• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Kızlar bugün Edirnedeydim dikislerimi aldirdim gogusleriminde karnıminda dikisleri harika uzaktan bakınca anlaşılmıyor bile ağrılarında azaldı :) çok mutluyum inşallah yeni ameliyat olacaklarda benim gibi mutlu sonuçlarla karşılaşır Dr uma hep güvendim iyikide guvenmisim:)

Kızlar bugün Edirnedeydim dikislerimi aldirdim gogusleriminde karnıminda dikisleri harika uzaktan bakınca anlaşılmıyor bile ağrılarında azaldı :) çok mutluyum inşallah yeni ameliyat olacaklarda benim gibi mutlu sonuçlarla karşılaşır Dr uma hep güvendim iyikide guvenmisim:)

Gecmis olsun... insallah. Resimde görebilir miyiz??

Çok sevindim senin için. Darısı bizlerin başına )

İşte ameliyattan sonra tüm zorluğu unutturan en güzel durum... İnşallah bizde bu süreçlere geleceğiz ve o süreçte en mutlu ve güzel duyguları yaşayacağız canım ;) Böyle güzel yorumları okuyunca motive oluyorum,iyi geliyor gerçekten ;)
Maşallah sana canım,darısı bizim başımıza inşallah ...

Arkadaslar cuma günü karin germe ve meme kücültme ameliyatlarimi oldum.sabah 11:30 da ameliyata girdim ve gece 9:00 da odama geldim. Veodama geldigimde tek hissettigim asiri üsüme ve topuklarimda müthis bir sizi vardi.karnimda ve gögsümde hicagri olmadi.acikcasi cok korkarak girdim ameliyata ama cok rahat gecti .suana kadar hic problem yok

Arkadaslar cuma günü karin germe ve meme kücültme ameliyatlarimi oldum.sabah 11:30 da ameliyata girdim ve gece 9:00 da odama geldim. Veodama geldigimde tek hissettigim asiri üsüme ve topuklarimda müthis bir sizi vardi.karnimda ve gögsümde hicagri olmadi.acikcasi cok korkarak girdim ameliyata ama cok rahat gecti .suana kadar hic problem yok
Çok geçmiş olsun ...9 saatmi sürmüş ameliyatınız o_O
Maşallah,bir problem olmamasına sevindim .. Bende Perşembe karın germe ameliyatı olacağım inşallah.Daa öncesinde meme ameliyatımı olmuştum ben zaten,ama büyütme benimkisi :D

seve seve... karin germe olayim daha fazla bilgim olacak... hepimizin insallah....

az evel geldim alisveristn, Aldi´de gördüm, Kapsel´mis ben ampül zanetim, ben kolay kolay birsey yutamiyorum hemen midem bulanir :KK43: . Mesela Pille´yi bile sirf bunun yüzünden birakmak zorunda kaldim yillar önce:110:
yinede tskler
evet ama onu patladim dikislerin üstüne sürülüyormus dikisler hizla iyilesiyormus bir arkadasimizda söylemisti ve dün bir makalede okudum izlerin düzelmesine yardimci oluyormus ve cream lerle karistirip yüzünede kullanabilirsin kirisiklarada iyi geliyor cildin sarkmasini engelliyor

cok gecmis olsun negüzel atlattin simdi insallah biran önce cabucak iyilesirsin darisi bizim basimiza

evet ama onu patladim dikislerin üstüne sürülüyormus dikisler hizla iyilesiyormus bir arkadasimizda söylemisti ve dün bir makalede okudum izlerin düzelmesine yardimci oluyormus ve cream lerle karistirip yüzünede kullanabilirsin kirisiklarada iyi geliyor cildin sarkmasini engelliyor
Bahsettiginiz şey E vitamini değilmi ? Kapsül şeklinde patlatıp sürülüyor..

Geçmiş olsun Alminaminam. Zor kısmını atlatmışsın. Bundan sonra her gün daha iyi olacaksın inş. Sanırım henüz dikişlerini görmemişsindir. Umarım sonuçlar seni çoook mutlu eder.

Back
X