP KESİN CEVAP ALAN VAR MI ARANIZDA? lütfen varsa cevaplasın kızlar şimdiden teşekkürler :50:

Bu durum snin psikolojini bozup mutsuz ediyorsa bence bir günahı yok sonuçta bir eksiklik. olaya hiç bir zaman bu yönünden bakmadım senelerce burnumdan ve göğüslerimden rahatsızdım. Burnumu yaptırmasam olurdu ama göğüslerim hiç yoktu. Göğüs çok önemli bnce.. Düşünsene insanlara organ nakli yapılıyor yada yapay kol bacak yapılıp eksiklikleri gideriliyor. Eğer göğüste bir eksiklik durumundaysa bna göre günahı yoktur. Bu benim düşüncem aksini düşünen de olabilir ama ameliyat olmadan önce hiç böyle bir şey düşünmemiştim. Umarım beklediğin cvbı alabilirsin.

Back