Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Bende dövme yaptırıp tarz yapacaktım.Desene gene anlayacaksın jelesec.Senden kaçmazzzz.Demek dövme klasık numara.Yan başlara yaptırayım baride az anlaşılsın:=)

Boydan boya yaptırma onda belli ameliyat olduğu...evet yan başlar mantıklı ama,oradaki izler seneye yaza yok olur...en iyi oralar silikleşiyor canım:13: kesinlikle klasik olmuş karın germe eşittir dövme

denize girdim:) tekne turuda yaptım:) kahvemi içtim:)lokma tatlısı indi miğdeye:) resmen sarımsaklı turu attırdın hepimize:118:

yok yok ben yokum bu sene başka taraftayım...rahat ol beria

slm kızlar nasılsınııııııııızzzzben yalova da ablamın yanındayım...eşyaları topladım çook zor günler geçirdim sonunda burdayım....çocuklar bir yandan hasta bir yandan eşya topla üstüne 12 saat yolculuk derken bugün netin başına geçtim....ve sağolsun jelesec yardımıyla perşembe günü ercan beye gidicem tabi bentoprak arkadaşımın yardımları da dahil....bakalım eşimi zor ikna ettim ona kalırsa asla doktorun kapısından bile sokmıycak ben artık yeter diyor ama kızlar karnım ve midem 2 şişlik var şu anda.. ortadan gerilince dahada kötü oldu gene sürekli karnımı kapatıyorum içime çekiyorum yürürken çok mutsuzum niye sanki türkiye nin en beceriksiz doktoruna denk geldim aptal herif mahfetti beni aslında böyle doktorların diplomasını alıcaksın elinden ama sormayın bende bir hata yaptım hakkımı savunamıyorum....eee sizlerden ne var ne yok demek başladınız denize girmeler bikini giymeler ohhh ohh bende harnımı kapatan şortlu tayikini aldım ne yazıkki

kızz jelesec benim karnım sende olsa o doktoru parçalardın herhalde ahh ahh o doktorun yanına seninle gitmek vardı...ben gittim en son dedimki benim kötü bir karnım vardı ama gene kötü bir karnım var dedim sizce ben estetik mi görünüyorum şimdi dedim..arkadaşlarımın dikiş izleri saç teli gibiymiş benimki neden öyle olmadı dedim dedim de dedim ama herşeye bir cevabı var bana dediki herkezin karnı bir olmaz sizin karnınız çok deforme olmuş dört dörtlük bir sonuç olmadı ama dört üçlük bir sonuç dedi yani jelesec canım anlıycan suç benim karnımdaymış aradaşım bak karnımı birebir görünce şok olucaksın canım

Hoş geldin canım.Hakkını aramanı çok isterdim.Ameliyatla ilgili belgeleri atma sakın sakla.Yarının ne olacağını kimse bilemez.Çok üzme kendini her şey olacağına varır.Geçmişi geri getiremeyiz.Bundan sonrası önemli.Yeter ki Allah sağlık versin dermansız hastalık vermesin.Çocukların var pırlanta gibiler maşallah.Sen onlara lazımsın.Hep dua ederim Allah iyilerle karşılaştırsın diye kendim içinde çocuklarım içinde.Sende dua et.Sorgulama artık.Bu perşembe mi gideceksin saat kaçta randevun.

Yeni topik açtık uğra istersen.http://www.kadinlarkulubu.com/dokto.../535405-ercan-karacaoglu-hasta-yorumlari.html

Son düzenleme:

MAHKEMELERDE SÜRÜNDÜRÜR...2..3 KANALA ÇIKARDIM HİÇ UTANMAM ...ONA GÜZEL REKLAM YAPARDIM TELEVİZYON KANALLARINDA...SANA DEDİM VER TELİNİ ABLAN DİYE ARAYAYIM...BANA NE AÇIKLAMA YAPACAKTI MERAK EDİYORDUM...BAZI DOKTORLAR HERŞEYE KILIF UYDURURLAR BUNU ÖĞRENDİM...

deforme olan karın toparlanır zaten ya neyse sen ileriye bak...Ercan bey birde başka doktordan doktor hatasıdır diye belge alalım mahkemeye ver istersen.. tabi bu mahkeme işi uzun süreç hop diye sonuçlanmıyor...birde sen bana belge almadığını söylemiştin...doktorun seni ameliyat ettiğine dair bir belge yok

Bundan sonra herşey senin istediğin gibi olsun arkadaşım gönülden diliyorum...benden sonra ameliyat olan çok oldu ama ben Ogltknenin dışında kimseyi doktora götürmedim...gidip kendileri karar versinler yönlendirme olmasın diye ama seninle hangi doktora dersen gelirim...

