Merhaba,burun estetigi 2.ay burun içinde uç kısımlarda sert bor beyazlik var dikiş üzeri kapatılmış...böyle bir durumu plan var mı aramızda...o beyaz yerler eriyor mu zamanla...yoksa bu belada mi başımda kalacak...lütfen bilgisi olan yazabilir mi...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhaba,burun estetigi 2.ay burun içinde uç kısımlarda sert bor beyazlik var dikiş üzeri kapatılmış...böyle bir durumu plan var mı aramızda...o beyaz yerler eriyor mu zamanla...yoksa bu belada mi başımda kalacak...lütfen bilgisi olan yazabilir mi...
Doktoruna gösterdin mi dikiş kalmış olabilir. Benimde burun dış kenarında kalmıştı dikiş böyle beyaz enfeksiyon tuttu gittim dikiş kalmış aldı düzeldi. İşaretlediğim bölümde4.şık olabilir belki..
Bunlar 2 aydır hiç kopup düşmedi ama öyle duruyor üstüne antibiyotikler krem sürüyorum asla bir parçası böle gelmiyor.nasil koyduysa öyle duruyor
umarım enfeksiyon değildir doktorunuz ne dediMerhaba,burun estetigi 2.ay burun içinde uç kısımlarda sert bor beyazlik var dikiş üzeri kapatılmış...böyle bir durumu plan var mı aramızda...o beyaz yerler eriyor mu zamanla...yoksa bu belada mi başımda kalacak...lütfen bilgisi olan yazabilir mi...
2 ay oldu ameliyat olalı duruyor..daha sonra erir mi kiDikis ipi canim onlar, bir-iki aya erir
Kendisinin tüm sorunlarıma tek cevabı var ödemmmmmumarım enfeksiyon değildir doktorunuz ne dedi
Gösterdim bir cevabı yok...kalici ip dedi sadece o beyaz kalacak mı bilmiyorum beyaz şey eriyip ip mi kalacak böyle mi kalacak bilmiyorumDoktoruna gösterdin mi dikiş kalmış olabilir. Benimde burun dış kenarında kalmıştı dikiş böyle beyaz enfeksiyon tuttu gittim dikiş kalmış aldı düzeldi. İşaretlediğim bölümde
Hayır onlar gidiyor .ellemeyin. Bende de vardı .burun içini yakiyolar dikiyorlar .hiç dokunmayın krem sürün zamanla düşüyorErimeyen dikiş üzeri kapatılan birsey bu neyse geçecek mi kalacak mı bilgisi olan yok mu
Geçti mi? Ne zaman geçer scabaBendede vardi aynisi, normal
Tam olarak hatirlamiyorum 3 sene oldu. Ama geciyor, emin olmak icin doktorunuzla iletisime gecinGeçti mi? Ne zaman geçer scaba