Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Merhaba yok muayne ücreti...Cevap yazmışlar zaten pardon

Merhaba gene ben Serap38:)) bak daha 15 gün olmuş sonuçtan memnunsun.Benim 17 Mart yani bu cumartesi 5 ayım bitecek.Şuanda o kadar farklı ki görüntüm.Eşim oğlum dahil çevremdeki insanların sürekli olumlu eleştirileri beni nasıl mutlu ediyor anlatamam.İnan 3. ayında bile korkunç değişim hissedeceksin.Göğüslerin çok farklı olacak.Aşağıya doğru damla şekli almaya başladığını günbegün hissedeceksin.Hani şu mankenlerde gördüğümüz, iç çamaşırsız giydikleri bluzlerin altında nasıl görünüyorlarsa senin görüntünün de onlardan hiç bir farkı kalmayacak.Bir kere en doğru kararı hem göğüs hem karın olmakla vermişsin.Ben hergün kendime iyi ki ikisini de olmuşum diyorum.Ne mutlu bizlere...

Senin namına çok mutlu oldum.Görmek isterdim çok merak ediyorum.Artık Allah kısmet ederse kendimi göricem galiba.

İnsan nasıl motive oluyor yazdıklarınızı okudukça.Bencede en doğru karar kombine ameliyatlar doktor olur dedikten sonra.Demek her geçen gün dahada oturuyor güzelleşiyor vücut Şarap misali süpermiş :)))

İnsan nasıl motive oluyor yazdıklarınızı okudukça.Bencede en doğru karar kombine ameliyatlar doktor olur dedikten sonra.Demek her geçen gün dahada oturuyor güzelleşiyor vücut Şarap misali süpermiş :)))

Biz kadınlar da şarap gibiyiz 40 lı yaşlardan sonra dahada güzelleşiyoruz

ameliyatları iyi geçen arkadaşların yorumlarını okudukça mutlu oluyorum benim karnımın alakası yok önceki hali çok daha iyiydi hiç olmazsa iz yoktu yağ aldırmada berbat zaten çukurluk dalga ne ararsan var o kadar acı çektim iz saibi oldum sonuç sıfır kimseye tavsiye etmiyorum ameliyat olduğum doktoru

Seni anlıyorum ve inan üzülüyorum.Her birimiz bu ameliyatları olurken, hayaller kuruyoruz kötü olan görüntümüz düzelecek diye umutlanıyoruz.Ama inan tek sen değilsin yanlış doktor seçimi yapan çok var maalesef .Peki revizyon olmazmı doktora söylesen yapmazmı?

canim cok gecmis olsun doktorun fatih beymiydi yanlis okumadiysam ??

arkadaşlar ben yurtdışından yağeritici ve inceltici krem aldım inanın süper bişey tavsiye ederim. isteyen arkadaşlara yollayabilirim

canim memnun kaldigina sevindim darisi benim basima sizin yazilari okudukca heycanlaniyorum benimde az kaldi ameliyata serap bana özelden resim yolaman mümkünmü canim ve sondaj cikinca cokmu aciyor onu merak etim simdiden tesekürler :))

serapçım, okurken inan tebessümle okudum, senin adına çok ama çok sevindim arkadaşım...
şimdiden böyle ya, yaza kimbilir ne güzel olacaksın..maşallah

canim cok gecmis olsun doktorun xxxbeymiydi yanlis okumadiysam ??

evey xxxxxxx tekrar ameliyat olmayı düşünmüyorum bu başarısız operasyonu yapan doktora bir kez daha kendimi emanet edemem daha berbat olabilirim zaten oda normal dedi böyle oluyormuş karın germe dümdüz çekip aşağı indiriliyormuş pileli gibi oldu resmen ben bunları fikir vermesi açısından diğer arkadaşlar için yazdım hiç bir çıkarım yok kimse benim durumuma düşmesin diye ve umutları yıkılmasın .

Son düzenleyen: Moderatör:
serapçım, okurken inan tebessümle okudum, senin adına çok ama çok sevindim arkadaşım...
şimdiden böyle ya, yaza kimbilir ne güzel olacaksın..maşallah

çok sağol, arkadaşım....inan bu kadar iyi görüntü beklemiyordum.Yorumlar ilk evrede,kötü deniliyordu o yüzden korku vardı.Memede jelesec'i ne kadar görmüş olsam da(sonucu muhteşemdi) karın olayı acaba dedirtiyordu.On beş günde bu görüntü ve incecik dikiş beni çok mutlu etti.

Geçmiş olsun,bu kadar kötüyse ve sizi mutsuz ediyorsa, bence düzelttirin.Teşekkürler paylaşımınız için,insanları uyarmak inanın çok önemli.

Merhaba,doktorumuz aynı evet kombine istiyordum zaten,doktor da tamam değince oldum.Çok mutlu oldum senin de sonuçlarının iyi olmasına....Doğru doktor ve doğru zaman dedim ve içim rahat bir şekilde oldum,ameliyatımı çok memnunum sana daBen de iyi ki olmuşum diyenlerdenim.Sevgiler

bende o doktora muayne olmustum ama kararimi izmirde kildim senin adina üzüldüm ve ikinci seferde daha iyi olmasini dilerim senin icin ve paylasdigin icin tesekürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…