Son düzenleme:

Benim güzel yüzlü, güzel KALPLİ arkadaşım. İyiki götürdün beni Ercan Beye...İyiki önce seni, sonra da senin vesilenle Ercan Bey'i tanıdım. Senden sonra Ercan Bey'e o kadar çok insan ameliyat oldu ve ne mutlu sana ki hepsi sonuçlarından çok çok mutlu, artık bu işin yönlendirme gibi düşünülecek bir tarafı yok. Adamın yaptığı meme küçültmeler ortada, karın germeler ortada. Bu yüzden; lütfen senden doktorumuzla ilgili bilgi, yardım isteyen herkese yardım et, yanında ol. Aynur'un yaşadığı hayal kırıklığını kimse yaşamasın.

Aynurcum, umarım Ercan bey'le olan randevun sonrasında güzel haberlerini alırız. Ben de çok mutluyum diye yazacağın yazıları okuyacağız inşallah.

Sevgilerimle,

Son düzenleme:
Aynur'cum hayırlı haberlerini bekliyoruz. Bu sene böyle geçti ama seneye senin bikinilerini aldım haberlerini görürüz inşallah. Şanslısın Jelesec bentoprak gibi arkadaşların olacak seninle ilgilenecekler. Bu arada o doktorun numarasını verde jelesec te bir ilgilensin onu öyle yaptığı yanına kar kalmış bir vaziyette bırakmayın . En azından internette onu afişe edelim.

Kızlar hepinizi görmek isterdim. Bakalım Ercan beyin yaptığı göbişlere

Aynuröz cüm seni tebrik ediyorum.Yılmadın bu işi güzel noktalamak için en doğru seçimi yaptın bence.İnşallah istediğin güzel bir göbeğe en kısa sürede ulaşırsın tatlım.Ben de her zaman yanında olacağıma söz veriyorum sana.Yeterki sonuc güzel olsun.

Yarınmı randevun acaba? 21 Haziran?

sende gelsene gecen sen ısmarladın kahve bu sefer benden yok yok o kadar para verdik Ercan bey ısmarlasın ,aynurum rica etti,yanında olacağım okey dersen saat 3 de gelirim...aynurun 4 gibi saati

BENDE İYİKİ BURAYA ÜYE OLDUM...SÜRECİMİ DOST DOĞRU, KIVIRMADAN, GİZLEMEDEN,TÜM ŞEFFAFLIĞIMLA PAYLAŞTIM...SENİNLE VE DİĞER ARKADAŞLARLA TANIŞTIK GÜZEL DOSTLUKLAR OLDU GÜZEL SÖZLERİN İÇİN SAĞOL SENİ TANIDIĞIM İÇİN ÇOK ŞANSLIYIM,SEN BENİM AİLEMİN İÇİNDESİN LAFIN HEP GEÇİYOR...ELİMDEN GELDİĞİNCE YARDIM ETMEYE HERKESE ÇALIŞIYORUM VE EDECEĞİM...AYNUR DA SIKINTILARINDAN KURTULACAK İNŞALLAH

sağolun kızlar allah hepinizden razı olsun inanın çok isterim hepinizi görmeyi....yarın büyük gün bakalım

sağolun kızlar allah hepinizden razı olsun inanın çok isterim hepinizi görmeyi....yarın büyük gün bakalım

Duanı et bu gece.. yarın inşallah güzel şeyler duyacağız küçük dev adamdan...yanındayız merak etme bizim tayfa süper tayfa koşar her zaman yardıma

Duanı et bu gece.. yarın inşallah güzel şeyler duyacağız küçük dev adamdan...yanındayız merak etme bizim tayfa süper tayfa koşar her zaman yardıma

Jelesec sana yetiş bacım demek geldi içimden:)Aynur hanımada gönlünce güzelce bir muayene ve hayırlı sonuçlar diliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…