- 11 Eylül 2013
- 1.180
- 112
- 173
- 34
:) vala bana bile ucundan gosteriyor ama biraz toparlasin ablalarina gosterir fikirlerini alirim :) su anda ayni gibi ya ne bilim mutsuz bu ara duzelmicek keske yapmasaydim diyoduzelcek insallah.. kesikteki bantlari dusuyor sorun olur mu ki? Pembe kirmizi su anda acik kalan yeri :) bi de hobek deligini ici kipkirmizi ve dikisleri alinmadi henuz. Ici vole topak yopak gibi sizde de oyle miydi? 3.haftanin icindeyiz
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
tatlım fotoğrafını gördüm
yorum yapmak içinde üzülmek içinde o kadar erkenki...
lütfen biraz sabırlı ol ödemlerin gittiğinde bakıp değerlendirmek lazım
hem diyelimki istediğin gibi olmadı,dünyanın sonu mu?
ölüm olmasın arkadaşım her şeyin çaresi var
gelirsin buraya istediğin doktora revizyon yaptırırsın
lütfen üzülmesenin gibiyken fotoğraf bile koymadım ben :))
oyyyy bu doktor bana lipo yapmadımı diye koca karnımla sızlanıp duruyordum
Oteliydi konaklamasıydı 50.000 i geçiyordu.. Parayı hazırladım gelecektimki izmirdede yapıldığını öğrendim.. İstanbull çok uzak. İzmir daha yakın.. Ee otelde deil evimde kaldım.. Anlayacağın geri kalan para cebime kaldı.. Bende kv lerin evinin üstüne kat çıktım.. Bir taşla iki kuş :))
tskler cnm valla gordum resimlerini tek kelimeyle harika olmus hele o dikislerin duzgunlugu beni benden aldi :)
aynı şey benimde dikkatimi çekti....
gördüğüm en düzgün dikişler capoeira'nın...
aynı şey benimde dikkatimi çekti....
gördüğüm en düzgün dikişler capoeira'nın...
Ben bunca zaman bunalacağıma ekleseymişim ya fotoları.:))). Çok tşkkr ederim kızlarrr.. Allah razı olsunn.. İnşallah hepimizin gönlüne göre olur herşey <3
Ben bunca zaman bunalacağıma ekleseymişim ya fotoları.:))). Çok tşkkr ederim kızlarrr.. Allah razı olsunn.. İnşallah hepimizin gönlüne göre olur herşey <3
yaaaa...
kendi kendine kafanda kurmuycan hiçbirşeyi....
atcan fotoları en dekoltesinden....
anında objektif yorum...
insan kendine karşı çok acımasız olabiliyor...
yaaaa...
anında objektif yorum...
Vallahi öyle.. Kız göğüslerimde gözüme batıyor, koca koca offfben minicik göğüs seviyorummmm
Atayımmı en dekoltesinden bir tane bak bakim
yaaaa...
anında objektif yorum...
Cnm benim çok teşekkür ederim 6 aylık olsun tekrr eklerim yorumlarsınız size zahmet.. Yoksa dr un kafasını şişirmeye devam edicem adam pişman olacak beni ameliyat ettiğine :)))
Vallahi öyle.. Kız göğüslerimde gözüme batıyor, koca koca offfben minicik göğüs seviyorummmm
dün meme estetiği topiğindeydim zaten....
bende şaşırdım neremi yaptıracağımı....:60
valla orda 300cc ve üstüsilikon taktıranlar bile daha büyüğü olsa daha iyi olurdu gibi konuşuyor....
sen ne demeye küçültüyon bakiiim...
at resimleri bi bakalım...
kız sen bilmiyonmu erkek milleti büyük göğüs sever....
aldım terliği elime atıyom bak, ona göre...
kız sen bilmiyonmu erkek milleti büyük göğüs sever....
aldım terliği elime atıyom bak, ona göre...
allahta seni güldürsün emiiii :)))
Canım haklısın işte sanki hemen herşey çok çabuk olacak gibi bir anda karamsar oluyoruz karnımızın kötü halini görünce şimdi alıştım kremimi bile kendim yapıyorum. Artık beklemek vakti. En zorunu atlattım şükür inşallah herşey daha güzel olur ve bende güzel karnımın resmini koyarım. Ilgin için teşekkürler canım.
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
harikasın canım
o karamsarlık hepimizde oldu :)
Amaaaan hala oluyo dimi :)))
Harbi ne zaman paniklemekten vaz geçicez?
Böyle yazdım ya yakındır ödem toplayıp ağlaya ağlaya yazı yazmam şuraya :)
hiç bir zaman
ben şu an acaip şişim arkadaşım görsen 6 aylıkmı dersin :)
galiba bir süre böyle devam edicezz napalım
Selam arkadaşlar 2 haftaya kadar karın göğüs ameliyatı olucam inş. Ne kadar zaman sürer normal hayata dönüşüm acaba?bu yıl için deniz sezonunu açamam herhalde di mi? Tecrübelerinizden yararlanmak istedim şimdiden teşekkürler
Toparlanma süreci her insanda değişiyor.. Acı eşiğine bakar, vücudun ameliyata nasıl yanıt veriyor ona bakar ama deniz sezOnunu açarsın.. Nie açamayasın.. Daha iki ay var sezona :))) şimdiden geçmiş olsun.. İnşallah çabucak toparlanırsın ve herşey gönlğnce olur.. Sen kime oluyorsun
Teşekkürler capoeira dokuz Eylül ünv. De Adnan Menderes yapacak ameliyatı. İnş çarçabuk geçer biter korkup vazgeçmesem o zamana kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?