Estetik olma engelim ve mutsuzlugum

İnşallah hakkında en hayırlısı neyse o olur.sonradan pişman olup üzülmektense hiç olmaman belki daha hayırlıdır.ama tabi ki inşallah doktorlar onay verir ve sen de isteğine kavuşursun.sağlıklı,sorunsuz bir şekilde isteğine kavuşmanı dilerim canım.

Evet cok haklisin dontorumda hakli ama cok negatif konustu ve cok sert konustu benimle bugun gögüslerimin, yarinsa bacaklarimin beni rahatsiz edecegini estetige gerek olmadigini, Baska kadinlar öyle diye bizimde öyle olmamizin gerekmedigini söyledi ve beni hic anlamaya calismadi cok anlatmaya calistim. Hasan beyle görüstüm haftaya kan tahlillerimi gönderecegim. Hayirlisi olsun :/

Sen böyle deyince bi anım geldi aklıma paylaşayım.o zamanlar 20li yaşlardaydım gögüslerim sıfır hiç yok acaba hormonal bi skıntıdan dolayı mı büyümediler die bir kadın doğum doktoruna gitme kararı aldım.Farklı bir şehirde özel bi hastanenin kadın doğum doktoruna gittim.durumu anlattım.kan degerlerim normal gelmişti ve doktorun bana verdiği cevap: Ne luzumu var çok önemli mi dedi.o kadar üzülmüştümki seni çok iyi anlıyorum inşallahda saglıklı bir şekilde ameliyatını olursun.Herseyi güzel araştır inşallah dilediğn memişlere kavuşursun

Tabiki,gerekli görülen tüm tetkik leri yaptırın.. Hakkınızda hayırlısı olsun,sürecinizi merakla takip edeceğim :KK66:

Merhaba arzum hanim zaman gectikce bazi seyler kafamda netlesecegine daha da cekilmez bir hal almaya basladi malesef.
Hasan bey benden kan tahlil sonuclarimi istemisti yaptirdim ve gecen hafta yolladim.
Bana kan degerlerimin düsük oldugunu biraz bile yükselse bizim icin iyi olacagini doktorumla görüsmemi istedi. Hemen bu pazartesi doktorumla görüstüm ve sonuclara baktiginda benim icin olabilecek en iyi sonucun bu oldugunu saglikli bir insan gibi dört dörtlük olmaz degerlerin ama bu haliyle cok iyi istesek te yükselemez, bu sekilde ameliyat olabilirsin sorun yok dedi. Ben hemen ayni gün hasan beye mail attim ama bugun persembe ve hala cevap yok. biliyorum benim gibi bircok hastasi var ama üzülüyorum belirsizlikten dolayi her kafadan bir ses cikiyor.Baska dr arastiriyorum ama uzakta olunca cok zor oluyor malesef

X