Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bilir kişi bak tecrübe yazıyor...kendisi neredeyse bu konuyla ilgili kitap yazacak yakışır benim güzel arkadaşıma:13: bende beğendim çamaşırlı olanlar çok güzel 1 seneye izler silikleşir dahada iyi olur

Canım iyimisin? Bak yeni foto var görmek istersen bilgin olsun...

Edbeer...hu hatun döndün sesin çıkmadı...özelden yazdım bilgine...çok öptüm ikinizi de

Mesela ben degilmi gercekten merak ettim dr unu arkadasin germe cok guzelde izler urkutuyor ya beni gececek biliyorumda soyle bakinca
ilk korkuyorum biraz

geldiiimmmm
kızlar dr.göbek deliğimi yerine alabileceğini ve dikiş izlerimi aşagıya çekebilecegini söyledi yani, daha iyi olucam ve yara iyileşme bakımından cildimin çok iyi oldugunu söyledi..birde göbek fıtıgımın oldugunu söyledi halbuki ameliyatta doktorum düzelttigini söylemişti zaten bu ameliyatı tekrar olmasanda göbek fıtıgı için olmam gerekiyormuş hayret bir şey adam göbek fıtıgını bile düzeltememiş anlıycanız...ama ameliyat için en az 6 ay lazım seneye yaza olucak inşallah....
bu arad buluşmamız harika geçti jelesej ve nldglp harika ve süper güzel hatunlar..ama kızlar sizden ayrıldıktan sonra aklıma geldi ve çok üzüldüm foto çekilmek istiyordum ben inşallah bir sonraki buluşmaya... sağolunr bana çoook yardımcı oldunuz sizleri yüz yüze görmek harikaydı sizler gibi ablalarım oldugu için çok şanslıyım zaten buradaki arkadaşlarımla yazışa yazışa yıllardır görüştügüm dostlarım gibi oldunuz hepiniz....
kızlar ama izinde oldugum için çok yazamıyorum artık kıbrıs a yerleşince sürekli takibe devam öpüyorum hepinizi

mesela ben degilmi gercekten merak ettim dr unu arkadasin germe cok guzelde izler urkutuyor ya beni gececek biliyorumda soyle bakinca
ilk korkuyorum biraz

sende bendensin:13: Aynen bende ürküyorum aynaya bakamam moralim bozulur diyorum...ben canlı gördüm diğer arkadaşları inceydi dikişleri...göbek deliği iyiydi...ama aksilik beni bulur diyede korkmuyor değilim

sende bendensin:13: Aynen bende ürküyorum aynaya bakamam moralim bozulur diyorum...ben canlı gördüm diğer arkadaşları inceydi dikişleri...göbek deliği iyiydi...ama aksilik beni bulur diyede korkmuyor değilim

Korkma korkma ben varım yanında Hele bir kötü yapsın naaparım ben adamı

Hoppidi guppili göbicikler çevir çevir çevir incelsin beller

YA TÜH NASIL UNUTTUK RESİM OLAYINI...SENDE GÜZELSİN CANIM BENİM...EŞİNDE SENDE ÇOK İYİ İNSANLAR OLDUĞUNUZ BELLİALLAH MUTLULUĞUNUZU BOZMASIN 3 MİNİĞİ ÖP BENİM İÇİN EMİNİM ÇOK İYİ OLACAK HERŞEY SENİN İÇİN ...İLETİŞİM BİLGİLERİM SENDE NE ZAMAN İSTERSEN ARAYABİLİRSİN...SENİ ÇOK ÖPÜYORUM

Korkma korkma ben varım yanında Hele bir kötü yapsın naaparım ben adamı

Hoppidi guppili göbicikler çevir çevir çevir incelsin beller

KÖTÜ YAPARSA KARİYERİ BİTER GİTTİĞİNDE SÖYLE...ÇOK TAKINTILI BU KADIN ONA GÖRE İNCE İNCE ÇALIŞSIN BENİ MASADA BIRAKIP YEMEK YEMESİN İŞİNE ODAKLANSIN...ŞAKA BİR YANA İYİ YAPACAĞINDAN ŞÜPHEM YOK BEN TAKINTILIYIM SADECE HEPSİ BU

Aynur cum güzel mi güzel,kibar mı kibar çıtıpıtı güzel kardeşim benim.Dün içime resmen bir su serpildi.Doktor bunu böyle yaparım,şunu aşağıya alırım yaparım ederim dedikçe nasıl sevinip mutlu oldum anlatamam.Sen şimdi tatilin tadını çıkar.Yakışıklı üçüzlerin ve iyi kalpli eşin ile dolu dolu mutlu mutlu yazın keyfine var.Kıbrıs harika bir yer.Oraya gidince bekleyeceğiz haberlerini.

