ayrıca ben bir hafta önce karın germe sırt bel lipo için 7000 lira fıyat aldım bi drdn baya ucuzmus... sana da lipo yapıldı mı
Merhaba,
7000 de iyi bi fiyat. Siz hangi dr dan aldınız bu tutarı. Bilgi verirseniz çok sevinirim...
Merhaba arkadaslar ben 23 mayis ta hem karin germe hem meme diklestirme yaptirdim. Daha once yaptirmis olan arkadaslar iyilesme sureci nasil gecti anlatabilir misiniz? 😊
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Bende 7.5 a yaptırdım ama içinde burun estetiğide vardı.. Sırt karın ve aimitlere lipo ve tam karın germe 5.5 tu
Hmm seninde baya uygun olmus maliyeti.. ben henuz olmadim hala araştırıyorum ebru durmusla görüştüm sadece .. senin drun kim canim hangi sehirdesin ve memnunmusun amliyatindan
Evet cnm memnunum çok şükür.. Can kopal izmirde oldum.. Albümüm kapalı ekleyeyim bakıp silersin sonra :)
Oki anlastik
Bende 7.5 a yaptırdım ama içinde burun estetiğide vardı.. Sırt karın ve aimitlere lipo ve tam karın germe 5.5 tu
Canım vallahi senin dr bi kere muhteşem. Hem burun hem karın çok iyi ben bayıldım. Fiyat desen süper ötesi😀
Ama ben istanbuldayım. Buralarda olsa inan kaçırmaz koşa koşa giderdim...
Bence çokkk şanslısın capoeiracımmm
Çok saol cnm benim :)) gerçektende çok şanslıymışım.. İstanbulda kalacak yerim yok diye vaz geçip izmirde oldum.. İnan hala her sabah aynaya baktığımda hem rabbime şükrediyorum hemde can beye teşekkür ediyorum.. İnşallah herkezin gönlüne göre olur
İnşl canımm ya..
Bi kaç şey sormak istiyorum sana.Kaç kilo gitti operasyondan sonra sende, bi de sırtına da lipo yaptırmıştın galiba benimde olacak nasıl fark birazbilgi verebilir misin??
Ya aslında baya yağ alındı.. XL den S besene düştüm ( tabiii zamanla, çıkar çıkmaz olmadı) sırtımdaki apartman katları gitti.. Ama ilk zaman tartıldım 3 kilo eksik çıktı sadce , depresyonun dinine vurup dr u aradım. Oda dedi ben sana 3 aydan önce tartılma demedimmi die.. Bugün 3 aylığım tartılmadım valla.. Amaaan dolabımı yeniledim tartıdan banane :)
Bende bu sirtimdaki katlardan feci bunalmis durumdayim.darisi benim gibilerin basina artik. Masallah canim s bedeni gormussun daha ne olsunn. Bana m beden de yeter😀😀
Cok sagol canim cevabin icin feci umutlaniyorum boyle mutlu arkadaslari gorunce.
ben bu hafta gidicem can kopala... haydi hayırlısı bakalım... bu gazla ben ameliyat olur gelirim
ayy inşallah bi haftada hallolur agzından bal damlıyor şekerim yaaa
Ya aslında baya yağ alındı.. XL den S besene düştüm ( tabiii zamanla, çıkar çıkmaz olmadı) sırtımdaki apartman katları gitti.. Ama ilk zaman tartıldım 3 kilo eksik çıktı sadce , depresyonun dinine vurup dr u aradım. Oda dedi ben sana 3 aydan önce tartılma demedimmi die.. Bugün 3 aylığım tartılmadım valla.. Amaaan dolabımı yeniledim tartıdan banane :)
Bende bu sirtimdaki katlardan feci bunalmis durumdayim.darisi benim gibilerin basina artik. Masallah canim s bedeni gormussun daha ne olsunn. Bana m beden de yeter😀😀
Cok sagol canim cevabin icin feci umutlaniyorum boyle mutlu arkadaslari gorunce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?