Canım benim çok yeniymiş daha.O zaman gerçekten geçecek göbek deliğinin büyüklüğü.Çünkü daha çok ödem vardır sende özellikle deliğin çevresi acaip şişer o yüzden büyük görünüyor.Şişliklerin azaldıkca delik küçülecek.Onun haricinde karnının dümdüz görüntüsü özellikle çamaşırlı resminde güzel ve estetik görünüyor.Yan tarafların tam çıkmadığı için potluk dediğin yeri tam görmedim sanırım.Tekrar güle güle kullan:)
Bilir kişi bak tecrübe yazıyor...kendisi neredeyse bu konuyla ilgili kitap yazacakyakışır benim güzel arkadaşıma:13: bende beğendim çamaşırlı olanlar çok güzel 1 seneye izler silikleşir dahada iyi olur
Demek çok yeni ondan büyük canımne iyi doktor duysun benim doktorum 2 haftada bir arıyor ha ...ne soruyor bacım gerçi benimki arasa soracak anlatacak bir durumum yoktu 1 ay sonra herşey normale dönüyor...tabi meme küçültme için yazıyorum doktorunun adı ne yaz bilgi almak isteyen arkadaşlarımız olur yardımcı olmuş olursun
mesela ben degilmigercekten merak ettim dr unu arkadasin germe cok guzelde izler urkutuyor ya beni gececek biliyorumda soyle bakinca
ilk korkuyorum biraz
sende bendensin:13: Aynen bende ürküyorum aynaya bakamam moralim bozulur diyorum...ben canlı gördüm diğer arkadaşları inceydi dikişleri...göbek deliği iyiydi...ama aksilik beni bulur diyede korkmuyor değilim
geldiiimmmm
kızlar dr.göbek deliğimi yerine alabileceğini ve dikiş izlerimi aşagıya çekebilecegini söyledi yani, daha iyi olucam ve yara iyileşme bakımından cildimin çok iyi oldugunu söyledi..birde göbek fıtıgımın oldugunu söyledi halbuki ameliyatta doktorum düzelttigini söylemişti zaten bu ameliyatı tekrar olmasanda göbek fıtıgı için olmam gerekiyormuş hayret bir şey adam göbek fıtıgını bile düzeltememiş anlıycanız...ama ameliyat için en az 6 ay lazım seneye yaza olucak inşallah....
bu arad buluşmamız harika geçti jelesej ve nldglp harika ve süper güzel hatunlar..ama kızlar sizden ayrıldıktan sonra aklıma geldi ve çok üzüldüm foto çekilmek istiyordum ben inşallah bir sonraki buluşmaya... sağolunr bana çoook yardımcı oldunuz sizleri yüz yüze görmek harikaydı sizler gibi ablalarım oldugu için çok şanslıyım zaten buradaki arkadaşlarımla yazışa yazışa yıllardır görüştügüm dostlarım gibi oldunuz hepiniz....
kızlar ama izinde oldugum için çok yazamıyorum artık kıbrıs a yerleşince sürekli takibe devam öpüyorum hepinizi
Korkma korkma ben varım yanındaHele bir kötü yapsın naaparım ben adamı
Hoppidi guppili göbicikler çevir çevir çevir incelsin beller
geldiiimmmm
kızlar dr.göbek deliğimi yerine alabileceğini ve dikiş izlerimi aşagıya çekebilecegini söyledi yani, daha iyi olucam ve yara iyileşme bakımından cildimin çok iyi oldugunu söyledi..birde göbek fıtıgımın oldugunu söyledi halbuki ameliyatta doktorum düzelttigini söylemişti zaten bu ameliyatı tekrar olmasanda göbek fıtıgı için olmam gerekiyormuş hayret bir şey adam göbek fıtıgını bile düzeltememiş anlıycanız...ama ameliyat için en az 6 ay lazım seneye yaza olucak inşallah....
bu arad buluşmamız harika geçti jelesej ve nldglp harika ve süper güzel hatunlar..ama kızlar sizden ayrıldıktan sonra aklıma geldi ve çok üzüldüm foto çekilmek istiyordum ben inşallah bir sonraki buluşmaya... sağolunr bana çoook yardımcı oldunuz sizleri yüz yüze görmek harikaydı sizler gibi ablalarım oldugu için çok şanslıyım zaten buradaki arkadaşlarımla yazışa yazışa yıllardır görüştügüm dostlarım gibi oldunuz hepiniz....
kızlar ama izinde oldugum için çok yazamıyorum artık kıbrıs a yerleşince sürekli takibe devam öpüyorum hepinizi
KÖTÜ YAPARSA KARİYERİ BİTERGİTTİĞİNDE SÖYLE...ÇOK TAKINTILI BU KADIN ONA GÖRE İNCE İNCE ÇALIŞSIN BENİ MASADA BIRAKIP YEMEK YEMESİN İŞİNE ODAKLANSIN...ŞAKA BİR YANA İYİ YAPACAĞINDAN ŞÜPHEM YOK BEN TAKINTILIYIM SADECE HEPSİ BU
Tatlım benim ben senin ameliyatına gireceğim zaten.Kapıdan giremezsem evin altından tünel kazar gene girerim ameliyathaneden.
Canım benim çok yeniymiş daha.O zaman gerçekten geçecek göbek deliğinin büyüklüğü.Çünkü daha çok ödem vardır sende özellikle deliğin çevresi acaip şişer o yüzden büyük görünüyor.Şişliklerin azaldıkca delik küçülecek.Onun haricinde karnının dümdüz görüntüsü özellikle çamaşırlı resminde güzel ve estetik görünüyor.Yan tarafların tam çıkmadığı için potluk dediğin yeri tam görmedim sanırım.Tekrar güle güle kullan:)
geldiiimmmm
Şükürler olsun yükledim heralde bu sefer, kızlar bakın bakalım bi anormallik varmı normalmiyim deyilmiyim dahada yüklücem es kaza yükleyebildim bunuda.
Sadece karin germemi yaptırdınız liposuction da oldumu sonradan konuyu takip etmeye başlayınca tam bilemiyorum durumlarınızı malesef :
Canım iyimisin? Bak yeni foto var görmek istersen bilgin olsun...
Edbeer...hu hatun döndün sesin çıkmadı...özelden yazdım bilgine...çok öptüm ikinizi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?