• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik randevu

busesoylu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2025
5
1
1
25
Herkese merhaba,ben meme büyütme estetiği olmak istiyorum ama çok az vaktim var mart sonu olmam gerekiyor. Sizce bu kadar zamanda randevu bulabilmem mümkün olur mu? Ayrıca İstanbul doktor önerisi olan varsa çok mutlu olurum. Şu an için Abdullah Etöz ve Oğuzhan Demirel arasındayım.

ben geçen hafta görüştüm bu aya da önümüzdeki aya da randevu veriyorlar, hatta çoğu yerde kış indirimi var, yazdığınız doktorlardan fiyat aldınız mı?

Avrupa yakasında arıyorsanız Erkan Yüce,Giray Genç benim beğendiklerim,forumda da memnun olanlar var.

Çok teşekkür ederim siz kimi tercih ettiniz acaba? Abdullah Bey’den fiyat aldım ama 350 binden baslıyodu çok yükek geldi ama piyasayı çok bilmiyorum da şu an. Şimdiden geçmiş olsun size umarım çok güzel geçer 🙏🏻

Önemli olan karar vermek, devamı su gibi akıp geçiyor. Doktorun yoğunluğuna göre değişiyor. Ben Ankara'da ameliyat oldum. Doktorum en erken 2 hafta sonrası için gün verebiliyordu.

Önemli olan karar vermek, devamı su gibi akıp geçiyor. Doktorun yoğunluğuna göre değişiyor. Ben Ankara'da ameliyat oldum. Doktorum en erken 2 hafta sonrası için gün verebiliyordu.

ben geçen hafta görüştüm bu aya da önümüzdeki aya da randevu veriyorlar, hatta çoğu yerde kış indirimi var, yazdığınız doktorlardan fiyat aldınız mı?

Avrupa yakasında arıyorsanız Erkan Yüce,Giray Genç benim beğendiklerim,forumda da memnun olanlar var.
Çok teşekkür ederim siz kimi tercih ettiniz acaba? Abdullah Bey’den fiyat aldım ama 350 binden baslıyodu çok yükek geldi ama piyasayı çok bilmiyorum da şu an. Şimdiden geçmiş olsun size umarım çok güzel geçer 🙏🏻

Çok haklısınız şu an kesin kararlıyım ve çok heyecanlıyım. Ama dediğim gibi az vaktim var ve halledemezsem çok üzülücem :( o yüzden biraz endişeliyim çünkü daha içime sinen doktor bile bulamadım

Önemli olan karar vermek, devamı su gibi akıp geçiyor. Doktorun yoğunluğuna göre değişiyor. Ben Ankara'da ameliy
Çok haklısınız şu an kesin kararlıyım ve çok heyecanlıyım. Ama dediğim gibi az vaktim var ve halledemezsem çok üzülücem :( o yüzden biraz endişeliyim çünkü daha içime sinen doktor bile bulamadım
Bende ani karar verdim, aslında senelerdir istiyordum ama bir türlü adım atmaya cesaret edemiyordum. Sonra buradan bir doktor tavsiyesi aldım, ön görüşmeye gidip direk ameliyat randevusu aldım. Herşeye doktorum karar verdi, inanın uzadıkça erteleniyor.

sonunda gün aldım, Erkan Kerem Kaya-Pendik yüzyıl hastanesi, 350 falan da değil,bu ay kampanya var,isterseniz görüşün

Back