Kızlar kızlarrrr cuma günü saat 13:00 de de ben giriyorum ameliyata bana sans dileyinnnnnn kendime gelince gelirim yasadiklarimi yazarım... optum sizi
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Arkadaşlar refakatçi olmadan ameliyat zor olur mu?
Yeni ameliyat olacaklara bol sans diliyorum harika olsun sonuclariniz. Ben bir sure giremedim, 21inde 3. Ayim dolacak ve hala sisim moralim bozuk vallahi
Geçmiş olsun arkadaşım benim ameliyatım çocuğumun rahatsızlanmasından dolayı ertelendi.her işte bi hayır vardırşişlikleriniz için doktorunuz ne diyor? Normaldir herhalde.
Allah yardimcin olsun cnm ins hersey gonlunce olur ameliyattan sonra zaten ne kadar dogru bi karar vermissin diceksin :)
Kusura bakmayin ben bu aralar pek giremiyorum malum ramazandi bayramdi tatildi derken cok yogun ve yorucu gunlerden sonra baya sure gecmis .simdi okuya bildim msjlarini .bana moral vermis oldun sagol.tatil gecti ben sadec bir kilo verbildim âmeliyata 73kiloyla giricem sanirim .sonuctan memnun kalacagima okadar inaniyorumki.insallah hersey guzel olur.esim sirf benim ameliyat olabilmem icin kredi cekiyor .onunda mutlu olmasin cok istiyorum.tabi ben nekadar bakimli olursam iliskimizde okadar kuvvetli oluyor.bana bakmasindan rahatsiz olmicam artik cok mutlu ve umutluyum.ameliyat acik soylemek gerekirse ilk ameliyattan sonra cekecegim aci bile umurumda degil okadar istiyorum olmayi .sanirim baya bi suruyomus acisi.neyse ameliyat tarihimi paylasirim sizinle tekrar.iyi gunler.
slmlar ben karın germe ve liposuction yaptırdım bugün 4 günüm sorulara cevap veririmmerhaba arkadaşım bede seninle aynı durumdayım ben karın germe meme şekillendirme kol germe ve lopo bunların hepsini birden kombine olacağım benim içinde eşim kıredi çekecek kıredim onaylanırsa uzun süredir internetten görüşdüğüm izmirdeki doktorda olacağım ama hiç muayanesine kitmedim ama interneten çok ilgilendi benimle yinede ön görüşmeye gideceğim daha beni görmeden fiyatını bile anlaştık bana çok uygun geldi bana fotolarını da gönderdi benimde acı umrumda değil üç doğumum var o kadar bıktım ki sarkan fazlalılarımdan üç doğumum sezeryanla oldu ama bu acı inan bana umrumda değil sende benimle aynı durumdasın onun için seni anlıyorum seni arkadaşım olarak ekliyorum kabul edermisin eğer edersen seninle görüşmeye devam ederiz hoşca kal görüşürüz
Selam canımPeliner cok gecmis olsun ins hersey yolunda gider istediğin sonuca ulasirsin.cok ağrıların oldu mu? narkoz cok etkiledi mi uyanirken? Korse kullanimi sıkıntı yaratıyor mu? Bi dw nerde oldun ameliyatino.cok soru sordum kusira bakma
slmlar ben karın germe ve liposuction yaptırdım bugün 4 günüm sorulara cevap veririm
selam canımsevgili arkadaşım çok geçmiş olsun tez zamanda iyileşirsin iyşallah sonuçları istediğin gibi olur ve ayağa kalkarsın allah banada nasip etsin iyşallahcanın fotolarınıda görebilirmiyim özelden kendini iyi hisettiğinde bu süreci yazarmısın çok merak ediyorum tekrardan çok geçmiş olsun teşekür ediyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?