Sağol canım..Aman,ameliyatımı erteleyecek bir durum olmasında ne yapalım buna şükür yaniarzum77 gecmis olsun bu arada! Bu eksikti desene
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)
- Konu Sahibi yaren_76
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Kızlar bugün Edirnedeydim dikislerimi aldirdim gogusleriminde karnıminda dikisleri harika uzaktan bakınca anlaşılmıyor bile ağrılarında azaldı :) çok mutluyum inşallah yeni ameliyat olacaklarda benim gibi mutlu sonuçlarla karşılaşır Dr uma hep güvendim iyikide guvenmisim:)
Kızlar bugün Edirnedeydim dikislerimi aldirdim gogusleriminde karnıminda dikisleri harika uzaktan bakınca anlaşılmıyor bile ağrılarında azaldı :) çok mutluyum inşallah yeni ameliyat olacaklarda benim gibi mutlu sonuçlarla karşılaşır Dr uma hep güvendim iyikide guvenmisim:)
Gecmis olsun... insallah. Resimde görebilir miyiz??
Çok sevindim senin için. Darısı bizlerin başına )Kızlar bugün Edirnedeydim dikislerimi aldirdim gogusleriminde karnıminda dikisleri harika uzaktan bakınca anlaşılmıyor bile ağrılarında azaldı :) çok mutluyum inşallah yeni ameliyat olacaklarda benim gibi mutlu sonuçlarla karşılaşır Dr uma hep güvendim iyikide guvenmisim:)
İşte ameliyattan sonra tüm zorluğu unutturan en güzel durum... İnşallah bizde bu süreçlere geleceğiz ve o süreçte en mutlu ve güzel duyguları yaşayacağız canım Böyle güzel yorumları okuyunca motive oluyorum,iyi geliyor gerçektenKızlar bugün Edirnedeydim dikislerimi aldirdim gogusleriminde karnıminda dikisleri harika uzaktan bakınca anlaşılmıyor bile ağrılarında azaldı :) çok mutluyum inşallah yeni ameliyat olacaklarda benim gibi mutlu sonuçlarla karşılaşır Dr uma hep güvendim iyikide guvenmisim:)
Maşallah sana canım,darısı bizim başımıza inşallah ...
Ogünü hayırlısı ile atlatanilirsem paylasacagım tabiki
Arkadaslar cuma günü karin germe ve meme kücültme ameliyatlarimi oldum.sabah 11:30 da ameliyata girdim ve gece 9:00 da odama geldim. Veodama geldigimde tek hissettigim asiri üsüme ve topuklarimda müthis bir sizi vardi.karnimda ve gögsümde hicagri olmadi.acikcasi cok korkarak girdim ameliyata ama cok rahat gecti .suana kadar hic problem yok
Çok geçmiş olsun ...9 saatmi sürmüş ameliyatınızArkadaslar cuma günü karin germe ve meme kücültme ameliyatlarimi oldum.sabah 11:30 da ameliyata girdim ve gece 9:00 da odama geldim. Veodama geldigimde tek hissettigim asiri üsüme ve topuklarimda müthis bir sizi vardi.karnimda ve gögsümde hicagri olmadi.acikcasi cok korkarak girdim ameliyata ama cok rahat gecti .suana kadar hic problem yok
Maşallah,bir problem olmamasına sevindim .. Bende Perşembe karın germe ameliyatı olacağım inşallah.Daa öncesinde meme ameliyatımı olmuştum ben zaten,ama büyütme benimkisi
evet ama onu patladim dikislerin üstüne sürülüyormus dikisler hizla iyilesiyormus bir arkadasimizda söylemisti ve dün bir makalede okudum izlerin düzelmesine yardimci oluyormus ve cream lerle karistirip yüzünede kullanabilirsin kirisiklarada iyi geliyor cildin sarkmasini engelliyorseve seve... karin germe olayim daha fazla bilgim olacak... hepimizin insallah....
az evel geldim alisveristn, Aldi´de gördüm, Kapsel´mis ben ampül zanetim, ben kolay kolay birsey yutamiyorum hemen midem bulanir . Mesela Pille´yi bile sirf bunun yüzünden birakmak zorunda kaldim yillar önce
yinede tskler
cok gecmis olsun negüzel atlattin simdi insallah biran önce cabucak iyilesirsin darisi bizim basimizaArkadaslar cuma günü karin germe ve meme kücültme ameliyatlarimi oldum.sabah 11:30 da ameliyata girdim ve gece 9:00 da odama geldim. Veodama geldigimde tek hissettigim asiri üsüme ve topuklarimda müthis bir sizi vardi.karnimda ve gögsümde hicagri olmadi.acikcasi cok korkarak girdim ameliyata ama cok rahat gecti .suana kadar hic problem yok
Bahsettiginiz şey E vitamini değilmi ? Kapsül şeklinde patlatıp sürülüyor..evet ama onu patladim dikislerin üstüne sürülüyormus dikisler hizla iyilesiyormus bir arkadasimizda söylemisti ve dün bir makalede okudum izlerin düzelmesine yardimci oluyormus ve cream lerle karistirip yüzünede kullanabilirsin kirisiklarada iyi geliyor cildin sarkmasini engelliyor
evet baya koyu uzun süre yedirmen gerek antioksidan etkisiylede biliniyormusBahsettiginiz şey E vitamini değilmi ? Kapsül şeklinde patlatıp sürülüyor..
Yüzüm için kullanmıştım bu kapsüllerden... Peki kaçıncı ayda kullanmaya başlamak gerekiyor bilgin varmı?evet baya koyu uzun süre yedirmen gerek antioksidan etkisiylede biliniyormus
hayir onu bilmiyorum iyi bir soruydu bir arastiriyimYüzüm için kullanmıştım bu kapsüllerden... Peki kaçıncı ayda kullanmaya başlamak gerekiyor bilgin varmı?
Tamam canım,iyi olur :)hayir onu bilmiyorum iyi bir soruydu bir arastiriyim
Insallah seninkide rahat gecer.simdiden gecmis olsunÇok geçmiş olsun ...9 saatmi sürmüş ameliyatınız
Maşallah,bir problem olmamasına sevindim .. Bende Perşembe karın germe ameliyatı olacağım inşallah.Daa öncesinde meme ameliyatımı olmuştum ben zaten,ama büyütme benimkisi
Geçmiş olsun Alminaminam. Zor kısmını atlatmışsın. Bundan sonra her gün daha iyi olacaksın inş. Sanırım henüz dikişlerini görmemişsindir. Umarım sonuçlar seni çoook mutlu eder.Arkadaslar cuma günü karin germe ve meme kücültme ameliyatlarimi oldum.sabah 11:30 da ameliyata girdim ve gece 9:00 da odama geldim. Veodama geldigimde tek hissettigim asiri üsüme ve topuklarimda müthis bir sizi vardi.karnimda ve gögsümde hicagri olmadi.acikcasi cok korkarak girdim ameliyata ama cok rahat gecti .suana kadar hic problem yok
Insallah seninkide rahat gecer.simdiden gecmis olsun
Arzum un dediği gibi, ameliyat çok uzun sürmüş sanki... Başka şeler de mi yapıldı acaba???
Amin canimÇok sevindim senin için. Darısı bizlerin başına )