-
- Konu Sahibi spring tailor
Bende merak ettim ,alabilir miyim acaba fotogonderdim
Banada lütfengonderdim
Bana da atar misinizz lutfenmesaj olarak atabilirim resmini
O bende de var sağda solda et vardı ameliyatta yakıldı ameliyattan bi ay sonra solda yine et büyüdüMerhaba, kemik çıkma olayini anlayamadim ama benimde 4. ayım burun icinde et yığıntısi gibi bir çikınti var çok garip.Doktorum alerjik sisebilir normal dedi ama nefes alisima engel oluyor
Soldaki şu anki hali mi? Gayet güzel bence.Sağdaki animasyon olan. Ama gerçeği öyle değil :)
teşekkürler. benim kemik belirmeye başlıyor baya rahatsız oldum bazılarında hiç yok. Ama Bir arkadaşım da zamanla iniyor dedi kemik olmayanlarda çökme oluyormus. çökme olan var mı?Soldaki şu anki hali mi? Gayet güzel bence.
Hangi doktora ameliyat olduğunuzu özelden yazar mısınız?Sağdaki animasyon olan. Ama gerçeği öyle değil :)
Hangi doktora ameliyat oldunuz?benimde ameliyat ollaım 1 ay oldu burnumda kemik çıktı bi tarafında bu normalmi arkadaşlar o kadar mutsuzumki
Doktorunuz kimdi acaba?Merhaba herkese, ameliyat olalı 4 ay oldu ve çok yüksek maliyete estetik oldum. Deviasyon vardı burnumda fazla eğriydi. Animasyon çizimde istediklerimi belirttim o şekilde çizdi doktor. Şuan hiç de istediğim gibi değil burnum.. hem kıvrımı yok hemde kemik çıktı. 4. ay için bu tür şeyler normal mi bilmiyorum ilk deneyimim. Bunun gibi sorunlar yaşayan var mı? Düzelme olur mu ?
Hangi doktora ameliyat oldunuz? Geçmiş olsunbenimde ameliyat ollaım 1 ay oldu burnumda kemik çıktı bi tarafında bu normalmi arkadaşlar o kadar mutsuzumki
Bana da atar mısınızattimm