Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Başladıysan yüzmeye gerisi gelir arkadaşım...tatilin tadını çıkar sevgiler

canım çok sevindim ödemler sende geç gidiyor ama olsun ...şu diğer rahatsızlıkların düzelir inşallah...habersiz bırakma öptüm

canım göbek deliğine bol koruyucu krem sür tabi dikişlerine de rengi koyulaşma sın...bende memeyle yaptırsaydım karın süper olacaktı artık seneye

beni düşünen herkese çok teşekkür ediyorum,tam olarak 20 gün oldu amel.olalı,geçen hafta perşembe işe başladım,birikmiş işler yüzünden nete giremedim ama eşimin tel.girip bütün yorumlarınızı okudum iyileşme sürecim gayet iyi gidiyor,ağrım sızım yok,yorulunca ve korseyi çıkarınca kesi yerinin üst kısmı şişiyor ,dikiş izlerime çok bakamıyorum,iz bantı kullandırıyor dr.um,geçen hafta sonu bantları değiştirdiğimde gördüm sadece,memişlerimde hiç iz yok diyebilirim.meme başındaki kesiler hiç ama hiç belli olmuyor yukarıdan aşağıya doğru olan kesi izide ince,inşallah silikleşirler,bikini giyebilirmiyim bilemiyorum göbeğimdeki yara izi bayağı ykarda geliyor bana ama ben çok memnunum,en kısa zamanda fotoları koyacağım :)

selam kızlar, bende aylar süren uzun araştırmalardan sonra sonunda cesaretımı toplayıp karın germe amelıyatına karar verdım ve cuma gününe randevu aldım. doktorum zühtü demir, umarım hersey yolunda gıder. korkuyorum ama yınede yaptırmak ıstıyorum. süreklı karnımı içime çekmekten, bol tişörtler giymekten psikolojım bozuldu resmen( bana şans dileyın, sonuçları bildiricem....

bakIyorum keyifler yerinde, tadInI cIkar canIm.... .

dokt. tanImIyorum fakat duymuslugum var.... hayIrlIsI olsun maalesef bende SigarayI bIrakamadIm...cokta takmamaya calIstIm, yoksa icmek degil yiyesim yeliyordu...azaltmaya calIs
en iyisi.....

ameliyattan hiç korkma,beni etkileyen ameliyat yeri acısından çok;ayaklarım olmuştu bugün tam 3 hafta oldu ve neredeyse ameliyat olmamış gibiyim,işte koşuşturmaya başladım,yalnız ben sigara kullanmıyodum ona rağmen amel.sonra öksürme isteğim olmuştu,2 kere öksürdüm sonra tutmuştum kendimi ve balgamlı bir öksürüktü,hemşire sigaramı içiyosun diye sormuştu.... asıl önemlisi bu konuda dr,un ne diyor....

Nihayet dün sabah karın germe ameliyatımı oldum.ve bunları hastaneden yazıyorum.ameliyat 5bucuk saat sürdü, karın germeyle beraber liposuction yapildi. Kendime geldikten sonra hiç ağrım olmadı çünkü serumla beraber ağrı kesicide verdiler. Ama felaket sekilde midem bulanıyor hicbirsey yiyemiyorum sanırım narkoz yüzünden böyle oldu. Ameliyattan sonra korse giydirdikleri için karnimin nasıl göründüğünü bilmiyorum henüz. Tekrar gelişmeleri yazıcam.

Buarada doktorum ameliyattan önce sigarayı bırakmamı istemişti ama ben bırakamadım. Simdi çok bulantım var kesinlikle sigara icmicem ve bu sayede de sigarayı birakicam insallah.

Buarada doktorum ameliyattan önce sigarayı bırakmamı istemişti ama ben bırakamadım. Simdi çok bulantım var kesinlikle sigara icmicem ve bu sayede de sigarayı birakicam insallah.

Gecmis olsun, lipoyu karingerme ile beraber yaptirman iyi olmus. Sonucunu gayet güzel göreceksin insallah. Rahat bir iyilesme dönemi diliyorum. İlk basta bende agri hissetmedim, ilaclar cok iyi geliyor. İki ,üc hafta dikkat ondan sonra rahatsin.

Suan hala hastanedeyim ve biraz önce hemşirenin yardımıyla kalkıp yürüdüm ve tuvalete gittim. Aynaya baktığımda dümdüz bir karın ve eskisi gibi sivri olmayan basenler gördüm gözlerime inanamadım. Hareket etmekte zorlanıyorum, biraz ağrım var ve iki buklum yürüyorum ama bunları çekmeye deger. Biliyorumki iki üç haftaya kadar hersey düzelecek ve ben yeni vucudumla çok daha mutlu yasicam

Geçmiş olsun canım gecip gidiyor zaten :)) İnan lipo yerleri daha çok ağrıyor umarım herşey istediğin gibidir 3 hafta dikkat et gerisi kolay

Sen hangi şehirdeydin.

Rengarenk iyi olmana ve memnun olmana sevindim bende öyle hissetmiştim dikişler yukarıda gibi ama öyle değil bikini yi giyince anlıyorsun.
Ada sen neler yapıyorsun ses seda çıkmıyor herkes tatilde galiba

limon hadi gecmis olsun, bundan sonrasI sabIrla gececek. Kendini iki hafta cok yorgun bitmis hissedersin. Bol dinlen bu sIcakta korsede tabiki zor olsada sonuca cektiklerine degecek....
Sen nerede hangi hastanedesin limon?

Rengarenk iyi olmana ve memnun olmana sevindim bende öyle hissetmiştim dikişler yukarıda gibi ama öyle değil bikini yi giyince anlıyorsun.
Ada sen neler yapıyorsun ses seda çıkmıyor herkes tatilde galiba

Beria yok be canIm tatil yok bana, cok mesgulum son zamanlarda..takib edemedim. Beria senin durumun nasIl, benim beyaz bir bandajIm var karnImI sarIyor. Birtürlü cIkarmak istemiyorum, olmadImI kendimi korumasIz hissediyorum. Muhakkak cIkarmam lazIm bakalIm.... gece dahi takIyorum inanmazsIn....Ödemlerim biraz hayla daha var gibi geliyor, karnIm cok sert....KarnImI hayla daha hissetmiyorum.. benden bukadar.....

Geçmiş olsun canım gecip gidiyor zaten :)) İnan lipo yerleri daha çok ağrıyor umarım herşey istediğin gibidir 3 hafta dikkat et gerisi kolay

Sen hangi şehirdeydin.

canım çok tşk ederim, ben ankaradayım. senınde söylediğin gibi dikişten cok lıpo yerlerınde agrı oluyor. bugun 3.günüm, iki hafta sonra rahatım )

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…