Evet olabilir duymuştum bende e viitamininiCanım ben de yarın eczaneye E vitamini sorucam, çok iyi geliyormuş yara izlerine ve çatlaklara.. Malum benim memede az da olsa çatlak da oluştu. Çörek otu yerine E vitamini sürsen sen de?
Ben dün aldim E vitamini eczaneden.bugün basladim bakalimCanım ben de yarın eczaneye E vitamini sorucam, çok iyi geliyormuş yara izlerine ve çatlaklara.. Malum benim memede az da olsa çatlak da oluştu. Çörek otu yerine E vitamini sürsen sen de?
Ben dün aldim E vitamini eczaneden.bugün basladim bakalim
Kapsül icinde sivi gibi..dogal E vitamin mis.yani kimya katkisiz dedi eczaci.ama almanyada fiyatlar daha pahali sanirim..1 ayligina 75 lira verdimKaça aldın canım? Şişe şeklinde mi?
Kapsül icinde sivi gibi..dogal E vitamin mis.yani kimya katkisiz dedi eczaci.ama almanyada fiyatlar daha pahali sanirim..1 ayligina 75 lira verdim
Deneyelim bakalim..faydasini görürsek cok iyi olurPahalı ya.. Ben de sorcam yarın bakalım, böyleyse intrnetten alıcam.
Doakozmetikten aldım ben e vitamini c vitamini yani laskorbik asit birde Hindistan cevizi yağı c vitaminini yüzüme e vitamini her yere sürüyorum Hindistan cevizini saçıma falan sürüyorum
Yani fark var tabi ilk halleri daha şiş oluyo ama görüntü olarak şimdiki hallerini tercih ederim.görünüşte daha küçüldü gibi ama ameliyat sonrası göğüs çevrem 92-93 falandı şimdi 91Gizemre iki ay oldu demişsin çok fark varmı küçüldümü fark olarak ne oldu anlatırsam sevinirim birde lazer hiç düşündününmü iz için yapan varmı acaba bu konuyla ilgili forumda yazı yok galiba
Kapsül icinde sivi gibi..dogal E vitamin mis.yani kimya katkisiz dedi eczaci.ama almanyada fiyatlar daha pahali sanirim..1 ayligina 75 lira verdim
bende alayım yarın.saçıma almıştım en son. Şampuanın içine kırıyordumKızlar ben de az önce eczaneye gittim, şişe içinde E vitamini sordum öyle yokmuş, kapsül verdi 30 tane var içinde, 10 tl.. Gelir gelmez bir kapsülü kesip kulak çubuğu ile izlere sürdüm, bir de benim memede çatlak olmuştu onlara sürdüm. 1 ay deneyip görcez bakalım :)
B
bende alayım yarın.saçıma almıştım en son. Şampuanın içine kırıyordum
Gizemre iki ay oldu demişsin çok fark varmı küçüldümü fark olarak ne oldu anlatırsam sevinirim birde lazer hiç düşündününmü iz için yapan varmı acaba bu konuyla ilgili forumda yazı yok galiba
Dökülme için eczacı tavsiye etmiştiSaça ne bakımdan iyi geliyor canım?
Doakozmetikten aldım ben e vitamini c vitamini yani laskorbik asit birde Hindistan cevizi yağı c vitaminini yüzüme e vitamini her yere sürüyorum Hindistan cevizini saçıma falan sürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?