Estetik Plastik Cerrahi Gökhan HAYTOĞLU

dream01

Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2016
1
1
41
Çok araştırdım okudum ve Gökhan Bey'i arkadaşım aracılığıyla tanıdım.İki çocuktan sonra emzirmeden dolayı göğüslerim küçüldü ve çocuklarımın büyümesini bekledim cesaret edip meme büyütme ameliyatı olmaya karar verdim iyiki de olmuşum eskisinden daha güzel kendimi çok çok harika hissediyorum. Gökhan Bey Meme Büyütme ameliyatı öncesi tüm sorularıma içtenlikle ve sabırla cevaplaması ayrıca bana verdiği güven kendisini seçmemdeki en büyük neden oldu çok iyi operasyon geçirdim şiddetle tavsiye ederim...

Gökhan beye 2 kez ameliyat oldum... Biri göğüs büyütmeydi, 1 yıl olmak üzere. Hiç göğsüm yoktu ve 24 yaşıma kadar bu konuda kendimi kötü hissediyordum. Onla tanıştığımda, yaklaşımı oldukça güven vericiydi. Çünkü sağlık açısından da yorumluyor istediğinizi, estetik açıdan da. Ameliyatta iyi geçti ve periyodik kontrollerle sonuç olarak, çok memnun kaldım; doğal, küçük (ben öyle istemiştim), fiziğime ve boyuma uyumlu, o bölgeyi alımlı kılan bir sonuç elde ettik... 1.sinde ki güzel sonuçtan sonra burnumdan da şikayetlerim vardı. Nefes alamıyordum çünkü burnumun ucu yoktu, kemeri kalındı ve o yüzden gün içinde göz altlarım burnumdan dolayı şişiyor ve kararıyordu. 10 gün oldu ameliyat olalı ve tanponlarım alındı, alçım çıkarıldı. Burnumun şişinin 1 aya anca geçebileceği söylendi fakat şuan bile oldukça estetik duruyor. En önemlisi kaliteli nefes alıp veriyorum ki şuan içindeki yaralar iyileşmediği halde!.. Op. Dr. Gökhan Haytoğlu 'na çok çok teşekkür ediyorum, iyi ki karşılaştık!!..

Merhaba kas altı mı takıldı ayrık duruyor mu kızlar

Kas a
Kas altı mı kaç cc hala memnun musunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…