Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

evet dogru tam ilesmeden dönmemek lazim ama benim kücük cocuklarim var ben en fazla iki hafta kalabilirim ama annem gelicek benlen almanyaya bana yardimci olucak doktoru nasil buldun ve fiyata anlasdinmi :)

Annenin gelmesi cok iyi olmus, sana bakar cocuklarla ilgilenir.
Ben daha öncede anlatmistim, jelesec arkadasimiz sagolsun tavsiye etti doktorumu git bir konus fikir al dedi. Ben baska doktorlarla da görüsmüstüm onlar da iyi izlenim birakmislardi. Ercan beyle görüsmede kararimi verdim, kardesim yanimdaydi gözlerimizle tamam isareti yaptik birbirimize onun da benim gibi icine sinmisti, fiyatta da biraz kolaylik gösterdi anlastik.

Sanıyorum 3. haftaydı yürüyüşlere başlamıştım hergün sabah kısa kısa yürüyüşler yapıyordum ilk 15 dak. ile başladım sonra yarım saate çıkardım 40,45 dak.derken hergün farkediyordum daha dik yürüdüğümü ve karnımın daha iyi durumda olduğunu.Ercan bey her kontrole gittiğimde şaşırıp kalıyordu...İnanılmaz değişim olmuştu bende.Tabii boğazımı da tuttuğum için hızla kilo vermeye başlamıştım.Ameliyata 85 kilo girmiştim şuanda 73 kiloyum.haala az yemeye devam.Sadece tabaklarımın boyutlarını değiştirdim.Küçük kahvaltı tabaklarına koyuyorum yemeklerimi.Akşamları 7 den sonra yememi yasakladı Ercan bey.Onun da teşviği ile 12 kilo gidiverdi 4 ayda.

saol cnm doktorumun ad ıxxxxxxxxben kontrole gittiğimde söyledim mini karın germe böyle olur dedi . hiç üstüne alınmadı hadı onu geçtim liposuctionda berbat dalgalı kaldı eski halim daha iyiydi sabah tabucu olurken doktor gelip bakmadı hemşşireler drenmi ne onu çıkardı işte buda benim tecrübem yanlardan hiç gerilmemiş o kadar gevşekki dediğim gibi yan yatınca acaip bi görüntü çıkıyor ortaya bide evet izim büyük uzun bi iz çünkü benim deformason uzun bi bölgede o yüzden ama bi işe yaramadı tabi .

Son düzenleyen: Moderatör:

Ay inan, bu doktorla ilgili o kadar olumsuz yorum okudum ve duydum ki ,nasıl gidip hala insanlar ameliyat oluyor inan anlamış değilim.Bir arkadaşım forum dan tanıştık, senin doktora ameliyat olmuş aynen sana yaptığı gibi yanına uğramamış hemşireye sorduğunda da doktor çok yoğun gelemez demişler ya bu ne saçmalık, gel yaptığın işi bir gör hastana,bir görün çok mu zor?

Ben her yerde yazıyorum günde 7 8 ameliyat yapan doktorlar var maalesef bunlar işi başka boyuta taşımışlar hasta memnuniyeti en son nokta onlar için.Keşke bir kaç doktora gidip danış saydın arkadaşım ama artık olan olmuş.Paylaşım da bulunduğun için sağol arkadaşım

Son düzenleyen: Moderatör:

Ne güzel atlatmışınız darısı başımıza.Tüm güzellikler sizinle olsun :)))

Son düzenleme:
günde 7 8 ameliyat demişsin cnm bu oran çok az düşük kalır benim gözlemlediğim kadarıyla sayısı o kadar fazlaki ben ameliyathaneye girdiğimde orda bi bayan yatıyodu sedyede yani o çıktığı gibi beni almış o uyanmadan tabi ben çıktıktan sonrada bir diğerini muhtemelen ve üstelik sabah erken bi saatti yani akşama kadar günde kaç kişiyi ameliyat diyemiycem artık neyse kesmiş biçmiş yani sayısını düşünmek bile istemiyorum ve ayrıca bir doktorun bu kadar çok ameliyatı bir günde yapabileceğine inanmıyorum buna insan dayanamaz yorulur asistanlarına vermiş olmalı benim bu doktora gitme sebebimde tv de çok görüyordum bi olumsuzluk olsa duyulur dedim ama öyle olmuyormuş buraya yeni üye oldum ve çok mutluyum bunları anlattığım için.

Canım, hep söylüyorum tv çıkan doktora ben sıcak bakmıyorum, hele böyle sürekli çıkanlara sinir oluyorum.Orada harcadığı,vakti hastalarına ayırsa ve yaptığı işin hakkını verse daha çok reklamı olur .Bende kesinlikle inanmıyorum zaten hepsini doktorun yaptığına,bizlerin üzerinde eğitim görüyorlar,asistanlar yazık çok yazık hem paramız gidiyor hem sağlığımız,üstüne birde kötü görüntü.Allah karşımıza iyi doktorlar çıkarsın ne diyeyim işini yapan ve sonuçları iyi olan doktorlar

ben toprak,

ercan beyden randevu için, kendisini direkt cebinden ara. hastane'nin anlaşmalı doktoru olduğu için, hastane muayene ücreti talep ediyormuş. Ama kendisinden rand. alınca hastane aradan çıkmış oluyor. Daha önce de glorys diye bir arkadaşımız 160 tl gibi bir rakam ödediğini yazmıştı. ben cebinden arayıp verdiği saatte gitmiştim, benden sonra gidenler de oldu forumdan, kimse 5 kuruş vermedi haberin olsun.

Teşekkürler evet ücretsizmiş bu arada muayne ücreti 270 tl imiş.

Herkese merhabalar,evet bugün kendimi çok daha iyi hissediyorum.Günden güne değişiklikler fark ediyor,yürüyüşlerimi artırdım,ama iznimi bir hafta daha uzattım.Tam iyileşip öyle dönmek istiyorum.Yarın sevgili doktorum Ercan beyle randevum var,umarım herşey yolundadır.Şimdilik sonuçlarım dan memnunum inşallah bir sıkıntı çıkmaz.Bende şimdilik haberler böyle,hepinize sevgiler

Canım iyi olmana ve sonucundan memnun olmana sevindim Ben tavsiye ettim diye üzerim de hep bir yük vardı. Sen ve ogltkne arkadaşımız da şimdilik sonuçlarınız dan memnunsunuz,çok şükürYarın haber ver doktordan, sonra durumun la ilgili.Sana da sevgiler

Son düzenleme:

On beş günüm bitti.Zoru atlattım,çok şükür,dün pansumanım yapıldı,herşey şimdilik muhteşem ilerliyor Karnımı ve göğüslerimi inceledim ve sonucumu ,beğendim(3,4,ay sonra son şekli daha net belli olacakmış)Ben yazın hayalini kurmaya başladım.Darısı, tüm olmak isteyen bayanların başına .Sevgiler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…