Arkadaşlar 72. günümde denize korkarak girdim. Başatan yüzmedim sonra yavaş yavaş başladım köpek kurbağa artık ne varsa yüzdüm iyiydi rahatsızlık hissetmedim akşam olunca midemin üst sağ tarafı hafif bir acıma ve ağrıma yaptı hep o kısım arımıştı zaten ameliyattan sonra çokta önemli değil.İzlerim görünmüyor bikiniden midem varmış gibi hissediyorum.
Bu arada Aynur'cum durumuna çok sevindim. Herşey yoluna girecekmiş. Sana yardımcı olan arkadaşlarda dert görmesin inan kendime yapılmış gibi sevindim Ama ben o beceriksiz doktora takıldım. Ona birşey yapmalı başkalarının canını yakmamalı
Selam kizlar, ancak kendimi toparladim hatun, is güc internete vakit kalmiyor valla. Ben insülün direncine karsi ilaca basladim, cok iyi geldi. Kendimi iyi hissediyorum, sisliklerim gitti, kilo olarak vermedim ama zayiflamis görünüyorum, kilo da arkadan iner bakalim. Yeni fotoyu gördüm dümdüz ütülenmis gibi maasallah , güle güle kullansin arkadasimiz.
Arkadaşlar 72. günümde denize korkarak girdim. Başatan yüzmedim sonra yavaş yavaş başladım köpek kurbağa artık ne varsa yüzdüm iyiydi rahatsızlık hissetmedim akşam olunca midemin üst sağ tarafı hafif bir acıma ve ağrıma yaptı hep o kısım arımıştı zaten ameliyattan sonra çokta önemli değil.İzlerim görünmüyor bikiniden midem varmış gibi hissediyorum.
Bu arada Aynur'cum durumuna çok sevindim. Herşey yoluna girecekmiş. Sana yardımcı olan arkadaşlarda dert görmesin inan kendime yapılmış gibi sevindim Ama ben o beceriksiz doktora takıldım. Ona birşey yapmalı başkalarının canını yakmamalı
selam kızlar, bende aylar süren uzun araştırmalardan sonra sonunda cesaretımı toplayıp karın germe amelıyatına karar verdım ve cuma gününe randevu aldım. doktorum zühtü demir, umarım hersey yolunda gıder. korkuyorum ama yınede yaptırmak ıstıyorum. süreklı karnımı içime çekmekten, bol tişörtler giymekten psikolojım bozuldu resmen( bana şans dileyın, sonuçları bildiricem....
selam kızlar, bende aylar süren uzun araştırmalardan sonra sonunda cesaretımı toplayıp karın germe amelıyatına karar verdım ve cuma gününe randevu aldım. doktorum zühtü demir, umarım hersey yolunda gıder. korkuyorum ama yınede yaptırmak ıstıyorum. süreklı karnımı içime çekmekten, bol tişörtler giymekten psikolojım bozuldu resmen( bana şans dileyın, sonuçları bildiricem....
Nihayet dün sabah karın germe ameliyatımı oldum.ve bunları hastaneden yazıyorum.ameliyat 5bucuk saat sürdü, karın germeyle beraber liposuction yapildi. Kendime geldikten sonra hiç ağrım olmadı çünkü serumla beraber ağrı kesicide verdiler. Ama felaket sekilde midem bulanıyor hicbirsey yiyemiyorum sanırım narkoz yüzünden böyle oldu. Ameliyattan sonra korse giydirdikleri için karnimin nasıl göründüğünü bilmiyorum henüz. Tekrar gelişmeleri yazıcam.
Suan hala hastanedeyim ve biraz önce hemşirenin yardımıyla kalkıp yürüdüm ve tuvalete gittim. Aynaya baktığımda dümdüz bir karın ve eskisi gibi sivri olmayan basenler gördüm gözlerime inanamadım. Hareket etmekte zorlanıyorum, biraz ağrım var ve iki buklum yürüyorum ama bunları çekmeye deger. Biliyorumki iki üç haftaya kadar hersey düzelecek ve ben yeni vucudumla çok daha mutlu yasicam
Suan hala hastanedeyim ve biraz önce hemşirenin yardımıyla kalkıp yürüdüm ve tuvalete gittim. Aynaya baktığımda dümdüz bir karın ve eskisi gibi sivri olmayan basenler gördüm gözlerime inanamadım. Hareket etmekte zorlanıyorum, biraz ağrım var ve iki buklum yürüyorum ama bunları çekmeye deger. Biliyorumki iki üç haftaya kadar hersey düzelecek ve ben yeni vucudumla çok daha mutlu yasicam
Rengarenk iyi olmana ve memnun olmana sevindim bende öyle hissetmiştim dikişler yukarıda gibi ama öyle değil bikini yi giyince anlıyorsun.
Ada sen neler yapıyorsun ses seda çıkmıyor herkes tatilde galiba
Geçmiş olsun canım gecip gidiyor zaten :)) İnan lipo yerleri daha çok ağrıyor umarım herşey istediğin gibidir 3 hafta dikkat et gerisi kolay
Sen hangi şehirdeydin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?