Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Allah kısmet ederse ufak bir tatil kısmet bakalım daha var zaman.Hep birliktede yaparız tatil süper olur.Yazdım bugün canım ebdere onada söyleriz gelir oda kafa dağıtırız gözlüklerimi unutmaaaaaaaaaaaa

ne gözlüğü? neler oluyor orada? ben benimkine söyledim şimdi tatil olayını....aynen cevap şöyle... estetikleri oldunuz kocaları beğenmez boşarsınız oh bide eşlersiz tatil ne güzel

ben kaçtım ....iyiki sizleri canlı canlı gördüm tanıdım....çok öpüyorum hepinizi

Son düzenleme:
dün yazdığım herşey kaybolmuş, neler oluyorrrr...
özel msjlarımda silinmiş......
bi terslik var ama çözemedim....(

bacIm gezerken kacIrdIn, ben toprakla gözlükleri takIp tatili ayarladIk bile:)))) kocalar begenmemezlik olmaz, calIssInlar tatilde isleri ne......estetik icin bize daha cok para lazIm:))))

bekliyoruz sarIsIn güzeli...

Beria sesin cIkmIyo nerelerdesin? Hersey yolundamI, karnInda gerilme falan oluyormu sabahlarI özellikle?

Benim izlerim sIcakta kIzarIyor, sogukta daha iyi oluyor fark ettim.....

bende de gerilmeler oluyor. özellikle, hapşurduğum ve çok güldüğüm zamanlarda oluyor..:)

dün yazdığım herşey kaybolmuş, neler oluyorrrr...
özel msjlarımda silinmiş......
bi terslik var ama çözemedim....(

Jelesece de yazmıştı mesajlarım silinmiş diye.Hayırdır neden siliniyor mesajlarınız.Aykırı bir şey yazdığınızı düşünmüyorum.Modaratörler cevap verir sanırım arıza falan mı var acep sistemde.

normal yorumlar yazmıstım ama dün arıza vardı sanırım, aksamda kaç kere bağlanmaya calıştım ama olmadı.
e tabi facebooktan daha cok takılır olduk buraya, sonunda çökerttik şebekeyi...:))))))))

normal yorumlar yazmıstım ama dün arıza vardı sanırım, aksamda kaç kere bağlanmaya calıştım ama olmadı.
e tabi facebooktan daha cok takılır olduk buraya, sonunda çökerttik şebekeyi...:))))))))

Kazen...yazmış açıklamış durumu...teknik bir arıza oluşmuş o yüzden silinmiş yazılanlar...çökerttik doğru söylüyorsun

bacIm gezerken kacIrdIn, ben toprakla gözlükleri takIp tatili ayarladIk bile:)))) kocalar begenmemezlik olmaz, calIssInlar tatilde isleri ne......estetik icin bize daha cok para lazIm:))))

birkaç topikte yazarken kaçıyor vallahi...birde özel yazışmalar çok yoğun kadınım bentoprakla senin hızına yetişemedim giyin bikinileri inin havuza

Limoncum sen yenisin gerilmeler olacak tabii

Ada cım benim çook nadir sabah uyanınca sertlik ağırlık varmış gibi olur yorulunca sanırım.

Aynada izleri görmesem ameliyat olduğumu unutacağım.
Ada dediğin gibi bende sıcaklarda daha çok kızardığını farkettim. Şimdi resim çekeceğim kızarık çıkacak (

Valla kıskandım sizi çok iyi arkadaşlıklar oldu görüşmeler ben yalnız kaldım. (
Ben de geleceğim ben de

Jelesec, Ada, Limon Ben toprak ve diğer arkadaşlar Benimle aynı gün amaeliyat olan bir arkadaş vardı Beni faceden de ekleyebilirsiniz
asular35@hotmail.com

ayy biz senı yanlız bırakırmıyız hiç aşkolsun:) ben kk'nin bekçisi olarak hep burdayım. ayrıca gecen gün jelesecle yazmıştık ama silinmiş sanırım, fotografını gördük bayıldık şeker kız candy...
faceten eklicemde bulamadım mail adresınden, faceteki adın neydı ordan bulayım.

evet ben yazılanları görmedim. Güzel düşünceleriniz teşekkürker canım. Ayla Ergül Sular Faceden eklerseniz sevinirim arkadaşlıklarımız daim olsun isterim İzmir'e yolunuz düşerse kk arkadaşlarımı beklerim .

eminim çok güzeldir ben kızarık da olsa kabulüm...koy 1 tanede olsa foto az kaldı bende heyecan zaman zaman yükseliyor; birde oğlumun tercih dönemi şimdi 2 heyecan bir arada

sen hep bizimle sin ben en başından beri seni çok samimi buldum...hele foruma ilk giriş yaptığın günleri hiç unutmam...kimse yokmu diye yazardın...şimdi artık eskidin

ben önümüzdeki 10 yıl tatil için otele para vermeyebilirim....kk...dan çok arkadaşım oldu hepside davet ediyor önce tekirdağdan başlayayım(ogltkn) hazırla yazlığı

canım buldum seni ama arkadaslık isteği ve mesaj yollanmıyor sana.. ayarlardan kımler sana arkadaslık ıstegı gönderebılır secenegını herkes olarak işaretle, o zaman yollayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…