Doktor memnun bile değil bu durumdanne güzelliği zaten herkes kendi gidip konuştuğu için bende isim vermediğim için bilmez.Ama arkadaşlardan alıyoruz tabi çikolata bikini yemek vs allah bereket versin.
izmirdede iyi doktor çok istanbuldada canım...allah iyi doktora denk getirsin herkesi
Tesekkürler serap 38 benim durumumda senin gibi bugün 12 nisan 31 martta ameliyat oldum 45 ml sivi geldi bu gidisle 15 günü bulacak. Dikis izleri insallah sizinki gibi olur.
bana sordu neden onu sectigimi, bende internetten dedim. Bukadar reklamI oldu, bence sana bari torpil gecsin artIk...
Hic yoktan yarIya indirsin fiyatI.
İnş. güzel geçer Dr. burada çok popüler bende yarın tam karın germe olacağım
mrb kızlar ben konuyu görünce merak ettim internetten bakim dedim ameliyat görüntüleri çok kötü resmen deriyi yüzüp iç kasları dikiyolar bunun ağrısı çok olmazmı yani okadr ağrıya değermi sağlıklı bir şekilde sporla kas çalışmalarıylada sıkılaşa bilirsiniz acı çekmeyin boşuna ameliyat sonrası ne kadar ağrı olur bilmiyorum ama baya ağır bir ameliyat gibi gözüküyo sonuçta deriyi yüzüyo iç kasları dikip tekrar deriyi kapatıyo o ne derece tam tutar ilerde sorun yaşamayın bence benimkisi düşünce sadece yanlış anlamayın inşallah karar verip ameliyat olanlar istedikleri görüntülerine ağrısız kavuşurlar
mrb kızlar ben konuyu görünce merak ettim internetten bakim dedim ameliyat görüntüleri çok kötü resmen deriyi yüzüp iç kasları dikiyolar bunun ağrısı çok olmazmı yani okadr ağrıya değermi sağlıklı bir şekilde sporla kas çalışmalarıylada sıkılaşa bilirsiniz acı çekmeyin boşuna ameliyat sonrası ne kadar ağrı olur bilmiyorum ama baya ağır bir ameliyat gibi gözüküyo sonuçta deriyi yüzüyo iç kasları dikip tekrar deriyi kapatıyo o ne derece tam tutar ilerde sorun yaşamayın bence benimkisi düşünce sadece yanlış anlamayın inşallah karar verip ameliyat olanlar istedikleri görüntülerine ağrısız kavuşurlar
Sağol un arkadaşlar dün gece yasmina1 ile face de görüştük çok olumluydu cesaret verdi. Yasmina1 ve sibel1971 in dr una olacağım
derimiz yüzülüp eski halini almayacak mı bak şimdi
arkadaslar, 28. Nisan cumartesi mini karIn germe, lipo...amel. gerceklesecek.
Doktorum Ercan karacaoglu....
Cok heycanlIyIm, tabikide korkuyorum...
Ameliyat olacak arkadaslar korkmayin hersey yolunda gidecek, buraya bosuna endiselenmisim diye yazacaksiniz. Güzel haberlerinizi okumak dilegiyle.
Beria cım güzel haberlerini dört gözle bekliyoruz.Dualarımız sizlerle.Yarın forumdan seninle birlikte 3 kişi daha ameliyat olacak.Hepinize sonuçlarından çok memnun olacağınız başarılı ameliyatlar diliyorum.Sevgiler...
Teşekkürler kızlar.. Forumdan kimler ameliyat olacak ben kaçırmışım galiba
Meme küçültme den iki arkadaş daha olacak yarın.Seray14 ,pmblk.
Fadıl takipteözelden yazdım sana gelmedimi?
Beria benim doktora benden önce ameliyat olan bu arkadaş...2 de akrabası olmuş,canım adamın hastası çok yani o ona diğeri bana böyle çalışıyorlar.Keşke okusaymışım bu meslekte iyi para var
Gördüm gördüm yazdım koşş oku hemen :)
Gördüm gördüm yazdım koşş oku hemen :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?