ESTETİK SONRARI BURNUMDA KEMİK OLUŞTU!!! PARAMLA REZİL OLDUM

Merhaba, kemik çıkma olayini anlayamadim ama benimde 4. ayım burun icinde et yığıntısi gibi bir çikınti var çok garip.Doktorum alerjik sisebilir normal dedi ama nefes alisima engel oluyor :KK43:

Merhaba, kemik çıkma olayini anlayamadim ama benimde 4. ayım burun icinde et yığıntısi gibi bir çikınti var çok garip.Doktorum alerjik sisebilir normal dedi ama nefes alisima engel oluyor :KK43:
O bende de var sağda solda et vardı ameliyatta yakıldı ameliyattan bi ay sonra solda yine et büyüdü

Mayıs ayında 1. Yılım olacak. Kemik çıkıntısı benim burnumda var maalesef.Hatta eğrilikte duruyor. 2 ay önce kontrole gittim dr masaja devam et dedi geçmezse dolgu yaparız dedi. Masajlada geçmedi hatta kemik daha belirginleşti. Karantina sürecinde olduğumuz içinde doktora gidemiyorum. Ameliyat sonrası hafif bi çıkıntı olduğunu hissetmiştim ama aylar geçtikçe iyice belirginleşti 😏

Merhaba herkese, ameliyat olalı 4 ay oldu ve çok yüksek maliyete estetik oldum. Deviasyon vardı burnumda fazla eğriydi. Animasyon çizimde istediklerimi belirttim o şekilde çizdi doktor. Şuan hiç de istediğim gibi değil burnum.. hem kıvrımı yok hemde kemik çıktı. 4. ay için bu tür şeyler normal mi bilmiyorum ilk deneyimim. Bunun gibi sorunlar yaşayan var mı? Düzelme olur mu ?
Doktorunuz kimdi acaba?

X