Bu arada Aynur un dikiş izleri gerçekten çok kötü değildi.Daha doğrusu resimdeki ile hiç benzemiyordu.Hatta resimlerde o kadar devasa çıkmıştıki...Seneye her şey çok daha güzel olacak.Kendine iyi bak.Sevgilerimle...

Tatlım benim ben senin ameliyatına gireceğim zaten.Kapıdan giremezsem evin altından tünel kazar gene girerim ameliyathaneden.

gecer inşallah potlukların resminide koyucam bakarsım teçrübelerine ihtiyacım var arkadaşım 9ay olmuş ne güzel güle güle kullan hala burdasın bizleri bilgilendiriyosun teşekkürler.

ayhuzöz çok sevindin senin adına herşeyde bi hayır vardır çok daha iyi olacak inşallah mutlu oldugunu sanki yörüyo gibiyim allah o güzel yavrularına bagışlasın seni.

Gecen gun gazı hastanesıne gıttım ve ordakı doktor dostlarımla oturuyorduk tesaduf ahmet seyhan geldı ve karnımı bırde ona gosterıp onay aldım olabılecek en guzel dıkısı yapmıs dedı hoş ben zaten guvenıyordum doktoruma ve ızlerım beyazlaması ıcın 1 yıl gereklı dedı ve gorur gormes 3 aylık oldugunu da anladı şişlıkler de zamanla yatışcak dedı normal hemen sonuc ıstıyorsunuz sabırlı olun dedı....benım yapıum ıtıbarıyle catlayan bır cılt hep nemlendırmem lazım:)) olsun yaa eskı karınlarımızı ne cabuk unutuyoruz dımı:)) Güzel karınlar kızlarrrr...

Sadece karin germemi yaptırdınız liposuction da oldumu sonradan konuyu takip etmeye başlayınca tam bilemiyorum durumlarınızı malesef :
Şükürler olsun yükledim heralde bu sefer, kızlar bakın bakalım bi anormallik varmı normalmiyim deyilmiyim dahada yüklücem es kaza yükleyebildim bunuda.

Sadece karin germemi yaptırdınız liposuction da oldumu sonradan konuyu takip etmeye başlayınca tam bilemiyorum durumlarınızı malesef :

lipoluk bi durum yoktu bende dr her karın germede yanlara hafif lipo yaptını söyledi yoksa bel oguntusu kayboluyomuş banada çok az yaptını söyledi lipo için ayrı bi ödeme yapmadım.

Canım iyimisin? Bak yeni foto var görmek istersen bilgin olsun...

Edbeer...hu hatun döndün sesin çıkmadı...özelden yazdım bilgine...çok öptüm ikinizi de

Selam kizlar, ancak kendimi toparladim hatun, is güc internete vakit kalmiyor valla. Ben insülün direncine karsi ilaca basladim, cok iyi geldi. Kendimi iyi hissediyorum, sisliklerim gitti, kilo olarak vermedim ama zayiflamis görünüyorum, kilo da arkadan iner bakalim. Yeni fotoyu gördüm dümdüz ütülenmis gibi maasallah , güle güle kullansin arkadasimiz.

Arkadaşlar 72. günümde denize korkarak girdim. Başatan yüzmedim sonra yavaş yavaş başladım köpek kurbağa artık ne varsa yüzdüm iyiydi rahatsızlık hissetmedim akşam olunca midemin üst sağ tarafı hafif bir acıma ve ağrıma yaptı hep o kısım arımıştı zaten ameliyattan sonra çokta önemli değil.İzlerim görünmüyor bikiniden midem varmış gibi hissediyorum.

Bu arada Aynur'cum durumuna çok sevindim. Herşey yoluna girecekmiş. Sana yardımcı olan arkadaşlarda dert görmesin inan kendime yapılmış gibi sevindim Ama ben o beceriksiz doktora takıldım. Ona birşey yapmalı başkalarının canını yakmamalı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…