Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

canım aradan biraz zaman geçti foruma giremedim
o bantlar evet düşüyor gerçi şimdi hiç kalmamıştır :)
göbek deliği bir süre daha öyle olur cnm rahatlat arkadaşını benim bile hala pembe :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

tatlım fotoğrafını gördüm
yorum yapmak içinde üzülmek içinde o kadar erkenki...
lütfen biraz sabırlı ol ödemlerin gittiğinde bakıp değerlendirmek lazım

hem diyelimki istediğin gibi olmadı,dünyanın sonu mu?
ölüm olmasın arkadaşım her şeyin çaresi var
gelirsin buraya istediğin doktora revizyon yaptırırsın

lütfen üzülme senin gibiyken fotoğraf bile koymadım ben :))
oyyyy bu doktor bana lipo yapmadımı diye koca karnımla sızlanıp duruyordum

Canım haklısın işte sanki hemen herşey çok çabuk olacak gibi bir anda karamsar oluyoruz karnımızın kötü halini görünce şimdi alıştım kremimi bile kendim yapıyorum. Artık beklemek vakti. En zorunu atlattım şükür inşallah herşey daha güzel olur ve bende güzel karnımın resmini koyarım. Ilgin için teşekkürler canım.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

helal kız sana...

harikasın canım
o karamsarlık hepimizde oldu :)

Amaaaan hala oluyo dimi :)))
Harbi ne zaman paniklemekten vaz geçicez?
Böyle yazdım ya yakındır ödem toplayıp ağlaya ağlaya yazı yazmam şuraya :)

hiç bir zaman
ben şu an acaip şişim arkadaşım görsen 6 aylıkmı dersin :)
galiba bir süre böyle devam edicezz napalım

Son düzenleme:
Merhaba canlar uzun zamandir görüsemedik. Ben istanbuldan döndükten sonra kendimi islere bir adadim bir daha icinden cikamadim 7 gün calisiyorum canim cikiyor, artik agustos'a kadar böyle idare edicem, cünkü para lazim eylül de arnavutluga gidip dislerimi yaptircam sonra da aralik gibi burun ameliyatim olacak Sanirim bu yil estetik yilim durdum durdum birden costum Ya arkadaslar benim sol gögsümde zerre his yok zamanla düzelir diye umut ediyorum ama ya düzelmezse igrenc bir his ya, birde sol elimle bir yeri falan silerken sol gögsümde kaslarim hafif cekiliyor ameliyat olali 2 ay oldu ve ben hala yatagima kavusamadim gecen hafta bir gece yattim artik nasil yattiysam yataga kavusmanin verdigi rahatlikla kendimden mi gectim ne sabah bir kalktim gögüslerim feci agridi daracik koltukta hala sirt üstü yatiyorum arada yan yatiyorum ama yatak beni cok rahatsiz etti. Ee artik kocam da isyan etmeye basliyor bende annem burda bekle sezon daha acilmadi diyorum Insallah bu durumum da korkulacak birsey yoktur. Ameliyat stresi bitti simdi de arada olan bu agrilara acaba kapsül mü olusuyor diyorum korkuyorum.

Selam arkadaşlar 2 haftaya kadar karın göğüs ameliyatı olucam inş. Ne kadar zaman sürer normal hayata dönüşüm acaba?bu yıl için deniz sezonunu açamam herhalde di mi? Tecrübelerinizden yararlanmak istedim şimdiden teşekkürler

Toparlanma süreci her insanda değişiyor.. Acı eşiğine bakar, vücudun ameliyata nasıl yanıt veriyor ona bakar ama deniz sezOnunu açarsın.. Nie açamayasın.. Daha iki ay var sezona :))) şimdiden geçmiş olsun.. İnşallah çabucak toparlanırsın ve herşey gönlğnce olur.. Sen kime oluyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…