evet dogru tam ilesmeden dönmemek lazim ama benim kücük cocuklarim var ben en fazla iki hafta kalabilirim ama annem gelicek benlen almanyaya bana yardimci olucak doktoru nasil buldun ve fiyata anlasdinmi :)
Güzel temenniler icin tesekkurler, sagolasin.
Böyle tecrübelerini anlatanlardan inanki ameliyat öncesi moral buluyorum, cesaretim artiyor.
Benim de korkum kambur durup egik yürümek bir haftada gidiyorsa süper.
Arkadaslar tek tek söylememe gerek yok kim arzu ederse hastaneye gelip karnima gögsüme bakabilir, benim icin bir sakincasi yok. Canli örnek görerek kararinizi verirsiniz. Hayirlisiyla atlatayim ameliyati, ben de ercan beyden memnunlar kervanina katilayim istiyorum.
Çok gecmiş olsun öncelikle,inanın çok üzüldüm.Peki tekrar düzeltmek için bir teklif götürseniz,sonuç da onun hatası.Ve üstelik mini karın germede iz kısa nasıl kocaman iz olur anlamadım.Lütfen doktorunuzun ismini paylaşın bu yasak değil başka arkadaşlara yol göstermiş olursunuz sevgiler
saol cnm doktorumun adı xxxxxxxxx ben kontrole gittiğimde söyledim mini karın germe böyle olur dedi . hiç üstüne alınmadı hadı onu geçtim liposuctionda berbat dalgalı kaldı eski halim daha iyiydi sabah tabucu olurken doktor gelip bakmadı hemşşireler drenmi ne onu çıkardı işte buda benim tecrübem yanlardan hiç gerilmemiş o kadar gevşekki dediğim gibi yan yatınca acaip bi görüntü çıkıyor ortaya bide evet izim büyük uzun bi iz çünkü benim deformason uzun bi bölgede o yüzden ama bi işe yaramadı tabi .
Merhaba Edbeer,Kadınlar kulübü ne bu hafta üye oldum.Jelesec ile tanıştım.Hepiniz çok tatlısınız.Her akşam girip yazılarınızı okudum.Sana bol şans diliyorum.Ben 17 Ekim de Ercan beye göğüs küçültme ve karın germe ameliyatı oldum.Ameliyatım çok başarılı geçti.Korkulacak hiç bir şey yok.Karnım şuanda dümdüz orta kısımlarındaki pembelik biraz daha fazla ama yanlara doğru inanki incecik çizgi görünümünde.Ben en çok karından korkuyordum fakat sonuç hiç öyle olmadı.Sadece 1 hafta kadar eğik dolaşıyorsun.Sonradan yavaş yavaş gerginlik azalıyor daha rahat yürüyorsun.Ameliyattan sonraki gün eve çıktım akşam yemek yedikten sonra eşime kahve yapıp götürdüğümde nasıl şaşırdı anlatamam.Bu arada ben Ataşehir de oturuyorum.Hastane ye çok yakınım.Bİr şeye ihtiyacın olursa her zaman yardımcı olabilirim:) Ercan bey mükemmel bir insan.Diğer forumlara da yazmıştım burda trekrar yazayım.Benim iki kuzenim de Ercan beye göğüs ameliyatı oldular bizim aile doktorumuz oldu artık.Hepimiz çok memnunuz.Hayırlısı ile 1 Nisan da ol ameliyatını bakalım.İnşallah buraya geldiğinde tanışır görüşürüz.Sevgiler...
günde 7 8 ameliyat demişsin cnm bu oran çok az düşük kalır benim gözlemlediğim kadarıyla sayısı o kadar fazlaki ben ameliyathaneye girdiğimde orda bi bayan yatıyodu sedyede yani o çıktığı gibi beni almış o uyanmadan tabi ben çıktıktan sonrada bir diğerini muhtemelen ve üstelik sabah erken bi saatti yani akşama kadar günde kaç kişiyi ameliyat diyemiycem artık neyse kesmiş biçmiş yani sayısını düşünmek bile istemiyorum ve ayrıca bir doktorun bu kadar çok ameliyatı bir günde yapabileceğine inanmıyorum buna insan dayanamaz yorulur asistanlarına vermiş olmalı benim bu doktora gitme sebebimde tv de çok görüyordum bi olumsuzluk olsa duyulur dedim ama öyle olmuyormuş buraya yeni üye oldum ve çok mutluyum bunları anlattığım için.
arkadasIm, sana lipo yapIlmIstI anladIgIm kadarIyla, peki bu yerlerde dalgalanma olabiliyormu. Bu sIrf dokt. becerisimi yoksa vücüt la alakalI olabIlIyomu?
arkadasIm, sana lipo yapIlmIstI anladIgIm kadarIyla, peki bu yerlerde dalgalanma olabiliyormu. Bu sIrf dokt. becerisimi yoksa vücüt la alakalI olabIlIyomu?
Selam canım, ben bu ameliyatım dan önce başka bir doktora olmuştum bunu da zaten paylaştım, yazdım forumda sonuç çok kötüydü .Basenler den çok da para ödedim tek bölgeye,sonuç fiyaskoSonrası gittiğim doktorlar yanlış uygulama yapıldığını söylediler,hem hala çok kalındı hem dalgalanmalar,birde çukurluklar vardı.Allahıma bin şükür Ercan bey hem mememi toparladı hem de lipo yaptı bacaklarım şimdi süper oldu bu işte doktor çok önemli canım hakkın da hayırlısı canım,çok öptüm
Arkadaşlar ercan beyin muayne ücreti ne kadar?
ben toprak,
ercan beyden randevu için, kendisini direkt cebinden ara. hastane'nin anlaşmalı doktoru olduğu için, hastane muayene ücreti talep ediyormuş. Ama kendisinden rand. alınca hastane aradan çıkmış oluyor. Daha önce de glorys diye bir arkadaşımız 160 tl gibi bir rakam ödediğini yazmıştı. ben cebinden arayıp verdiği saatte gitmiştim, benden sonra gidenler de oldu forumdan, kimse 5 kuruş vermedi haberin olsun.
Teşekkürler evet ücretsizmiş bu arada muayne ücreti 270 tl imiş.
Ne güzel atlatmışınız darısı başımıza.Tüm güzellikler sizinle olsun :)))
Herkese merhabalar,evet bugün kendimi çok daha iyi hissediyorum.Günden güne değişiklikler fark ediyor,yürüyüşlerimi artırdım,ama iznimi bir hafta daha uzattım.Tam iyileşip öyle dönmek istiyorum.Yarın sevgili doktorum Ercan beyle randevum var,umarım herşey yolundadır.Şimdilik sonuçlarım dan memnunum inşallah bir sıkıntı çıkmaz.Bende şimdilik haberler böyle,hepinize sevgiler
Şu on dk meselesine bir çareeeeeeBoykotmu yapsak ne
Canım iyi olmana ve sonucundan memnun olmana sevindimBen tavsiye ettim diye üzerim de hep bir yük vardı. Sen ve ogltkne arkadaşımız da şimdilik sonuçlarınız dan memnunsunuz,çok şükür Yarın haber ver doktordan, sonra durumun la ilgili.Sana da sevgiler