- 1 Ağustos 2010
- 51
- 8
- Konu Sahibi sumimasenn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Belki biraz kavis verebilirdi diye düşünüyorum.. yine erkek burnu gibi birşey olmusDeriniz kalınsa bu normal zaten fazla küçülmez. Ayrıca sizin radixiniz de yüksek yani alın burun birleşiminiz yüksek doktor o kısmı alçaltamaz o kısım değişmiyor. O yüksekliğe göre burnun yüksekliğini ayarlar. Neyse o
Ama biraz büyük. Burda cok fazla olumsuz yorum okuduğum için çok oynamasini istememiştim burnumla, şimdi biraz pişman oldumDoğal istediğiniz için sadece kemerini almış doğal görünümlü bir burun yapmış bence.
kesinlikle öyle bende de çok kavis var önden kötü duruyorDoktorlar dozu ayarlayamıyorlar biraz kavis istiyorsun burnunu oyuyor, kısaltıyor düdük gibi burunla kalıyorsun ve yüzüne hiç yakışmıyor o burun. Ben tüm bunları yaşadım yaşıyorum. O hafif kavisi beceremeyecekse hiç dokunmadığı iyi olmuş en azından burnunuz kısa değil ve bence kesinlikle erkek burnu falan gibi de değil gayet güzel olmuş.
aynı kalması iyidir inanın kavisli olunca önden bakıldığı zaman kötü bir görünüm oluyorTesekkur ederim. Biraz moral oldu. Ama biraz düzelmesi umudum da kalmadı bu durumdaaslında çok dert etmiyorum ama etrafındakiler aynı kalmış deyince biraz canım sıkıldı. Size de çok geçmiş olsun.
aynı kalması iyidir inanın kavisli olunca önden bakıldığı zaman kötü bir görünüm oluyor
Sizin de önceden büyük muydu burnunuz benimki gibikesinlikle öyle bende de çok kavis var önden kötü duruyor
Ama bu odemden mı acaba? Ödem gitse bile sonuçta bu hali biraz incelir ama yine aynı kalır sanıyorum. Benim ameliyat masasında fotoğrafım yok.Aynı durum bende de var dümdüz erkek burnu gibi. Ama 1. Aya doğru ödemin yüzde 60 i gidiyormuş. Benimde burnum çok ödem topladı.Ameliyat masasındakinden çok farklı
Canım etrafındakiler kör o halde. Kemerli burnun varmış kemer gitmiş. Muhtemelen eskisine göre daha da küçülmüştür önden de. Yani herkese ufacık burun olmuyor ki mesela ben revizyon ameliyatı oldum burnum zaten kısaydı doktor kolumellayı da kesmis daha da kısaltmıs. büyük suratım kısacık burnum kaldı. bunun geri dönüşü çok zor. Seninki en azından yüzüne uymus. ben begendim.Tesekkur ederim. Biraz moral oldu. Ama biraz düzelmesi umudum da kalmadı bu durumdaaslında çok dert etmiyorum ama etrafındakiler aynı kalmış deyince biraz canım sıkıldı. Size de çok geçmiş olsun.
Ödem gidince incelir sırt daha belirginlesir ama kavis kazanmaz hayır. Ödem gidince daha güzel olacaktır amaAma bu odemden mı acaba? Ödem gitse bile sonuçta bu hali biraz incelir ama yine aynı kalır sanıyorum. Benim ameliyat masasında fotoğrafım yok.
evet büyüktüSizin de önceden büyük muydu burnunuz benimki gibi
:/ Niye daha da kısaltmis ki doktor? Teşekkür ederim..Canım etrafındakiler kör o halde. Kemerli burnun varmış kemer gitmiş. Muhtemelen eskisine göre daha da küçülmüştür önden de. Yani herkese ufacık burun olmuyor ki mesela ben revizyon ameliyatı oldum burnum zaten kısaydı doktor kolumellayı da kesmis daha da kısaltmıs. büyük suratım kısacık burnum kaldı. bunun geri dönüşü çok zor. Seninki en azından yüzüne uymus. ben begendim.
İşte önden o görüntü olayı korkutmustu beni. O yüzden önden görünüşünü sevdim ama yandan baya uzun. Neyse ya mükemmeli beklememeliyiz galiba. Tam bir psikoloji isiymis bu estetikevet büyüktü
Ben memnuniyetsizliğimi buraya yazdım. İsim de verdim. Bunun üzerine doktorun yanında çalışanlar olduğunu düşündüğüm kişiler sahte reklam üyeliği açıp doktorun reklamını yapmaya ve beni yalancı çıkarmaya çalıştılar. Bir de dava edecek doktor seni diyorlar. Ben de bir etsin asıl ben mal practice ve maddi manevi tazminat davası açarım. Bazı doktorlar böyle yüzsüz ve arsız. Asla ama asla hatasını kabul etmiyor; problem hastadan kaynaklı ben işimi doğru yaptın diyor. Düdük gibi kısacık kaldı burnum yüzüme göre.:/ Niye daha da kısaltmis ki doktor? Teşekkür ederim..
Benimki eskisinden daha uzun oldu yandan. Yani eskiden eğilip ağzıma düşen kısım şimdi yanlamasına uzuyor daha kötü bir görüntü. Cidden psikolojik bir yıkıntı. Burun estetiğinde mükemmel yok gerçekten. Bize öyle yansıtılıyor. Ancak çok büyük çok çok gargamel gibi burunların yaptırması gereken bir ameliyatİşte önden o görüntü olayı korkutmustu beni. O yüzden önden görünüşünü sevdim ama yandan baya uzun. Neyse ya mükemmeli beklememeliyiz galiba. Tam bir psikoloji isiymis bu estetik