Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Arkadaş olman gerek cnm görmek istediğin kişilerle

mrb arkadaşım benimlede arkadaş olur musun?Ben de karın amelıyatı olmak istıyorum ama 2.çocuktan sonra ınşallah,şu an araşthrma aşamasındayım karnım okadar büyük ki çok üzülüxorum.Bazen hamile misin dıye soranlar bile oluyor.napaçm bılemiyorum arkadaşla beni kabul edersen çok sevinırım.

Cnm hemen kabul ediyorum aekadaşlığını.. Dr lar nelerini görüyor.. Bende öyleydim fotolarda pek belli olmuyor çünkü kollarım yukarı kalkık ve memiş görünmesin o görünmesin bu görünmesin derken kese kese bili kalmadı :)) karnıma çooook yoğun lipo yapıldı.. İnşallah istediğin gibi bir iş çıkaran dr bulursun.. Bu arada nerdensin varmı aklında dr..

Ah kuzum çok sağol,resımlerıni gördüm doktorun çok güzel iş çıkarmıs masallah,Istanbulada ovruyorum daha doktor arasthrmadım sızin yorumlarınıya g6re karar vereceğhm ınş. Benim karnım daha büyvk ve sarkık kılo vermeye çalhşıyorum umarım bende senın gıbi uzman ellere düşerım canım tekrar sağol.Iyi geceler.

Kesinlikle ercan karacaoğlunu araştırmanı tavsiye ederim eğer istanbulda olacaksan.. Bir sürü hastası var burda.. İnanılmaz güzel işler çıkartmış.. Gerçekten bence duayeni olmuş mesleğinde.. Bak kendi dr um hakkında bu kadar şey söyleyemiyorum reklam yapıosun demesinler diye..:)) Ercan bey dr um olmadığı için rahatça yazabiliyorum.. Bir tane şiikayet okumadım hakkında

Kesinlikle ödemden öyle gözüküyor. Ödem geçtikçe göbek deliğim normal yerine geldi. Zaten göbek deliğinin yerini değiştirme diye birsey olmazmış öyle demisti Dr um.

Çok teşekkürler nasıl rahatladım anlatamam. Hafta sonu şehir dışındaydım ve internete giremedim ama aklım hep vereceğiniz cevaptaydı.

Çok sağol önerin için doktoru araştıracam,sayenizde ins.bu karından kurtulacam bebekten sonra tabi:49 kendine iyi bak canım.:

Merhaba gençlik.Uzuuun zamandır yoğunluktan giremiyorum siteye.Yeni ameliyat olmuşlara geçmiş olsun.Olacaklara da Allah kolaylık versin.

Merhaba arkadaslar ben 23 mayis ta hem karin germe hem meme diklestirme yaptirdim. Daha once yaptirmis olan arkadaslar iyilesme sureci nasil gecti anlatabilir misiniz? 😊

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

izmada bana ameliyatın ,doktor ve fiya ile ilgili bilgi verebilirmisin bende duydum cok mehmet beyi ama ameliayat olanı hiç duymamıstım

DR. Mehmet KAYA çok genç olmasına rağmen işinde çok yol almış ...Ameliyatımı 3,500 TL ye yapıldı.

doktorunuz kimdi acaba?
Dr. Mehmet KAYA Bergama Devlet Hastanesi 'nin resmi sitesine girin doktorlara bakarsanız orada kendisini de göreceksiniz.Plastik cerrahi bölümünde.Ameliyatım Özel Medifema Hastanesinde yapıldı hastane süper.Ameliyatım süper 3.500 TL ye yapıldı.

bu ücrete ne ameliyatı alacaksın acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…