Estetik - Karın germe estetik ameliyatı (Abdominoplasty, Tummytuck)

Çok geçmiş olsunBöyle güzel haberlerinizi aldıkça inanın çok mutlu oluyorum. Darısı başımıza.Sizin dr çok uzaaaak.Keşke avrupa yakasında da olsaydı.

Çoookk geçmiş olsun Serap; nasılsın? Göğüslerin kaç bedene indi? Kaç saat sürdü kombin ameliyat? Şu an ağrın sızın var mı, ilaç alıyor musun? Ne güzel atlattın sen de, bir an önce toparlanıp keyfini sürersin inşallah canım.

Bundan sonra istirahat ve beklemekk kendını zorlama arkadasım...

Sağol canım.İnan cesaretin yoksa yaptıramazsın.Biraz cesaret.. Ben koca göbeğimden ve sarkmış mememden kurtuldum çok şükür.Darısı tüm isteyenlerin başına.Ameliyatım yedi saat sürmüş.Uyandığımda karnımda sızı,ağrı ve üşüme ardı.Bugün beşinci günüm.Ağrılarım hafifledi ve çok mutluyum.Doktorumun eline sağlık.İzler konusunda da beni uzun uzun konuşarak rahatlattı.Darısı senin başına sevgiler.

Çok geçmiş olsunBöyle güzel haberlerinizi aldıkça inanın çok mutlu oluyorum. Darısı başımıza.Sizin dr çok uzaaaak.Keşke avrupa yakasında da olsaydı.

Çok teşekkürler toprakcım.Darısı başına.Umarım mutlu olacağın bir ameliyat geçirirsin.

Bundan sonra istirahat ve beklemekk kendını zorlama arkadasım...

Çok sağol sibelcim arkandan geldim.Bugün daha iyiyim.Yok canım zorlamam kesinlikle.Senin durumun nasıl? Karnında ödem ve hissizlik devam ediyor mu? Sevgiler...

merhaba arkadaşlar, sizin topikten değilim ama affınıza sığınarak serap için uğramak istedim :)

serapçım, buradan da bi geçmiş olsun demek istedim canım....ne güzel mutlusun, herşeyin zamanla çok daha iyi olacak bundan emin ol....mesela benim bugünüm ile geçen hafta arasında o kadar çok fark var ki, çok şanslıyız canım emin ellerde olduk ameliyatımızı..
bir arkadaş, avrupa yakasından anadolu yakasına gitmek için uzak demiş, ben istanbul dışında yaşıyorum ama sonuç eğer güzel olacaksa "yola değer" dedim ve aml. oldum...iyiki olmuşum diyorum. herkese, yüzünü güldüren başarılı ameliyatlar diliyorum...
hepinizi sevgiyle kucaklıyorum..

Serapcim cok gecmis olsun ne güzel kurtuldun fazlaliklardan. Darisi benim basima bende kombine ameliyat oluyorum, gögüsdiklestirme ve karingerme. Ercan bey benim ameliyat tarihimi birgün öne aldi. 29 martta ameliyatim 28 mart aksami geliyorum türkiyeye sabah ameliyata giricem , düsündükce daha cok heyecan basiyor. İlk bir hafta iptal zaten yatakta yaticaz , agriyi siziyi da göze aldik, ama ikinci hafta insallah agrisiz olur. Her gece yataga yatmadan önce oturuyorum yatagimin karsisindaki aynada toplanmis yigilmis göbegime bakiyorum, oturunca da iyice cikiyor fazla deriler iste bunlar gidicek diyorum kendi kendime. İnsan kendi vucuduna yabanci oluyor, aaaa bu benim göbegim mi ne zaman bu hale geldi diyorum kabullenemiyorum valla bu durumda ne spor ne diyet fayda ediyor tek care fazla derinin kesip alinmasi. Allahtan doktorumu buldum jelesec sayesinde . Ben ercan beye güven duydum , o yüzden hersey yolunda gidecek diye düsünüyorum.
Belki gelirsin istanbula görüsebiliz, nisanin 22 sine kadar istanbul da kalicam ben.
Tekrar gecmis olsun yeni vucudunla yeni bir hayata basladin daha özgüvenli kendinden emin, en önemlisi kendini elestirmeyen biz kadinlar en cok bunu yapiyoruz. Mutlu ve saglikli iyilesme dönemi diliyorum.

Selam tekrar dan herkese...

Amaliyat olalı 1.5 ay olmuş ne cabuk gectii..Zaman gecttıkce daha guzellesıyor karnım biraz dikiş yerlerımde hafif şişlik ve sertlik var oda zamanla gecek doktorum oyle soyledi .izlerimde gun gün belirsizlesiyor özelıkle yan taraflar .. Ortada kalan kısım daha sert tabıkıde çünki asıl işlem gören yer orası...Bikinilerimi denedıkce daha hoşuma gıdıyor dumduz bır karın daha ne olsun.. Memişler de
de olunca daha guzel tabıkıde ıkısınden de cok menunum ama esıme henuz soyunup gostermıyorum iyice toparkanıyım mukemmel goruneyım istıyorum:))) ama dışardan bıle harıkaa zaten cok bozuk bır goruntum yoktu sadece hafıf sarkık ve çatlak bır karnım vardı şimdik onlarda kalmadı birde aldıgım 4 kıloyu da verırsem mukemmell:)))

Eger olacaksanız doktorunuzu ıyı secın ve dusunmeden yatın olun kurtulun derım....Hatta delırdım galıba burnumu dusunuyorum:))))))))))))))) ve doktorum en ıyı burundaa....estetık bır hastalıkmışşşşşşş:))))

şeker haklısın,birde okudum,ajda pekkan o hastalığa yakalanmış,tııpta adı varmış

Bugün 8 günüm bitti.Allah'a şükür iyiyim.13.gün dikişlerim alınacak,kendim için yaptığım en büyük 3 şeyden biri de bu (diğeri kızım,diğeri özel)koca göbeğim den ve sarkmış memelerim den kurtuldum.Karnımdaki şişlik yavaş yavaş iniyor,memelerim dimdik inanamıyorum.Evin içinde ufak ufak yürüyüşler yapıyorum,haftaya koşuya başlarsam şaşmamKarnımın üzerin de de memem de de ince bantlar var,pansuman oydu buydu yok.İlk 20 gün 1 ay doktor yapacakmış,bu da büyük şans.Bende şimdilik durumlar böyle, hepinize sevgiler

Çok sağol canım.Ya o kadar çok mutluyum ki olup bittiğine hala inanamıyorum.Vallahi buraları okurken hayal ediyordum.Sonunda ben de yeni görüntüme kavuştum.Çok haklısın.Doğru doktor,doğru zaman çok önemli.Bu sonuçlar için fizana bile gidilir arkadaşım.Sevgiler...

Amin edbeercim.Sende sıkıntısız atlatırsın inşallah.Bak için rahat olsun.Hiç heyecanlanma.Önce Jelesec sonra arkasından bizler.Sonuçlarımız şu ana kadar çok iyi.Kendisini çok iyi yetiştirmiş bir doktora denk geldik.İşe başladığımda yürüyüşüm,duruşum her şeyim değişecek.En başta da gardrobumu. Tamam canım hastane de senin ziyaretine gelirim.Öptüm seni..

Evet bu işe başladı mı sonu gelmiyormuş arkadaşım.Estetik böyle bir şey.Şişliğin ne zaman indi?Bir de tam dik yürümeye ne zaman başladın?Cevabın için şimdiden sağol..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…